Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jade do lidla ale po spodenki sa idealne do siedzenia w domu cienkie i gumka wcale nie uciska brzuszka
na 74/80 mam 6 par i sa super teraz teZ chce 6 na kolejny rozmiar
-
I nas dopadła choroba,katar i kaszel. Chyba Maz coś z pracy przyniósł. Dzisiejsza noc chyba najgorsza od kiedy się urodził, krzyczal bo nie mógł oddychać noskiem
także dziś spał z nami i ja mu tylko katarek odsysalam co chwilę, normalnie woda z nosa mu leci juz nie wiem jak mu ulżyć :(teraz biedactwo nockę odsypia.
Miał być dzisiaj basen i wieczorem ognisko, a będzie łóżko, no trudno najważniejsze żeby mi szybko wyzdrowial.
Jest coś dobrego na udroznienie noska oprócz zakraplania solą? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak widziałam że dynią smakowała Kubie tak marchewką pluje już 3 dzień, jutro spróbuję z dynią pomieszać, może coś zje. Mam kombinezon
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e97046dff5db.jpgTotoro, Agusia_pia, edwarda20, Sylwiaa95, Malyprosiaczek, Katy lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
acygan wrote:Na fb dziewczyna dodala zdj z robalem na pieluszcze Dady. Sprawa oczywiscie zgloszona dalej,ale lu przestrodze,aby ogladac przed zalozeniem. Jestem naprawde zawiedziona,bo od początku ich uzywamy.
Czytalam w necie, ze to była larwa mola spozywczego-to cholerstwo wlizie wszedzie. Raczej wątpię, żeby mieli na produkcji, pewnie potem w jakimś magazynie regionalnym, gdzie już jest wszystko (spożywka+chemia) albo na konkretnym sklepie. Też używam DADA i to info raczej mnie nie od nich nie odstraszy. Może będę bardziej czujna, czy kupując w Biedronce nie widzę gdzieś latających moli. Choć jeśli chodzi w ogóle o pieluchyto ja jakoś dużych różnic nie widzę - a korzystałam i z Pampers, i Lupilu (Lidl) i Happy Belli, tylko nie miałam tych Rosmannowych co Edwrada pisała, że do kituMy dużo pieluch dostaliśmy, każdy dawał inne, a sami kupujemy DADA bo przyzwoite i w dobrej cenie.
-
Andzia fajny kombinezon
Dzis bylismy z mezem i Heniem w kawiarni na sniadaniu, bylo krzeselko z Ikei, dla sprawdzenia wsadzilam malego, ale ze szelki są tam tylko na pasto mały mi lecial do przodu. Gdyby byly normalne szelki to by go przytrzymaly. Siedzial najpierw na rekach, a potem usnal i do wozka
-
Oj Lili coś dziś nie siadło. Zrobiła 2 kupy (!!!), z czego drugą małą ze sluzem. Nie wiem po czym. Może ten słoiczek jabłko marchew, bo dziwnym trafem wczoraj zrobiła wielką kupę, dziś znowu 2, a od wczoraj ten słoiczek podaję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 19:24
-
Totoro wrote:Oj Lili coś dziś nie siadło. Zrobiła 2 kupy (!!!), z czego drugą małą ze sluzem. Nie wiem po czym. Może ten słoiczek jabłko marchew, bo dziwnym trafem wczoraj zrobiła wielką kupę, dziś znowu 2, a od wczoraj ten słoiczek podaję.