Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wannsees super:) Tętno podobne do mojego;)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i wszystkie kciuki. Leżę już na oddziale,jestem po badaniu. Plamienie było jednorazowe, w środku jest czysto i wszystko ok. Plamienie prawdopodobnie spowodowane ektopią (nadzerka). Ale zostawili mnie w szpitalu. Trochę niepotrzebnie spanikowalam ale same wiecie jak to jest... Wolałam tu przyjechać i mieć pewność że wszystko jest ok. Na szczęście jest
Agusia_pia, Ilona92, Magdzia85F, pomarańczka_33, MaGo, Rene lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
MaGo wrote:Zapisałam się na prenatalne na 25 września. Czy ja mam się jakoś specjalnie do tego przygotować??? Będę wtedy w 11 tygodniu i 6 dniu jak dobrze liczę czyli końcówka 12 tygodnia.
tez mam 25.09
pij duzo wody dzien przed i to tyleMaGo lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Dołączam do Was - w końcu
Termin 30.04
Dziś pierwsza wizyta i usg!
Moja historia dość skomplikowana :
16cs, 2 x Hsg, niedrozny prawy jajowod, cp w prawym jajowodzie, leki na stymulacje owu i przy nich brak owu po drożnej stronie.. Ale w końcu się udało!
Jestem cała w nerwach żeby się wszystko dobrze rozwijało i w końcu było dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 07:32
MaminaMina, Aliskaa, Ilona92, justysbp, Tusianka, Magdzia85F, MaGo, wannsees, Rene, Iwi89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle Was tu duzo a ja siedzialam na innym watku
U mnie zaczal sie 10tc. Niestety od tygodnia mam straszne bole glowy na ktore nic nie pomaga. Jutro ide do lekarza domowego (mieszkam w Holandii) a nastepnie z opinia od niego ide do firmowego lekarza. Mam nadzieje ze dostane chorobowe juz do konca ciazy bo przynajmniej 2x w tyg biore wolne bo nie jestem w stanie funkcjonowac w pracy
A jutro po wizytach jade do PL na urlopw piatek podejrze swojego maluszka
nie moge sie doczekac!
Kate86, Rene lubią tę wiadomość
-
kochane witam Was w nowym dniu!
Proszę o kciuki dziś bo wizytuję o 15.
Nie mogłam spać z nerwów, rano z tego powodu szybka akcja w wc... no ale co będzie. teraz tylko 7 godz. aby szybko w pracy zleciało. wierzę że kruszyna rośnie i ma się dobrze.
gratuluję kolejnego serduszka i witam nową mamusię
darika super że wszystko jest ok, dobrze że jesteś w szpitalu, zbadają wszystko będziesz spokojna :*Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Darika, cieszę się że wszystko dobrze:) pewnie że lepiej sprawdzić niż się zamartwiać:*
Agusia kciuki:) daj znać po:)
Ibishka witaj:) -
Ja od wczoraj muszę zażywać espumisan, takie rano mam wzdęcia że masakra;/
-
Dzień dobry Was. Super, ze wszystko jest dobrze z maluchami.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty!
U mnie objawy sa zmienne, każdego tygodnia jest inny.
Jak miałam wzdęcia zapytałam ginekolog czy moge( oczywiscie ta z NFZ) i powiedziała, zeby unikać wszustkiego bo to jednak ciąża. Tak sie zastanawiam co sie moze stać przy przyjmowaniu espumisanu :o
Ja musze ciagle żuć gumę, smak w ustach jest straszny, pomino szorowania. -
U mnie ciągle ochota na słodkie... Już powoli nie wiem, czym je zastępować i czasami się wyłamuje. Najchętniej cały dzień bym jadła ciacha francuskie z jabłkiem, a jak je zjadłam w jeden dzień to pół dnia zgaga mnie męczyła
-
Gosiczek, kciuki:* daj znać po:)
Ilona, ja czytałam ulotkę, nie ma przeciwwskazań w ciąży. Poza tym jak espumisan można niemowlętom dawać to chyba nie jest taki straszny