Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
oli123 wrote:Witam was Kochane❤ przyjmiecie mnie do waszego grona? Coprawda do okresu zostaly jeszcze 3 dni ale dwie krechy sa i dzisiaj odbieram bete❤ Chyba zostane kwietniowa mamusia, jeszcze to do mnie nie dociera
Witaj!!!
Mam nadzieję, że za Tobą przytuptają tutaj też i inne staraczki z of'a -
Oli123 witaj w gronie kwietniowekna kiedy masz termin? I jak tam prócz szczęścia się czujesz
-
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie to moj 11 dpo dwie kreski i dzisiaj odbiore bete, czy powinnam udac sie dzisiaj do ginekologa jesli odczuwam skurcze macicy jak na miesiaczke? Czy to za wczesnie? To moja pierwsza ciaza:) jeszcze nikomu nie powiedzialam wiec sama nie wiem co i jak:)
-
oli123 wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie to moj 11 dpo dwie kreski i dzisiaj odbiore bete, czy powinnam udac sie dzisiaj do ginekologa jesli odczuwam skurcze macicy jak na miesiaczke? Czy to za wczesnie? To moja pierwsza ciaza:) jeszcze nikomu nie powiedzialam wiec sama nie wiem co i jak:)
-
oli123 wrote:Wedlug kalendarzyka 17 kwiecien:) skurcze macicy sa takie jak przed okresem, czyli nie musze sie martwic? Zobaczymy jeszcze jaka beta bo wdl kalendarzyka jest to 3tyd i 3 dzien ciazy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 09:30
-
nick nieaktualny
-
oli123 wrote:Wedlug kalendarzyka 17 kwiecien:) skurcze macicy sa takie jak przed okresem, czyli nie musze sie martwic? Zobaczymy jeszcze jaka beta bo wdl kalendarzyka jest to 3tyd i 3 dzien ciazy:)
Obserwuj czy nie masz plamień. Macica się rozrasta, stąd i te bóle/skurcze. Na początku ciąży bywają mocno upierdliwe ;/ -
Sarrrra wrote:pytanie techniczne dla mniej zorientpwanych. Te suwaczki same się przesuwają, tzn zmienia się liczba dni? czy też trzeba to zmieniać kopiować samemu?
wszystko robi się samo, nic nie trzeba z suwaczkiem robićoli123 lubi tę wiadomość