Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju ząbki kubki do picia jak te nasze maluchy rosna! A dopiero co byly testy strach na kazdej wizycie. My teraz jedtesmy na etapie korekcji uszu bo odstaja i maly jest skazany na czapeczki nawet w domu
Andzia123, Jupik, Katy lubią tę wiadomość
-
My wlasnie zrobilismy badania Zosi, bo jutro szczepienie wiec wole miec pewnosc czy wszystko jest ok,bo maz dopiero co skonczyl antybiotyk bo byl chory. Jesli lekarz bedzie chciala szczepic to wole miec ta morfologie i crp. No i zobacze co z ta anemia,czy jest poprawa. A jutro tez bioderka ostatnie,trzymajcie kciuki zeby wszystko juz bylo ok
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Podpowiem Wam że moja córka ma 3 lata i mierzy 93cm (ubrania nosi na 98) a jej 2.5 letni kuzyn ma 92cm i nosi ubrania na 92.
Więc 100cm dla 1.5 rocznego dziecka to nie jest za mało
No to wygląda na to, że moja będzie w tym jeździć przez kolejne 4 lata, trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:45
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:Jeju ząbki kubki do picia jak te nasze maluchy rosna! A dopiero co byly testy strach na kazdej wizycie. My teraz jedtesmy na etapie korekcji uszu bo odstaja i maly jest skazany na czapeczki nawet w domu
Mocno mu odstaja?Ja tez mojej zakladam opaski bo zaczely jej odstawac...ale czasami sie wkurza i mi je sciaga...mimo, ze pilnuje czy jak spi czy nie ma podwiniete to i tak sie zdarza ze jej sie podwinie.Mam nadzieje, ze opaski troszkr je skoryguja... -
małamii89 wrote:Mocno mu odstaja?Ja tez mojej zakladam opaski bo zaczely jej odstawac...ale czasami sie wkurza i mi je sciaga...mimo, ze pilnuje czy jak spi czy nie ma podwiniete to i tak sie zdarza ze jej sie podwinie.Mam nadzieje, ze opaski troszkr je skoryguja...
-
nick nieaktualny
-
Agusia a jak tam poduszka? spi na niej?
Powiem Wam, ze dzis tak pizga, ze chetnie bym malego wlozyla do spiworka. Wyszlismy na spacer ale tylko na pol godziny bo mialam wrazenie, ze marznieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:24
-
Jupik wrote:Edwarda, a jak będziesz myć? Czym? Zupełnie nie jestem zorientowana, a mojej rosną 2 dolne, a owoce wcina aż jej się uszy trzęsą, więc mnie olśniło, że trzebaby za zęby się wziąć..
Jupik lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Agusia a jak tam poduszka? spi na niej?
Powiem Wam, ze dzis tak pizga, ze chetnie bym malego wlozyla do spiworka. Wyszlismy na spacer ale tylko na pol godziny bo mialam wrazenie, ze marznie
No dzis zimno. Ja kupilam taki gruby kocyk malemu zeby go dwoma nie przykrywac. Ale ten spiworek trzeba rozwazyc -
Zamówiłam w końcu ten bidon, zdecydowałam się na dr brown's. Dzisiaj przyszedł i za Waszymi radami po próbie z musem owocowym Lilka w momencie załapała picie przez słomkę
no i o wiele lepiej jej się pije niż z doidy póki co
Aaaa, i najważniejsze - Lila dziś pierwszy raz usiadła samajeszcze podpierając się łapkami z przodu, ale sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 17:27
edwarda20, Katy, White Innocent, Andzia123, Sylwiaa95, acygan, Aga78 lubią tę wiadomość
-
Totoro wrote:Zamówiłam w końcu ten bidon, zdecydowałam się na dr brown's. Dzisiaj przyszedł i za Waszymi radami po próbie z musem owocowym Lilka w momencie załapała picie przez słomkę
no i o wiele lepiej jej się pije niż z doidy póki co
Aaaa, i najważniejsze - Lila dziś pierwszy raz usiadła samajeszcze podpierając się łapkami z przodu, ale sama
GratulacjeTotoro lubi tę wiadomość