Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na włosy stosuje wcierke Jantar z bursztynu i tak samo ampułki, dopiero kilka dni więc nie mogę powiedzieć, czy działa, ale skład ma dobry. Tez mi garściami lecą i są wszeeedzie. Tsh mam dobre bo zrobiłam badania, więc to musi być przez ciąże i hormony...
-
nick nieaktualnyKaty wrote:Jak czytam o tym, ze wy juz rozszerzacie diete, wozicie w gondolce itp to jednak widze, ze moj jest wczesniakiem i bardziej pasuje do majowych dzieci xd Raz mu dalam liznac jablko, ale nie robilo to na nim wrazenia i nie specjalnie byl zaciekawiony wiec spokojnie czekam do tego 6 miesiaca :p
Moj tez nie akceptuje butelki, dziewczyny na majowkach polecaly tommy teepae (nie wiem jak sie pisze) i avent :p Musze je wypróbować bo mam lovi i z niej nie chce picKaty lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa95 wrote:Darika moze ten otwor odpowietrzajacy od wewnątrz nie jest tak jakby otworzony tylko fabrycznie sklejony czy co tam, trzeba lekko palcami nacisnac i sie otworzy. Kurde nie umiem wytlumaczyc
. Jest dziurka więc powinno być ok a i tak się zasysa...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dostałam wynik, że crp ujemne. Morfo wszystko w normie. Mały zachowanie bez zmian. Za to mnie w nocy zaczęło boleć gardło
i teraz nie wiem czy mały coś załapał i mnie zarazil czy ja coś złapałam (gdzie jak skąd) i zaraziłam jego tyle jemu objawy pokazały się wcześniej. Nie mam pojęcia
Smoczki się nam czasami wciskają i już zauważyłam że częściej te stare.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 11:13
-
Kachna62 wrote:Katy mój jest z 6 kwietnia i jest urodziny w 41tc i też mu nic nie daje ani polizac ani spróbować , jest na samym cycku i dopóki nie skończy 6 miesięcy to nic nie podam. Więc moje rozszerzanie diety zaczynam dopiero w październiku
Ja probowac dam pod koniec wrzesnia, a rozszerzac tez bede od października:p Tylko, ze tez chcialam przejsc z piersi na mm i nie wiem jak to zrobic... -
Darika moja śpi co 2h zawsze i też po południu próbuję ją przetrzymac, żeby nie robiła już drzemki przed spaniem właściwym xD ale u nas to nic nie daje, bo ona zasypia po kąpieli przy piersi w momencie, za kilka min się budzi i zaczyna się pelzanie, podkulanie nóżek pod siebie i ciumkanie całego prześcieradła xD to już jest rytuał xD chyba ze 2 razy mi się zdarzyło, żeby po kąpieli usnęła i już spała na dobre bez harcowania
U nas dziś drugi raz pietruszka, zblendowana z łyżeczką oliwy, o rany zjadła z dokladką tak jej smakowałono i mimo deszczu musialysmy zaliczyć rano spacer, bo inaczej choćby jej się oczy same zamykaly to nie usnie rano inaczej niż na spacerze. Tak więc spacerówka zaakceptowana
założyliśmy folię na wózek, tak, że cały był zakryty i żaden deszcz nam nie straszny
tzn Lilce nie straszny, bo mama nie ma kurtki nieprzemakalnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 13:20
-
A u mnie maly dzis cos pokasluje. Rano tak kaszlal to dalam mu wody i przeszlo teraz znowu i jakos krzyczy i tak polkaszel robi nie wiem czy sie baei czy co mu tepm jest ok
-
Agusia_pia wrote:A u mnie maly dzis cos pokasluje. Rano tak kaszlal to dalam mu wody i przeszlo teraz znowu i jakos krzyczy i tak polkaszel robi nie wiem czy sie baei czy co mu tepm jest ok
Moja tesciowa mowi, ze matka sie od dziecka nie zarazi... Podwójnie dzieciate dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 16:55
-
Ja co prawda nie podwójnie dzieciata..ale mnie Borys zaraził, może nie miałam temp. ale ewidentnie czułam się podziębiona.
-
edwarda20 wrote:Wlasnie u mnie bylo takie pokaslywanie i wiecej kichal. Poki co jest ok.
Moja tesciowa mowi, ze matka sie od dziecka nie zarazi... Podwójnie dzieciate dziewczyny?
Zarazi. Ile to razy było że sie czuwało przy chorym dziecku a za trzy dni już zaczynało boleć gardło, pojawiała sie gorączka, katarWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:47
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
edwarda20 wrote:Wlasnie u mnie bylo takie pokaslywanie i wiecej kichal. Poki co jest ok.
mój nie kicha ale tak jak się bawi to sobie właśnie pokasłuje ale nie ciagle więc to pewnie jednak zabawa -
u nas chyba uczulenie na brokuła, bo zauważyłam u małego na brzuszku chyba wysypkę, ale jest tylko na brzuszku więc nie wiem czy to od brokuła czy od leżenia małego na brzuchu. wygląda to jak wysypka taka leciutko różowa, nie jest mocno widoczna.
Albo to potówki bo są tylko na brzuchu i na szyjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 20:37
-
nick nieaktualny
-
Prędzej potówki.
Jak nie złapie jakiejś butelki to nici z wolnego wprowadzania glutenu, bo tutaj myk polega na tym, że ma dostawać łyżeczkę kaszki (3-5gram) codziennie przez dwa miesiące. Potem już może być kaszka na śniadanie. Naszukałam się kaszki, by była z pełnego przemiału, bez mleka modyfikowanego z normami demeter a moja córa taki psikus mi zrobiła...
Ja nie pozwalam mojej spać od 16-17 i potem 19-20 kąpiel cyc i łóżeczko, które wyniosłam z naszej sypialni do jej pokoju. Wstaje ok 1 potem 5-6 i albo jest koniec spania albo pośpi do 8-9. To jej się nie zmienia na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 21:23
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Kachna62 wrote:Moja córka po 4 dniach w przedszkolu dostała kataru i 39 stopni goraczki... Zasnęła mężowi na rękach w trakcie bajki...
Dałam czopka w trakcie snu i czuwam. Ciekawe czy cycek uchroni młodego od infekcji....