Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Nie probowalam jeszcze niczego gazowanego... Mam wraznie ze im zimniejsza woda tym mniej mi przez gardlo chce przejsc. nie wiem sama juz co robic...
Imbiru nie moge bo jestem na niego uczulona -
Aliskaa, zmienisz mi TP na 18.04? ładne proszę kochana;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 14:34
Aliskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Rene, dziękuję:* Zastanawiałam się czy wiadomość dotarła;)
Ja kolejną mam 28.09Ellka lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Rene, ktory szpital ostatecznie wybralas? Salve?
-
Aliskaa dziękuję
Rene no to pewnie będziemy wizytowac na.zmianę -
Rene wrote:na tą chwilę tak chociaż trudno było mi się zdecydować tym bardziej że Medeor też ma dobre opinie,zastanawiałam się jeszcze nad pro familią ale tam porody nie są refundowane...
Pro familia jest the best ale koszta... Podobno 5000 zl za porod
Medeor ma również bardzo dobre opinie. Już kilka znajomych tam rodzilo, dzis w nocy kolejna kolezanka i wszystkie zadowoloneJa stawiam na Medeor, w pazdzierniku jade tam 1 raz na wizytę do lekarza, zobaczymy jak będzie. Póki co chodzę tam gdzie mam opieke medyczną z pracy, wszystkie badania za darmo, więc pewnie będę chodzic i tu i tu
-
edwarda20 wrote:Pro familia jest the best ale koszta... Podobno 5000 zl za porod
Medeor ma również bardzo dobre opinie. Już kilka znajomych tam rodzilo, dzis w nocy kolejna kolezanka i wszystkie zadowoloneJa stawiam na Medeor, w pazdzierniku jade tam 1 raz na wizytę do lekarza, zobaczymy jak będzie. Póki co chodzę tam gdzie mam opieke medyczną z pracy, wszystkie badania za darmo, więc pewnie będę chodzic i tu i tu
napiszesz mi na priv jak najłatwiej tam dojechać? -
Ellka wrote:Aliskaa, zmienisz mi TP na 18.04? ładne proszę kochana;)
Ellka lubi tę wiadomość
-
Rene byłoby ciekawie
na którego Ty masz TP?
-
nick nieaktualnyHej Rene u mnie różnie. Ale chyba lepiej. Niestety mam problem ze spaniem. A szkoda. Serducho też bije, jak oszalałe i szybciej się męczę.
Tak czytam o tych placówkach, rozumiem, że to są prywatne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 19:09
-
MaGo, może inhalacje?
-
Ellka wrote:Rene byłoby ciekawie
na którego Ty masz TP?
Ellka lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Hej Rene u mnie różnie. Ale chyba lepiej. Niestety mam problem ze spaniem. A szkoda. Serducho też bije, jak oszalałe i szybciej się męczę.
Tak czytam o tych placówkach, rozumiem, że to są prywatne? -
A u mnie w domu mały szpital,chłopaki zachorowali na chorobę bostońską