Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Andzia przed chwila zobaczylam taka bluze i od razu pomyslalam o tobie
https://www.pakamera.pl/niemowlak-bluzy-dziecieca-bluza-z-kominem-pingwiny-nr2032722.htmale dzięki
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Też właśnie znalazłam spodnie w pingwiny. Jest do tego też bluza, ogrodniczki i czapka
https://ilovemilk.pl/pl/spodnie/3829-spodnie-penguins-print.html
A ja chyba sprawie sobie i młodemu taka bluzę xd
https://ilovemilk.pl/pl/wholesale/3736-bluza-mini-boss-.html
A dla mnie jest z mummy boss xdWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:32
-
Malyprosiaczek wrote:Też właśnie znalazłam spodnie w pingwiny. Jest do tego też bluza, ogrodniczki i czapka
https://ilovemilk.pl/pl/spodnie/3829-spodnie-penguins-print.html
A ja chyba sprawie sobie i młodemu taka bluzę xd
https://ilovemilk.pl/pl/wholesale/3736-bluza-mini-boss-.html
A dla mnie jest z mummy boss xd
Mam od nich komplet we frytki i 2 rampersy. Jakosc powiedzmy ze ok ale jakies niewymiarowe te rzeczy. Rampersy rozmiar 62/68 a duze jak na 74. Bluza na 74 a duze na ponad 80. Ale coz, nie da sie ukryc ze wzory maja cudowne
Edit: widze nowosc komplet w jajkobedzie moje! ;p uwielbiam ciuszki z jedzeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:47
-
edwarda20 wrote:Mam od nich komplet we frytki i 2 rampersy. Jakosc powiedzmy ze ok ale jakies niewymiarowe te rzeczy. Rampersy rozmiar 62/68 a duze jak na 74. Bluza na 74 a duze na ponad 80. Ale coz, nie da sie ukryc ze wzory maja cudowne
Edit: widze nowosc komplet w jajkobedzie moje! ;p uwielbiam ciuszki z jedzeniem
Ja właśnie szukam czegoś dla siebie i młodego i te frytki też wpadły mi w okojeszcze wpadły mi legginsy w pandy, ale troszkę lipa legginsy dla chłopca xd
-
Malyprosiaczek wrote:Ja właśnie szukam czegoś dla siebie i młodego i te frytki też wpadły mi w oko
jeszcze wpadły mi legginsy w pandy, ale troszkę lipa legginsy dla chłopca xd
w sensie leginsy. A frytki są cudowne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:05
-
Co do 5.10.15 uwazam,ze ceny sa mocno przesadzone. Swego czasu mocno sledzilam ich promocje,bo czesto u nich kupowalam i jak teraz spojrzalam to smiac mi sie chce. Przykladowo spodnie ogrodniczki przed przecena 140 zl hahahaha. Za takie pieniadze to dorosly sobie kupi. Ja nie rozumiem ich polityki w ogole.
-
acygan wrote:Co do 5.10.15 uwazam,ze ceny sa mocno przesadzone. Swego czasu mocno sledzilam ich promocje,bo czesto u nich kupowalam i jak teraz spojrzalam to smiac mi sie chce. Przykladowo spodnie ogrodniczki przed przecena 140 zl hahahaha. Za takie pieniadze to dorosly sobie kupi. Ja nie rozumiem ich polityki w ogole.
pajac np za 60zl ? O wiele taniej kupię w pepco a jakość podobna moim zdaniem
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
acygan wrote:Totoro jak sobie radzisz z ta broda? Ja juz sie zastanawiam nad wizyta u lekarza, ale obowiam sie,ze bedzie kazala przeczekac albo da jakies masci z antybiotykiem. No ale jak nie bedzie poprawy, to trzeba isc.
Powiem Ci, że u nas to była kwestia 2-3 dni i sami zniknęło, nie była bardzo podrażniona. Ogólnie i policzki i broda były zaczerwienione a na brodzie dodatkowo były jakby krostki. Teraz broda czysta a policzki nadal rumiane. Wymęczą się te biedne dziecimoja dziś tak płakała przy jedzeniu zupki...
-
A do mnie przyszedl spiworek orka i buty liski
w 5,10,15 nie kupuje odkad chcialam kupić nosidlo i co chwila byl problem z dostępnością. Niby na stronie wisiało a nie mieli. Zwracali pieniądze po czym mowili ze juz nosidlo jest. Kupowałam i znow to samo.
-
Kochani sprawa jest dość pilna. Pomóżmy temu małemu wojownikowi. Sprawmy by na jego ustach pojawił się znów uśmiech. Wystarczy naprawdę symboliczna kwota. W nas jest siła. Jeśli możesz udostępnij to na swoim profilu na fb
https://www.siepomaga.pl/walka-wojtkaTotoro lubi tę wiadomość
-
A ja w końcu mam chwilę oddechu.Od 3 dni Borys jest bardzo marudny. Co chwilę stęka, kwęka i marudzi. Do tego doszly nieprzespane ynoce: budził się co 30 minut, nie chciał spać. Chodziłam już wykończona. Wczoraj cały dzień był marudny i już byłam przerażona nocką, ale o dziwo zasnął o 20 potem go jeszcze nakarmiłam o 23 i spał do 4 bez pobudki. Wyspałam się za wszystkie czasy. Nie wiem czy to zęby bo nic tam jeszcze nie widać..ale chyba tak. W końcu muszą wyjsc. Borys chyba jako jeden z niewielu jeszcze nie ma ząbków jeżeli chodzi o dzieciaczki z naszego forum.
Ale mam jeszcze mały problem: dziewczyny, które karmią KP- poradzcie. Zatkał mi się kanalik tzn.jyż spuscilam z niego mleko,przebiłam białą kropkę, wymasowalam..ale biała kropka jeszcze jest widoczna.Ona zniknie? Czy ten kanalik dalej jest zatkany? -
Ja w 5 10 15 kupuję jak już naprawdę są mega wyprzedaże. Szkoda mi tyle kasy na coś co Lila założy kilka razy:/ Najbardziej jestem zadowolona z pajacyka - kosztował chyba 70 zł, a ja pajacyki tylko do spania zakładam. Kupiłam go na wyprzedaży za 24 zł a potem drugi, większy za 20 :S uwielbiam go, cały na suwak o i prześliczny
Aga78 my też jeszcze bezzebne, ale chyba się przebija dółco do kanalika to nie pomogę niestety, nie miałam nigdy zatkanego.
Lila opanowała wczoraj naprzemiennie ruchy rąk i nóg w raczkowaniu, ale po co się męczyć i takie trudne koordynacyjnie ćwiczenia wykonywać jak można zapierdzielac pełzającCzyli parę kroków po zabawkę ok, ale dłuższe dystanse na brzuchu xD No i zabawa nr 1 ostatnio to wlazenie na mnie, zwłaszcza przed spaniem. Karmię ją z nadzieją, że usnie a ona tfu cyca, obrót na brzuch i gania po łóżku. No to ja się kładę na boku, z brzegu łóżka, żeby nie spadła i patrzę co wyprawia - i tu zaczyna się zabawa - idzie do mnie, włazi na mnie rękami, nogami przyczlapuje coraz bliżej i staje. Potem jak obrócę się na plecy to cała na mnie włazi, ciumka gdzie popadnie, a ja w efekcie jestem cała usliniona, a wczoraj jeszcze obrzygana xD a co radochy miała jak zawołałam "Łeee!!!" xD wczoraj ćwiczylysmy też nowe pozycje do karmienia
Leżałam z podniesioną koszulka i cyckiem na wierzchu no i pokazuję jej, że tu jest cycus i żeby przyszła jeść (spać!), a ona przyczlapala do mnie i w tej pozycji do raczkowania łap cyca i je
potem położyłam się na boku, a ona przyszła złapała cycka, położyła mi główkę tak "pod pachą", że ją objęłam, zarzuciła mi nóżki na brzuch i tak usnęła
No i śpi do tej pory, po 5 karmieniachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 08:31
Mirabelcia lubi tę wiadomość