Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No takie parówki, czy jak to się tam zwie, chyba że masz nebulizator?
-
nick nieaktualnyMaGo wrote:Dzisiaj obudziałam się ze strasznie zatkanym nosem
Cały dzień dmucham i dmucham i końca nie widać, już mnie boli nos
Znacie jakieś bezpieczne metody na pozbycie się tego dziada???
-
nick nieaktualnyDwie godziny nadrabiałam posty, które mnie ominęły, trzeba bywać tu częściej
Oli123 gratuluję oświadczyn
Edwarda20 ja też pomyślałam w pierwszej chwili o księżnej Kate po co jej trzecie dziecko jak tak źle to znosi, ale przecież ona ma mnóstwo ludzi do pomocy. Ja męczę się sama i tak jak kiedyś mówiłam, że chcę mieć trójkę dzieci, tak podziękuję i poprzestanę na dwójce
Zygmaniakowa, zazdroszczę, ale tak pozytywnie, dobrego samopoczucia, u mnie mdłości ciągle są
Magdzia85F, tak naprawdę nie wiemy jak się zachowamy dopóki dana sytuacja nie dotknie nas osobiście, wydaje mi się, że nie byłabym w stanie usunąć ciąży w żadnym przypadku, ale... zarzekać się nie będę. Jak sytuacja w pracy? Niezbyt fajnie się zachowali...
Aksamitna, Gratuluję bliźniaków
AgusiaPia, "mój" lekarz do którego chodziłam prywatnie w poprzedniej ciąży był ordynatorem w szpitalu, w którym rodziłam. Podczas pobytu w szpitalu widziałam go "aż" dwa razy i to tylko podczas obchodu, więc czasem nie warto dla lekarza wybierać szpital.
Co do wizytowania z mężem u lekarza to ja w poprzedniej ciąży byłam z nim na USG dopochwowym, dla mnie nie był to problem, ale jak się później okazało, mąż nie był zachwycony, że lekarz mi tam gmera sprzętem
A propo porodu SN potwierdzam to co napisała Kinga, warto skorzystać ze szkoły rodzenia i nauki oddychania podczas skurczów, odpowiednie oddychanie baaardzo pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie waga na plusie. Ale to pewnie skutek tego, że wcześniej się mocno odchudzałam, a odkąd się dowiedziałam o ciąży to jem regularnie i wróciłam do jedzenia pieczywa. Jak leżę na płasko, to widać lekki brzuszek. Nawet mąż mi wczoraj mówił, że zrobił się bardziej "rozlany"
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Można dołączyć? Ostatnią miesiączke miałam 18 lipca. W zeszłym tygodniu zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Staraliśmy 2.5 roku więc jest to dla nas ogromne szczęście. Ja jestem w szoku że sie udało. Mam bardzo nieregularne okresy i niedoczynność tarczycy. Z moich obliczeń wynika że bede kwietniową mamusią. Wizyta u lekarza w czwartek.
Rene zgłosiłaś sie do lekarza? Choroba bostońska jest strasznie niebezpieczna w ciąży. Więc uważaj na siebie by sie nie zarazićStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualnyGosiczek wrote:Witajcie. Można dołączyć? Ostatnią miesiączke miałam 18 lipca. W zeszłym tygodniu zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Staraliśmy 2.5 roku więc jest to dla nas ogromne szczęście. Ja jestem w szoku że sie udało. Mam bardzo nieregularne okresy i niedoczynność tarczycy. Z moich obliczeń wynika że bede kwietniową mamusią. Wizyta u lekarza w czwartek.
Rene zgłosiłaś sie do lekarza? Choroba bostońska jest strasznie niebezpieczna w ciąży. Więc uważaj na siebie by sie nie zarazića na kiedy bbf wyznaczył ci termin porodu?
-
Aliskaa wrote:Witaj
a na kiedy bbf wyznaczył ci termin porodu?
Na 25 kwietnia ale na 100% bedzie cesarka ok tydzień lub dwa przed czasemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 11:44
Aliskaa lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna