Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
White Innocent wrote:Wrocław - sklep matka, jeszcze niedawno mieli remont, więc myślę, ze będziesz zadowolona z wyboru
też tam kupowaliśmy łupinę i po kolejny fotelik też się tam wybierzemy na pewno
-
White Innocent wrote:Ale super. A nie wiesz jaka firma? Też muszę poszukać na fb, w ogóle o tym wcześniej nie pomyślałam, dzięki
Nie wiem, dziewczyna wieczorem ma podealac mi szczegolyznajdz grupe sprzedazowa dla mam swojego miasta lub kazdego innego (wysylka tez wchodzi przeciez w gre) i tam mnostwo ciekawych rzeczy mozna znalezc
-
Edwarda-tak 2 tygodnie temu. Pisałam o tym
stopniowo tzn miałam jeszcze pół opakowania 1 i mieszalam pół na pół. I potem już 2. Jak pisalam-jest gęste i smoczek nr 3 poszedł w ruch.
Dałam dziś mus, myśląc że będzie super i... klapa. Nadal plujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 14:49
-
sweetmalenka wrote:Edwarda-tak 2 tygodnie temu. Pisałam o tym
stopniowo tzn miałam jeszcze pół opakowania 1 i mieszalam pół na pół. I potem już 2. Jak pisalam-jest gęste i smoczek nr 3 poszedł w ruch.
Dałam dziś mus, myśląc że będzie super i... klapa. Nadal pluje
-
edwarda20 wrote:Tak pamietam, wszedzie pisza zeby stopniowo przechodzic ale jakie proporcje robic to juz nie napisali.
Najbardziej martwi mnie że ten łobuz nie chce nic jeść... nawet jabłko mu nie wchodzi.
-
sweetmalenka wrote:Wiesz, niby na początku powinno się np 4 miarki początkowego i 1 miarka następnego. Tak że dwa dni. Potem 3 miarki początkowego i 2 następnego, potem 2:3, 1:4 I potem już tylko mleko 2. Czyli cały proces powinien trwać ok tygodnia. Ale ja nie chciałam już kolejnego kupować opakowania 1 dlatego w sumie chyba 2/3dni dawalam pół na pół. Tym bardziej, że nie zmieniała mleka tylko między ta sama marka przechodzilam
Najbardziej martwi mnie że ten łobuz nie chce nic jeść... nawet jabłko mu nie wchodzi.
Nauczy sie, ma czas. Jak posmakuje mieska to juz nic innego nie bedzie chcial jescOdczekaj pare dni i ponow moze proby?
-
Kinga. hmm, to jedyne co mi przychodzi do głowy to odezwać się do 8* na fb (jest też osobna grupa) z pytaniem o dostępność, może coś się uda załatwić
acygan tak, tak, jestem na różnych grupach sprzedażowych dla mam, ale jakoś nie pomyślałam żeby tam poszukać. Chyba po prostu jeszcze nie sezon i mało takich ogłoszeń się pojawiało i to dlatego
mlodaaa dzięki za cynk, na pewno sprawdzę przy okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 18:46
-
edwarda20 wrote:I nie mial zadnych problemow z kupa?
Nauczy sie, ma czas. Jak posmakuje mieska to juz nic innego nie bedzie chcial jescOdczekaj pare dni i ponow moze proby?
Jadł już każde mozliwe mięso i pięknie jadł A teraz nie chce...
-
Ja teraz na bezzębną buzię mojej córki stosuje taką silikonową nakładkę na palec, potem miękka szczoteczka i zacznę czytać o pastach:)
Jupik lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Ja ostatnio czytałam, że od ok. 6 miesiąca (od pojawienia się pierwszego ząbka) do 6 roku życia powinno się stosować pasty z fluorem 1000 ppm. Dopóki dziecko nie potrafi wypluwać to nakładamy śladowe ilości pasty, jak potrafi to pasta w ilości ziarenka grochu.
Ja na początku zamierzam stosować tą taką silikonową nakładkę, później się będę interesować szczoteczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 22:59
Jupik lubi tę wiadomość