X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Andzia123 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Andzia przed chwila zobaczylam taka bluze i od razu pomyslalam o tobie :P
    https://www.pakamera.pl/niemowlak-bluzy-dziecieca-bluza-z-kominem-pingwiny-nr2032722.htm
    Kurcze przesłodka, ale jak Kuba tak szybko rośnie to trochę mi szkoda na bluzę tyle wydawać :( ale dzięki :D

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia123 wrote:
    Kurcze przesłodka, ale jak Kuba tak szybko rośnie to trochę mi szkoda na bluzę tyle wydawać :( ale dzięki :D
    Moze na gwiazdke od babci? ;p Potem juz nie rosna az tak szybko :D

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Malyprosiaczek Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie znalazłam spodnie w pingwiny. Jest do tego też bluza, ogrodniczki i czapka :D

https://ilovemilk.pl/pl/spodnie/3829-spodnie-penguins-print.html

A ja chyba sprawie sobie i młodemu taka bluzę xd

https://ilovemilk.pl/pl/wholesale/3736-bluza-mini-boss-.html
    A dla mnie jest z mummy boss xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:32

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieeeee Andzia123 co Ty zrobiłaś :( dzisiaj mi macierzyński wpadł na konto:(

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyprosiaczek wrote:
    Też właśnie znalazłam spodnie w pingwiny. Jest do tego też bluza, ogrodniczki i czapka :D

https://ilovemilk.pl/pl/spodnie/3829-spodnie-penguins-print.html

A ja chyba sprawie sobie i młodemu taka bluzę xd

https://ilovemilk.pl/pl/wholesale/3736-bluza-mini-boss-.html
    A dla mnie jest z mummy boss xd

Mam od nich komplet we frytki i 2 rampersy. Jakosc powiedzmy ze ok ale jakies niewymiarowe te rzeczy. Rampersy rozmiar 62/68 a duze jak na 74. Bluza na 74 a duze na ponad 80. Ale coz, nie da sie ukryc ze wzory maja cudowne :)

Edit: widze nowosc komplet w jajko :D bedzie moje! ;p uwielbiam ciuszki z jedzeniem :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:47

dqprqps6kaqxmc83.png

Wysłany: 18 października 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Mam od nich komplet we frytki i 2 rampersy. Jakosc powiedzmy ze ok ale jakies niewymiarowe te rzeczy. Rampersy rozmiar 62/68 a duze jak na 74. Bluza na 74 a duze na ponad 80. Ale coz, nie da sie ukryc ze wzory maja cudowne :)

Edit: widze nowosc komplet w jajko :D bedzie moje! ;p uwielbiam ciuszki z jedzeniem :D :D :D

Ja właśnie szukam czegoś dla siebie i młodego i te frytki też wpadły mi w oko :D jeszcze wpadły mi legginsy w pandy, ale troszkę lipa legginsy dla chłopca xd

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyprosiaczek wrote:
    Ja właśnie szukam czegoś dla siebie i młodego i te frytki też wpadły mi w oko :D jeszcze wpadły mi legginsy w pandy, ale troszkę lipa legginsy dla chłopca xd
    Zle to nie wyglada :) w sensie leginsy. A frytki są cudowne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:05

dqprqps6kaqxmc83.png

Wysłany: 18 października 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Zle to nie wyglada :) w sensie leginsy. A frytki są cudowne :)

Jeśli masz foteczki jak wyglądają u Henia to poproszę :D może też ogarniemy te frytki :D

f2wlqps6jdpv4xb3.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyprosiaczek wrote:
    Jeśli masz foteczki jak wyglądają u Henia to poproszę :D może też ogarniemy te frytki :D
    Jutro cykne fotke.

Malyprosiaczek lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • acygan Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro jak sobie radzisz z ta broda? Ja juz sie zastanawiam nad wizyta u lekarza, ale obowiam sie,ze bedzie kazala przeczekac albo da jakies masci z antybiotykiem. No ale jak nie bedzie poprawy, to trzeba isc.

• Andzia123 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro wrote:
    No nieeeee Andzia123 co Ty zrobiłaś :( dzisiaj mi macierzyński wpadł na konto:(
    Ups, przepraszam :D

Totoro lubi tę wiadomość

qb3ci09k2rozqy86.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne te ciuszki :p

Mnie nie stac poki co bo jesteśmy po remoncie :(

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • acygan Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do 5.10.15 uwazam,ze ceny sa mocno przesadzone. Swego czasu mocno sledzilam ich promocje,bo czesto u nich kupowalam i jak teraz spojrzalam to smiac mi sie chce. Przykladowo spodnie ogrodniczki przed przecena 140 zl hahahaha. Za takie pieniadze to dorosly sobie kupi. Ja nie rozumiem ich polityki w ogole.

• Andzia123 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acygan wrote:
    Co do 5.10.15 uwazam,ze ceny sa mocno przesadzone. Swego czasu mocno sledzilam ich promocje,bo czesto u nich kupowalam i jak teraz spojrzalam to smiac mi sie chce. Przykladowo spodnie ogrodniczki przed przecena 140 zl hahahaha. Za takie pieniadze to dorosly sobie kupi. Ja nie rozumiem ich polityki w ogole.
    Dlatego ja jak robię zamówienie to naprawdę bardzo mało wybieram i patrzę czy się opłaca czy nie :) pajac np za 60zl ? O wiele taniej kupię w pepco a jakość podobna moim zdaniem ;)

qb3ci09k2rozqy86.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 5 10 15 kupowalam jak bylo -70% ale tez wole w pepco bo maja ciagle to samo a i rozmiarowka dziwna...

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acygan wrote:
    Totoro jak sobie radzisz z ta broda? Ja juz sie zastanawiam nad wizyta u lekarza, ale obowiam sie,ze bedzie kazala przeczekac albo da jakies masci z antybiotykiem. No ale jak nie bedzie poprawy, to trzeba isc.

Powiem Ci, że u nas to była kwestia 2-3 dni i sami zniknęło, nie była bardzo podrażniona. Ogólnie i policzki i broda były zaczerwienione a na brodzie dodatkowo były jakby krostki. Teraz broda czysta a policzki nadal rumiane. Wymęczą się te biedne dzieci :( moja dziś tak płakała przy jedzeniu zupki... :(

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie przyszedl spiworek orka i buty liski ;) w 5,10,15 nie kupuje odkad chcialam kupić nosidlo i co chwila byl problem z dostępnością. Niby na stronie wisiało a nie mieli. Zwracali pieniądze po czym mowili ze juz nosidlo jest. Kupowałam i znow to samo.

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 04:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani sprawa jest dość pilna. Pomóżmy temu małemu wojownikowi. Sprawmy by na jego ustach pojawił się znów uśmiech. Wystarczy naprawdę symboliczna kwota. W nas jest siła. Jeśli możesz udostępnij to na swoim profilu na fb

https://www.siepomaga.pl/walka-wojtka

Totoro lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Aga78 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu mam chwilę oddechu.Od 3 dni Borys jest bardzo marudny. Co chwilę stęka, kwęka i marudzi. Do tego doszly nieprzespane ynoce: budził się co 30 minut, nie chciał spać. Chodziłam już wykończona. Wczoraj cały dzień był marudny i już byłam przerażona nocką, ale o dziwo zasnął o 20 potem go jeszcze nakarmiłam o 23 i spał do 4 bez pobudki. Wyspałam się za wszystkie czasy. Nie wiem czy to zęby bo nic tam jeszcze nie widać..ale chyba tak. W końcu muszą wyjsc. Borys chyba jako jeden z niewielu jeszcze nie ma ząbków jeżeli chodzi o dzieciaczki z naszego forum.
    Ale mam jeszcze mały problem: dziewczyny, które karmią KP- poradzcie. Zatkał mi się kanalik tzn.jyż spuscilam z niego mleko,przebiłam białą kropkę, wymasowalam..ale biała kropka jeszcze jest widoczna.Ona zniknie? Czy ten kanalik dalej jest zatkany?

14.11.2015- 1 IUI:( 14.01.2016 2 IUI:(
    11.05.2016-INF-I Transfer :(
    06.12.2016 - CRIO II Transfer
    04.05.2017- ciąża naturalna Aniołek [*] 9 tydz
    3jvzi09kjtx66r5t.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 5 10 15 kupuję jak już naprawdę są mega wyprzedaże. Szkoda mi tyle kasy na coś co Lila założy kilka razy:/ Najbardziej jestem zadowolona z pajacyka - kosztował chyba 70 zł, a ja pajacyki tylko do spania zakładam. Kupiłam go na wyprzedaży za 24 zł a potem drugi, większy za 20 :S uwielbiam go, cały na suwak o i prześliczny :)

Aga78 my też jeszcze bezzebne, ale chyba się przebija dół :) co do kanalika to nie pomogę niestety, nie miałam nigdy zatkanego.

Lila opanowała wczoraj naprzemiennie ruchy rąk i nóg w raczkowaniu, ale po co się męczyć i takie trudne koordynacyjnie ćwiczenia wykonywać jak można zapierdzielac pełzając O.o Czyli parę kroków po zabawkę ok, ale dłuższe dystanse na brzuchu xD No i zabawa nr 1 ostatnio to wlazenie na mnie, zwłaszcza przed spaniem. Karmię ją z nadzieją, że usnie a ona tfu cyca, obrót na brzuch i gania po łóżku. No to ja się kładę na boku, z brzegu łóżka, żeby nie spadła i patrzę co wyprawia - i tu zaczyna się zabawa - idzie do mnie, włazi na mnie rękami, nogami przyczlapuje coraz bliżej i staje. Potem jak obrócę się na plecy to cała na mnie włazi, ciumka gdzie popadnie, a ja w efekcie jestem cała usliniona, a wczoraj jeszcze obrzygana xD a co radochy miała jak zawołałam "Łeee!!!" xD wczoraj ćwiczylysmy też nowe pozycje do karmienia O.o Leżałam z podniesioną koszulka i cyckiem na wierzchu no i pokazuję jej, że tu jest cycus i żeby przyszła jeść (spać!), a ona przyczlapala do mnie i w tej pozycji do raczkowania łap cyca i je O.o potem położyłam się na boku, a ona przyszła złapała cycka, położyła mi główkę tak "pod pachą", że ją objęłam, zarzuciła mi nóżki na brzuch i tak usnęła <3

No i śpi do tej pory, po 5 karmieniach O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 08:31

Mirabelcia lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
‹‹ 1346 1347 1348 1349 1350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ