Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaGo wrote:Wróciłam
maleństwo rośnie prawidłowo, idealnie na dzień 9t2d. Ale sie wiercił(a)!!
namachał(a) się dwoma rączkami i ćwiczył(a) nóżki, prostował(a) i podkulał(a)
zakochałam się
w sobotę mówimy rodzicom, a od 1 października idę na l4. Za 3 tygodnie czekają mnie badania prenatalne
Bóle brzucja niegroźne, dupka mam brać do końca tygodnia 4 razy na dobę, a później co tydzień zmniejszać o jedną tabletkę aż do końca 12 tygodnia
gratulacje
MaGo lubi tę wiadomość
-
Gratuluję bliźniaków!
I dobrze rozwijających się dzieciaczków również
Dostałam w końcu jakieś wyraźne zdjęcie mojego maleństwaWszystko pięknie, serduszko bije 167 uderzeń na minutę
https://zapodaj.net/73274e493e374.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 18:53
MaGo, Magdzia85F, Ellka, justysbp, blue00, Pineapple lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:Gratuluję bliźniaków!
I dobrze rozwijających się dzieciaczków również
Dostałam w końcu jakieś wyraźne zdjęcie mojego maleństwaWszystko pięknie, serduszko bije 167 uderzeń na minutę
https://zapodaj.net/73274e493e374.jpg.html
śliczna dzidzia:*
Tusianka lubi tę wiadomość
-
Tusianka, super zdjęcie
Tusianka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Jestem nowa na forum
Dołączam do Was z terminem na 16.04
Ciąża po IVF, 2gi transfer 3 dniowego zarodka 25.07 ( 1szy nieudany)
Rok temu ciaża pozamaciczna (po 5 latach starań po clo) usunięty jajowód,2gi niedrożny.wcześniej 1 poronienie w 11 tyg.
Życzę Wam spokojnych oczekiwań i tzrymam kciki za Was i Wasze Maluszki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 19:45
Tusianka, AJrin, justysbp, MaminaMina, Pineapple lubią tę wiadomość
-
Znowu czuję się jak nadmuchana. A rano miałam względnie niewystający brzuch;)
Widać wieczorami bardziej wychodzi:)
-
nick nieaktualny
-
Witaj Olcia_2209 ja mam synka z Wrzesnia 2016
Witaj Kate86 troche przeszlas oby od teraz wszystko dobrze i wzorowo. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie promieniowanie, ale na głowę
Musiałam wziąć pół paracetamolu, bo wytrzymać nie mogłam. i tak jest dzień w dzień od rana do wieczora
Mam nadzieję, że dziś mi nie odwołają wizyty, bo będę wściekła. To już ósmy tydzień a ja na wizycie nie byłam. -
nick nieaktualnyacygan wrote:U mnie promieniowanie, ale na głowę
Musiałam wziąć pół paracetamolu, bo wytrzymać nie mogłam. i tak jest dzień w dzień od rana do wieczora
Mam nadzieję, że dziś mi nie odwołają wizyty, bo będę wściekła. To już ósmy tydzień a ja na wizycie nie byłam.
A tak dla przypomnienia do 10tc trzeba być na wizycie u ginekologa, żeby można starać się o becikowe -
acygan czekamy na wieści
kochane mam pytanie, wybieracie szpital do porodu najbliżej swojego domu czy gdzieś dalej decydujecie się jechać? czym się kierujecie?
mój lekarz nie pracuje w szpitalu w którym myślę że będę rodzić. czy to jakiś problem? -
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:acygan czekamy na wieści
kochane mam pytanie, wybieracie szpital do porodu najbliżej swojego domu czy gdzieś dalej decydujecie się jechać? czym się kierujecie?
mój lekarz nie pracuje w szpitalu w którym myślę że będę rodzić. czy to jakiś problem? -
Aliskaa ja też tak chcę a moja mama się upiera żebym rodziła w szpitalu w którym pracuje mój lekarz ale szpital mam ponad 40 km od domu! i ona nie rozumie...