Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona92 wrote:teżż mam ogromną nadzieję, że wszytskie te poczęte tutaj dzieci będą zdrowe, prawidłowo się rozwiajały, a rodzicom przybędzie kilka siwych włosów od dawania im tego co najlepsze
żyjemy w czasach gdzie ludzie nie boją się mówić o swoich racjach, przekonaniach i poglądach. Każdy medal ma dwie strony. życie nie jest usłane różami i każda z Nas doskonale o tym wie. Każdy ma prawo do wypowiedzi, a my powinnysmy to przyjac i uszanowac, choc nie koniecznie sie z tym zgadzac.
nie denerwujmy się na zapas.
Dokładnie tak. Dlatego moj komentarz jest zbędny.Ilona92, Kachna62 lubią tę wiadomość
-
dlatego ja wypowiedziałam tylko swoje zdanie w tym temacie i co sądzę jak czytam takie stwierdzenia. nie narzucam nikomu swojego zdania, każdy ma prawo mieć swoje. ja je szanuję wyraziłam tylko swoją opinię
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Magdzia, poprawiłam linka:)
Aliskaa, przeczytałam, że rozmawiałaś o kleszczach ;P:P
A zapomniałam dodać, że wg usg Dzieć jest młodszy 8+1, wg om 8+4. I mam dwie daty porodu na karcie ciąży oO, wiec to i tak tylko orientacyjnie, co do dat porodu tez mam dwie
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, w trakcie pewnie jeszcze nie raz będą różne rozbieżności:) Wiadomo jak to jest;) Ja się do tp nie przywiązuję
W pierwszej ciąży mały się zasiedział, nie chciał wyjść, dopiero 2 albo 3 dni po terminie musieli go wyciągać
-
Ja robie usg prenatalne 29 września. U lekarza z certyfikatem który głównie zajmuje się diagnostyka prenatalna.
Maz jest ze mną na każdym usg (czy do tej pory na dwóch). Nie ma absolutnie żadnego skrępowania, przecież zna mnie bardzo dobrze, nie mam czego się wstydzić
. Na Usg prenatalne też będzie ze mną
. Sprawca tego całego zamieszania musi zobaczyć co narobił
Ilona92 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
A w ogóle jadę dzksiaj do lekarza bo coś mi się zadzialo w jamie ustnej... Mam całe czerwone podniebienie, język i jezyczek. I uczucie jakbym się poparzyla... Boli podczas jedzenia. Nie wiem co to... Czy jakas alergia czy coś...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
U mnie też mąż na kazdym usg no chyba ze mam jakies pilne dodatkowe przy wizycie.
Ja w poprzedniej ciazy mialam o 5 dni starszebobo a i tak date porodu jedna z wcxesnych usg wychodzilo 7 wrzesnia w kacie 14 wrzesnia a mlody wyciagniety 2 tygodniw po terminie 28 września. Musialam klucic sie z lekarzami co liczyc nie umieli twierdzac zeskoro 5 dni wedlug usg to 19 wrzesnia i mamy czas. Dziecko wyciagniete w zielonkawych wodach tak naprawde 19 dni po terminie z usg.
Twraz tego bledu nie popelnilam termin z owu mam na 10 kwietnia zgadza sie z usg ale w karcie mam juz wpisane 6 kwietnia. Wiec mi z tym lepiej zawsze to 4 dni zapasu. -
nick nieaktualnyJestem już po pierwszej wizycie. Mam dwa serduszka. Beda bliźniaki
justysbp, Agusia_pia, Aliskaa, małamii89, Ellka, monroe, darika, Magdzia85F, MaminaMina, MaGo, Tusianka, pomarańczka_33, edwarda20, Sassy, AJrin, Kinga., Ilona92, blue00, Pineapple, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna gratulacje
Co do usg z mężem to w pierwszej ciąży mój ze mną chodził.nie był na kilku pierwszych Ale potem już na każdej wizycie. Żadnego skrępowania nie byłoteraz wspólne wizyty odpadają bo nowy gin przyjmuje w godzinach w których mąż pracuje
-
Jestem wsciekla jak cholera. Pojechalam na wizyte a pani w rejestracji mowi ze pani doktor zle sie poczula i nie przyjmuje dzisiaj ale oni przecież do mnie dzwonili z taka informacja. Pewnie dla jaj sobie tam pojechalam. Zapisali mnie na jutro o ile w ogóle pani doktor laskawie sie pojawi. Znowu noc nieprzespana i caly dzien zmartwien. Juz bylabym po.
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa wrote:super, gratulacje
a na kiedy masz termin porodu?
24 kwietnia.
Swoją drogą powiem Wam, że super będzie z maluszkami wiosna/lato. Córka z października, koszmarnie ciężko ubrać takiego maluszka na spacer, a wyjść trzeba codziennie. Cieszę się że drugie będzie letnie.