Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też opera
i tak jak jakiś czas temu gruchal tak śmiesznie tak teraz bardzo rzadko grucha :p raczej krzyczy, piszczy i tak jak raz się zaśmiał przy łaskotkach tak więcej już się nie udało :p
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Myszka_Lena, u nas 6.15 parę dni temu i 10 centyl
też mała ta nasza mała.
Moja nie robi żadnego gugu. Za to uwielbia i powtarza najczęściej nananananana, ja już słyszałam mamamamamama (choć mąż tego nie uznał bo mu chyba przykro, że pierwsze zlepila mama a nie tata) i piski też są na porządku. A ja piszczę razem z nią
dużo do niej gadamy i śpiewamy i jej czasem buzia też się nie chce zamknąć. Moja mama twierdzi, że będzie większa gaduła ode mnie (a to poniekąd wyczyn
).
-
edwarda20 wrote:Moj uwielbia spacerowke. Poki co tylko pare razy podnioslam mu oparcie zeby sobie poogladal swiat. Nie wiem czy moge czesciej?
A gada mememe, nenene, lelele, mmmeeeemmme i milion dziwacznych dzwiekow
Ja też podnoszę na chwilę. Jednak dopóki sama nie usiądzie uważam, że nie powinno się tak obciążać kręgosłupka. Cierpliwie więc czekam -
sweetmalenka wrote:A chicco ohlala? Dziś go wzięłam do ręki i.. leciutenki! 3.8 kg!
-
Ja chce spacerowke zeby miec na zakupy mieszkam na wsi i wszedzie musze jechac autem. Obecny wozek jest ok stelaz nie jest ciezki ale w bagazniku zajmuje wiekszosc miejsa. Auta nie chce wiekszego ale spacerowke tak
-
Ale macie kruszynki
) u nas Kubuś to wielkolud, jutro szczepienie to się dowiemy ile dokładnie waży ale obstawiam jakieś 8kg :p udka ma takie mięsiste
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d4a7bb589cf.jpgKaty, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Moj Kamilek tez grubasek :p Teraz wazy pewnie cos kolo 7400g, az ciezko uwierzyć, ze wazyl 2.5 kg tak niedawno i nie moglam sie doczekac az dobije do 3 kg xd
Z jakiegoś powodu przewisial na cycku 3 miesiace , robil maseAndzia123 lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:Moj Kamilek tez grubasek :p Teraz wazy pewnie cos kolo 7400g, az ciezko uwierzyć, ze wazyl 2.5 kg tak niedawno i nie moglam sie doczekac az dobije do 3 kg xd
Z jakiegoś powodu przewisial na cycku 3 miesiace , robil maseKaty lubi tę wiadomość
-
Mój Borysek mówi aguuuuu i uwielbia ostatnio pluć i mówić przy tym pfuuuu.Pozatym aaaaaaa w różnych tonacjach. A jak wczoraj byłam z nim u rodziców to najwyraźniej im coś opowiadał bo dodatkowo wywracał oczami i gestykulował
-
U nas Gabryś marudny. Nawet nie mam jak iść do wc bo za chwilę jest "yyy", "eee" takie typowe marudzenie A jak długo nie reaguje to płacz. Usypiamy się też bardzo długo... prawie godzinę bo urządza swoje marudzenie. W nocy od 3 do 6 pobudek... kto mi naprawi syna?
Ten wozek ohlala bardzo mi się spodobał i myślałam o nim jako " na później " ale chciałam uzywany. I patrzę a on 400 uzywany gdzie 500 nowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 09:20
-
Ja dzis padam, Sara miała gorączkę w nocy podchodzącą pod 39 st. Trochę spanikowałam, do tego nie chciała się przykryć, a stopy wręcz parzyły, także noc mam z głowy, ale na szczęście gorączka już spadła. Noc pewnie też dzis będzie ciężka. Do tego mamy wykupiona wycieczkę statkiem i nie mam ochoty ... Ech oby tylko to była gorączka od zębów, choć wątpię, bo pojawił się też katar więc pewnie wina klimy.
-
mam pytanie do mam które już dają kaszkę jako cały posiłek, wiem że każde dziecko jest inne ale ile gr/mln zjadają wam na raz dzieci? ja robię ok 120 mln wody i 6 miarek kaszki(tych co mam do mm-każde mm ma takie same łyżeczki) aszka wychodzi taka lekko płynna nie robię gęstej i mały mi zjada wszystko do ostatniej łyżeczki, popija wodą albo sokiem kilka ml i nie krzyczy że jest głodny to chyba mu starcza. ale nie wiem czy tyle powinien zjadać czy mniej/więcej??
-
Agusia_pia wrote:Ja chce spacerowke zeby miec na zakupy mieszkam na wsi i wszedzie musze jechac autem. Obecny wozek jest ok stelaz nie jest ciezki ale w bagazniku zajmuje wiekszosc miejsa. Auta nie chce wiekszego ale spacerowke tak
O, to dokładnie tak jak jateż wieś i też wszędzie trzeba samochodem. Teraz mam Tako Moonlight i generalnie jestem zadowolona, to siedzisko spacerowe też wydaje się ok, chociaż to i tak dopiero w trakcie użytkowania wyjdzie co i jak. Ale tak czy siak stelaż + siedzisko zajmuje cały bagażnik i chce coś co się składa. Najpierw myślałam o takiej typowej parasole - małej i lekkiej żeby na stałe była w bagażniku, ale zobaczyłam tego Mytraxa i przepadłam
A u nas dziś pierwszy raz łapanie za stopy i kombinowanie jak je włożyć do buziwcześniej były kolanka, łydki, a dziś trafiła w końcu dalej
-
Mam wrażenie że jestem słabą matką, że Kuba się ze mną nudzi.. Potrafi cały prawie czas przy mnie krzyczeć, co bym nie wymyśliła chwila moment i jest krzyk, a jak tylko pojawia się ktoś inny, czy tatuś czy dziadkowie czy do cioci na dół zejdę od razu jest uśmiech od ucha do ucha i już nie krzyczy
nie wiem, z mama moja o tym rozmawiałam i mówi żebym nawet tak nie myślała, bo mama jest najważniejsza na tym etapie i że tylko mi się tak wydaje, ale nie wiem, czasem aż mi przykro jest że do wszystkich rączki wyciąga żeby na ręce go brali a do mnie nie
-
Myszka_Lena wrote:Katy moja wazyla 2320, przy wpisie 2190 i pamiętam jak się cieszylam z każdego grama tak że doskonale Cię rozumiem
Ojej, ale kruszynka, w ktorym tygodniu urodzilas?Moj przy wypisie wazyl 2400g :p
Andzia, mam dokladnie to samo..A juz w ogole ostatnio mi bylo przykro jak zaczal szukac cycka u mamy przyjaciolki jak go miała na rekach