Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wannseees, kciuki:) daj znać po:)
-
Dziewczyny, a mi mdłości przeszły, od 2 dni nic a nic. Ból brzucha przeszedł, wczoraj ledwo ćmiło. Jedynie piersi wrażliwe przy ucisku i większy apetyt
Mam nadzieję, że to normalne ... Badanie prenatalne mam dopiero mieć między 25 a 29 września
Nie będzie to za późno?Marcel❤
-
sweetmalenka wrote:Patusia-żeby Cie nie skłamać. Na czczo miałam ok 100 a po 2 h ok 160. Ale to było 6 lat temu więc nie chce kłamać. Teraz na czczo mam 88, ale i tak mam nadzieje że niedługo da mnie na krzywą bo w tamtej ciązy ujawniła się już na początku ciązy a dopiero po 22 tc inny lekarz zorientował się że to cukrzyca ;/
-
MaGo wrote:Dziewczyny, a mi mdłości przeszły, od 2 dni nic a nic. Ból brzucha przeszedł, wczoraj ledwo ćmiło. Jedynie piersi wrażliwe przy ucisku i większy apetyt
Mam nadzieję, że to normalne ... Badanie prenatalne mam dopiero mieć między 25 a 29 września
Nie będzie to za późno?
Mnie tez jest lepiej od 2 dni. Na tyle ze moge jesc prawie normalnie, a wczesniej mdlosci i wymioty byly tak silne, ze tylko lezalam, ani jedzenia ani picia przez 2 tyg. Macica cmi lekko. W nocy bolal mnie zolądek... Tez się troche martwie, ze to od tak przechodzi, ale podobno tak jest. Staram sie nie panikowac, byc spokojna. Jutro mam usg.
-
nick nieaktualny
-
ooo to ja w nocy nie wstaję, co najwyżej głowa mnie budzi, w sensie ból. Ale wiem też że za mało piję, ale z tym to od zawsze mam problem... ja po prostu nie umiem dużo pić...
a mdłości dzielnie się mnie trzymają, teraz pracuję i co chwila muszę coś jeść, żeby było dobrzeKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ja cukier na czczo mam 83.80
Ja tylko do glukozy ide na czczo reszte normalnie robie badań.
MaGo ja prenatalnemam 26 wrzesnia wiec spokojnie to nie jest za pozno ja sie boje czy nie bedzie za wczesnie skoro bobo opoznione o 9 dni.
-
W domu pokaże fote mojego malucha
dokładnie ma 45 mm i serducho 175/min
pomimo braku objawów wszystko rośnie super. Jestem dokładnie w 11w2d
No i niestety dostałam skierowanie do diabetologa. Dobrze, że od rodziców wzięłam glukometr bo musiałam tylko dokupić paski. Niestety na 100% i za dwa opakowania prawie 80 zl. Ale zdrowie malucha ważniejsze.Aliskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny