Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Assia to mamy bardzo podobne fasolki
To moje szczęście 3.18 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c727d2e6fa3a.jpgTusianka, Asiaa1201, justysbp, Ilona92, Kinga., MaminaMina, MaGo, blue00, Rene lubią tę wiadomość
-
I poszłam prywatnie. Poszłam. Maluch mną 4,13 i wiercił się niesamowicie. Coś mu pomiędzy nogami wystaje:D ale nie ma pewności czy to jadra czy powiększone wargi sromowe:) stawiam na to 1! Ok 13 Tc na dobrym sprzecie można stwierdzić Plec wiec czekamy
dzisiaj też nie mam na nic chęci... Zrobiłam kapuśniak i zjadłam pół talerza i koniec. I taaaaaki brzuch
-
Ale macie wyraźne te zdjęcia
też takie chcę
Ja objadam się jabłkamioj jabłuszka to jest to
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa95 wrote:Hej
ja dzis po wizycie w 8T5D badania wszytkie ok oprocz glukozy bo 113 wyszla
to moja 2 wizyga, nie mialam jeszcze usg bo doktorka nie posiada.. dostalam skierowanie na usg , wtedy bedzie12T5D ale mysle nad zmian lekarza ktory ma usg.. martwie sie czy wszystko ok , czy bije serduszko, czy prawidlowo groszek zamieszkał..
A co do glukozy to mi wyszło 98 i lekarz mnie skierował na krzywą. Kilka dni temu zrobiłam i niestety wyniki nie za wesołe... Ale 14 mam wizytę u gin to zobaczymy co na to zaradzi. W razie co przytargałam od rodziców glukometr bo mieli nie używany.
Śliczne macie maluchyjuż coraz bardziej przypominają małego człowieczka a nie taką kijankę
ja mam w czwartek wizytę a za tydzień we wtorek prenatalne. Ciekawe czy tylko lekarz coś ujrzy między nogami
-
Cudne dzieciaczki
ja z pierwszego usg (7tydzień) nie dostałam zdjęcia ale teraz z tego drugiego prenatalnego mam nadzieję dostaniemy
Ten kto wymyślił kobiecie w ciąży badania na czczo chyba nigdy nie był w ciąży! To szczyt sadyzmu!Nie jem jakąś godzinę i już mi źle... A gdzie jeszcze do 8 rano??
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:Cudne dzieciaczki
ja z pierwszego usg (7tydzień) nie dostałam zdjęcia ale teraz z tego drugiego prenatalnego mam nadzieję dostaniemy
Ten kto wymyślił kobiecie w ciąży badania na czczo chyba nigdy nie był w ciąży! To szczyt sadyzmu!Nie jem jakąś godzinę i już mi źle... A gdzie jeszcze do 8 rano??
Teraz nawet jak robię w pl to i tak idę po śniadaniu. To jakaś bzdura w większości przypadków.
-
nick nieaktualny
-
Kinga. wrote:To tylko w pl. Żadnych badań w pierwszej ciąży nie miałam na czczo
Teraz nawet jak robię w pl to i tak idę po śniadaniu. To jakaś bzdura w większości przypadków.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Asiaa1201 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddfff28671ca.jpg
Meldujemy się po wizycie 10tc
serce bije jak dzwon
25.09 prenatalne
WPISZCIE MI TERMIN NA 10.04.2018moj tez podobnie wyglada, jak mały obcy. Tak kojarzyłam, ze jestes z płocka ( z początkowej listy , do ktorej mozna byli sie wpisywać)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 08:49
-
darika wrote:Też mi się tak wydaje. Chyba tylko na glukoze trzeba być na czczo, a reszta badań to nie ma nic do tego czy coś zjemy czy nie.
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, o to masz dobrze że masz rodziców z jabłonką
ja muszę do sklepu chodzić;p zostało mi jedno a pogoda straszna na spacery dzisiaj
-
Patusia, czekamy