Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie po urlopie objawow ciążowych ciagle brak.
Jutro usg kontrolne czy serce dalej bije i jak zwykle mam mieszane uczucia zestrachu chyba nie chce tego usg.
Co do wagi pewnie mam na olusie z 4 kilo nadrabiam za was bo młodości wogole nie mam a tydzien urlopu z temoeratura 14 stopni w domku w lesie nie sprzyjał lekkim posilka
-
edwarda20 wrote:Też mam sporo bialego sluzu.
Dzis o dziwo poczulam sie lepiej, nie wymiotowalam i nawet cos zjadlam. Mam nadzieje, ze to dobry objaw a nie zly i ze to koniec mdlosci i wymiotow. Czytalam, że mogą jeszcze powrocic, ale dobrze chociaz kilka dni bez i z jedzeniem.
-
edwarda20 wrote:Też mam sporo bialego sluzu.
Dzis o dziwo poczulam sie lepiej, nie wymiotowalam i nawet cos zjadlam. Mam nadzieje, ze to dobry objaw a nie zly i ze to koniec mdlosci i wymiotow. Czytalam, że mogą jeszcze powrocic, ale dobrze chociaz kilka dni bez i z jedzeniem.
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Też mam sporo bialego sluzu.
Dzis o dziwo poczulam sie lepiej, nie wymiotowalam i nawet cos zjadlam. Mam nadzieje, ze to dobry objaw a nie zly i ze to koniec mdlosci i wymiotow. Czytalam, że mogą jeszcze powrocic, ale dobrze chociaz kilka dni bez i z jedzeniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 23:01
-
hej kochane, witam się po weekendzie. nie było mnie bo był mój mąż i mieliśmy rocznicę ślubu i w sumie cały weekend gdzieś wychodziliśmy
co do objawów, u mnie mdłości ustąpiły jakoś z początkiem tamtego tygodnia. wróciły mi smaki, chociaż chęci na coś konkretnego dalej nie mam. no ale.
piersi dalej nabrzmiałe, bolą i wczoraj trochę brzuch bolał dołem, musiałam poleżeć.
co do wagi u mnie ok +2 kg ale mąż mówi że waga kłamie bo nie widzi abym przytyła. mówi że chyba brzuszek mi się zaokrąglił i tyle.
w środę mam wizytę. u usg. nie mogę się doczekać. jestem dobrej myśli, ale jest też strach czy serduszko bije? czy rozmiar jest prawidłowy. niech będzie już środa! -
sweetmalenka wrote:Ja też się denerwuje ale w drugą stronę. Mogłabym mieć Usg codziennie! Też się nie mogę doczekać! Aż kombinuje czy nie iść prywatnie wcześniej. Ehhh za dużo czytam tych niedobrych wiadomosci
a kiedy masz usg ?
ja staram się nie czytać za dużo, wystarczą mi historie dziewczyn tu na forum. i też czuję strach, ale wierzę że będzie dobrze u każdej z nas :* -
dziewczyny, mam pytanie jak radzicie sobie z bólem głowy? ja nawet przed ciążą unikałam tabletek przeciwbólowych więc teraz tym bardziej i nie mam nawet żadnych w domu... ale ostatnio dopadają mnie straszne bóle i nie wiem co z tym fantem zrobić - dzisiejsza noc była koszmaremKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualnyHej! Mnie wczoraj zmordowało. Jak piątek i sobota w dzień ok, to wczoraj źle się czułam.
Do tego bardzo bolą mnie jelita i żołądek. Ogólnie mam z tym problem i zawsze jestem na diecie lekkostrawnej. A teraz jem dużo pieczywa i zapchało.:'(
Miłego dnia! Szkoda, że ładna pogoda już uciekła. -
Kachna62 wrote:Ja też tak mam że na 2 dni ustępują a potem wracają i dalej męczą (już tak miałam że 3 razy)...
-
pomarańczka_33 wrote:dziewczyny, mam pytanie jak radzicie sobie z bólem głowy? ja nawet przed ciążą unikałam tabletek przeciwbólowych więc teraz tym bardziej i nie mam nawet żadnych w domu... ale ostatnio dopadają mnie straszne bóle i nie wiem co z tym fantem zrobić - dzisiejsza noc była koszmarem
-
Asiaa1201 wrote:ja dziś wizytuje o 16:30
ktoś jeszcze?
Dziś jeszcze Aliskaa:-) -
nick nieaktualnyRene wrote:póki co mam spokój od piątku ale nie chce się cieszyć bo jak piszesz mogą wrócić...jedna znajoma miała mdłości do połowy ciąży:-(
ale tym razem myślę że będzie podobnie bo mam nawet mocniejsze mdlosci i wymioty niż w poprzedniej ciąży i nie wierzę że przejdą tym razem z końcem 1go trymestru
-
Asiaa1201 wrote:Stres jak cholera
Trzymajcie kciuki :* -
nick nieaktualny