Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa, i znowu czekanie;) Też chciałabym córeczkę
Aliskaa lubi tę wiadomość
-
Kropekk, no to bliźniąt sporo u Ciebie;) U mnie gin na obydwu wizytach uparcie szukał dwóch fasolek;p
-
Ellka a masz jakieś "obciążenie" bliźniakami, ze względu na jakieś objawy czy tak dla zasady szukał?
I chciałabyś w ogóle? :>
Aliskaa nam z córą już na prenatalnych w 13 tygodniu lekarz powiedział, że wygląda mu na dziewczynkę, a potem się tylko potwierdzało - do wstydliwych nie należała -
hehe bliźnięta fajna sprawa, mój mąż powiedział że fajnie jak by u nas były, za jednym zamachem dwoje
no ale zobaczymy w środę co tam pokaże się na usg
ja mam dziwne przeczucie że będzie chłopak
nawet mówimy do niego "mały"
ale jak będzie córeczka też będę się cieszyć tak samo jak z synka -
nick nieaktualnykropekkk wrote:Ellka a masz jakieś "obciążenie" bliźniakami, ze względu na jakieś objawy czy tak dla zasady szukał?
Aliskaa nam z córą już na prenatalnych w 13 tygodniu lekarz powiedział, że wygląda mu na dziewczynkę, a potem się tylko potwierdzało - do wstydliwych nie należałaczuję, że będzie dziewczynka
Ellka lubi tę wiadomość
-
kropekkk wrote:Ellka a masz jakieś "obciążenie" bliźniakami, ze względu na jakieś objawy czy tak dla zasady szukał?
Aliskaa nam z córą już na prenatalnych w 13 tygodniu lekarz powiedział, że wygląda mu na dziewczynkę, a potem się tylko potwierdzało - do wstydliwych nie należała
Kropekk, w rodzinie raz się zdarzyły, więc nie liczyłabym że u nas będą;p Oj miałabym obawy poważne, czy dałabym sobie radę, więc poproszę pojedynczo;p;p -
Aliskaa, też mam przeczucie na dziewuszkę
-
Hej
ja dzis po wizycie w 8T5D badania wszytkie ok oprocz glukozy bo 113 wyszla
to moja 2 wizyga, nie mialam jeszcze usg bo doktorka nie posiada.. dostalam skierowanie na usg , wtedy bedzie12T5D ale mysle nad zmian lekarza ktory ma usg.. martwie sie czy wszystko ok , czy bije serduszko, czy prawidlowo groszek zamieszkał..
-
Sylwia, a chodzisz na nfz?
Kurczę tyle czasu czekać na usg;/ masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 15:49
-
Sylwiaa95 wrote:Hej
ja dzis po wizycie w 8T5D badania wszytkie ok oprocz glukozy bo 113 wyszla
to moja 2 wizyga, nie mialam jeszcze usg bo doktorka nie posiada.. dostalam skierowanie na usg , wtedy bedzie12T5D ale mysle nad zmian lekarza ktory ma usg.. martwie sie czy wszystko ok , czy bije serduszko, czy prawidlowo groszek zamieszkał..
ja bym poszła do innego lekarza nawet prywatnie aby zrobić usg i sprawdzić czy wszystko jest ok. tyle czekać to ja bym nie wytrzymała.
Iguśka, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
cześć! dawno mnie nie było - kończyłam pisać pracę licencjacką i sama nie wiedziałam, jak się nazywam
no, ale już skończyłam, więc będę zaglądać
o ile syn pozwoli, bo ostatnio ma paskudny czas, nie mogę wyjść normalnie z pokoju, bo zaczyna płakać jak traci mnie z oczu
po ostatniej wizycie wszystko w porządku, serduszko biło!
jutro idę na badania, a w czwartek na wizytę żeby założyć kartę ciąży
mam nadzieję, że wszystko u was w porządku, bo na pewno nie zdołam nadrobić 50 stronSassy, MaminaMina, Ellka lubią tę wiadomość
-
Naserio, telegraficzny skrót:
- mamy dwie bliźniacze mamy
- niektórym mdłości przechodzą innym się nasilają
- serduszka biją
- temat cc vs sn
- szpital, lekarz i położna - gdzie rodzić
Chyba o niczym nie zapomniałam.Ellka, Agusia_pia, naserio lubią tę wiadomość
-
Hejka ja po usg serducho bije wiec dziekuje za kciuki.
Jedyna mala obawa ze z 4 dni opoznienia mamy 9 dni czyli dzidzia zbyt szybko noe rosnie ale nadal w normie i lekarz nie kazal sie martwic. Mamy raczki nozki oczka już mały czlowieczek i ma 3.18 cmTusianka, Aliskaa, Ilona92, Agusia_pia, naserio, monroe, MaminaMina lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:Sylwia, a chodzisz na nfz?
Kurczę tyle czasu czekać na usg;/ masakra
Tak na nfz, dlatego jutro zadzwonie do innego lekarza , ktory tez przyjmuje na nfz ale posiada usg i z tego co wiem na wizyte czeka sie max tydzien i powiem zeby mi on dalej prowadzil ciaze.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddfff28671ca.jpg
Meldujemy się po wizycie 10tc
serce bije jak dzwon
25.09 prenatalne
WPISZCIE MI TERMIN NA 10.04.2018blue00, Tusianka, AJrin, Agusia_pia, Aliskaa, justysbp, Magdzia85F, Ilona92, Kinga., monroe, MaminaMina, MaGo, Rene lubią tę wiadomość