Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia wrote:A u nas od dwoch trzech dbi lzawi jedno oczko. Przemywam sola i masuje. Powinno pomoc??
U mojego od poczatku jedno oczko lzawi bardziej. To oczko tez ropialo jakos w 2 tyg zycia. Od tamtej pory rano i wieczorem przecieram sola fizjologiczna i juz nie wrocilo.
-
sweetmalenka wrote:Ja już nic nie zamawiam z 51015. To jakiś horror. Niby mają na stanie. Oplacilam Od razu. Dostałam email że w ciągu 2-3 dni będzie do odbioru A po tygodniu email że jednak nie wyślą i zwrócą kase:/
Ja teraz z h&m zamawiam, maja ciuszki w moim guscie bardzo, calkiem niezle jakosciowo i wcale nie jakos drogie, a przesylka w ciagu 2-3 dni. A w reserved udalo mi sie dorwac rewelacyjna kurteczke jesienna.
-
Darika współczuję problemów, cieszę się mimo wszystko, że to nic poważnego.
U nas ostatnio 1 kupka na tydzień i póki co spokój z brzuszkowymi problemami, ale zobaczymy co dalej, bo dziś kończymy 3 miesiącei tym samym wchodzimy w 14 tydzień czyli kolejny skok
Mała nam się w przeciągu dwóch dni tak rozgadala, że uwierzyć nie możemy, nawija, śmieje się... Wesoło jestoby ten skok nie dał jej i nam w kość.
edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Ja już nic nie zamawiam z 51015. To jakiś horror. Niby mają na stanie. Oplacilam Od razu. Dostałam email że w ciągu 2-3 dni będzie do odbioru A po tygodniu email że jednak nie wyślą i zwrócą kase:/
ja juz kilka zamawiałam i było ok,. teraz ten system ie zablokował jedynie -
Jesteśmy w drodze do szpitala... Bo nie ma żadnej poprawy... Gorączka, jęczy, jest osiwiala, nawet porządnie płakać nie ma siły. Mam wrażenie, że jest gorzej niż było. Nie będziemy czekać do jutra...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Darika daj koniecznie znać, czy wszystko w porządku. Ściskam Was :*
U nas wczoraj trochę lepiej, ale zauważyłam też, że Zosia mocno płacze jak musi leżeć, a chce obserwować już wszystko co się dookoła dzieje. Na rączkach jest lepiejJej ulubionym zajęciem w ostatnim czasie jest oglądanie telewizji
Jak tylko zobaczy, że tv jest włączony to dziecka nie ma, ale oczywiście nie pozwalam
Widziałyście gdzieś może jakieś fajne białe sukieneczki nadające się na chrzest? Nie chcę kupować typowo do tego przeznaczonych, bo zazwyczaj są przesadzone i we wzorach i pieniądzach. Chcę coś, co później śmiało wykorzystamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 06:46
-
Dzięki dziewczyny. Jesteśmy w szpitalu, zostawili nas. Mała miała 38,8st. Prawdopodobnie zakażenie układu moczowego bo innych objawów nie ma. Czekamy na powtórne wyniki badań moczu i posiew... Ja całą noc nie spałam, nad ranem przespałam się niecałe 2h. Ogólnie jestem wykończona. W dodatku tu jeszcze jest remont i nie ak warcza, że nawet Amelka za bardzo spać nie może
. Na szczęście temperatura spadła i na razie nie ma.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
Darika trzymam kciuki żeby szybciutko malutka doszła do siebie :*
My wczoraj mielismy chrzciny Kubusiajak przed msza zasnął w foteliku tak i połowę mszy przespał, dopiero później trzeba było go wyciągnąć to już się obudził, Ale był w miarę grzeczny. Trochę pokrzyczal to najpierw mąż go trzymal na rękach, później go przejęłam i akurat jak wszyscy kleczeli ja jedna z przodu stałam i było cicho bo ksiądz hostie podnosił malutki strzelił głośnego kupala hahaha, jezu myślałam że padnę
najpierw elegancik był ubrany cały na biało a później przebrałam go w wygodniejsze ciuszki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c920474b3d60.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aecf27d4df7d.jpgacygan, Katy, Agusia_pia lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
acygan wrote:Widziałyście gdzieś może jakieś fajne białe sukieneczki nadające się na chrzest? Nie chcę kupować typowo do tego przeznaczonych, bo zazwyczaj są przesadzone i we wzorach i pieniądzach. Chcę coś, co później śmiało wykorzystam
Z racji tego, że chcialam coreczke to mam zalajkowanych milion pincet sukieneczek ;p moze taka? tez najtansza nie jest ale raczej ma uniewersalny kroj, a jak sie zalozy kolorowe rajstopki, buty czy sweterek to spokojnie nawet na co dzien mozna ;p
https://www.pakamera.pl/dziewczynka-sukienki-sukienka-naomi-nr1881740.htm
-
sweetmalenka wrote:Dziewczyny które dopajaja. Ile wasze maluchy wybijają na dobę?
Mojemu daję wode. Wypija roznie. Raz 120ml (cala buteleczka) konczy sie wieczorem i musze dolewac, a raz polowe w ciagu dnia. Staram sie miedzy karmieniami dac mu pic, czasami ciagnie ile wlezie, a czasami wypije 10ml i zaraz go sen morzy np albo wypluwa. Ale tak srednio 100-120ml na dzien.
-
edwarda20 wrote:Mojemu daję wode. Wypija roznie. Raz 120ml (cala buteleczka) konczy sie wieczorem i musze dolewac, a raz polowe w ciagu dnia. Staram sie miedzy karmieniami dac mu pic, czasami ciagnie ile wlezie, a czasami wypije 10ml i zaraz go sen morzy np albo wypluwa. Ale tak srednio 100-120ml na dzien.
-
Mała ciągle śpi, ja też przysypiam jak mogę. Oczywiście na leżance, która swoją drogą jest płatna. Przecież mogłabym spędzić cały tydzień na krześle, prawda? Bo około tygodnia będą nas trzymać. Mała ma wysokie parametry stanu zapalnego. Jutro rano będzie miała powtórzone badania i wtedy się okaże czy antybiotyk działa. Amelka ma praktycznie non stop stan podgorączkowy. Od czasu do czasu łapie ją gorączka ale dostaje paracetamol w pompie i przechodzi. Jeść tak za bardzo nie chce więc dostaje kroplowki, żeby się nie odwodnila. Jutro prawdopodobnie od rana wymieni mnie mąż, żebym ja mogła jechać do domu się trochę ogarnąć.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
Darika a stan podgoraczkowy u dziecka to ile? Do ilu jest normalna temp?
I chcialam Ci napisac, ze moja bratowa w tym momencie wlasnie jedzie do szpitala z corka z tym samym problemem,z tym ze oni walcza juz od jakiegoś czasu z tym cholerstwem. Takze to chyba dosc częsta przypadlosc.
Mam tez nadzieje,ze to tu leżała przyczyna w zachowaniu Twojej coreczki i ze teraz bedziecie miec juz tylko z gorki