Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia też mam taki ciągnący się.
-
sweetmalenka wrote:Patusia-serio własny glukometr a paseczki 80?;o co się porobiło przez te lata... Ja miałam glukometr za darmo na nfz... na zawsze-bez oddawania. A paseczki w granicach 10 zł na paczke. Bo też nie 100 % płatne.
Ja mam nadzieję, że jak pójdę do diabetologa to będą coś tańsze.
Na dodatek nie mam jakiegoś klucza kodującego i muszę jutro przedzwonić na infolinię.
Ja zdjęcie wstawiłam ze strony http://pl.tinypic.com/ wybiera się rozmiar "message" a potem kopiuje link z IMG. Też na początku miałam problemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 17:27
-
patusia90 wrote:Ja mam nadzieję, że jak pójdę do diabetologa to będą coś tańsze.
Na dodatek nie mam jakiegoś klucza kodującego i muszę jutro przedzwonić na infolinię.
Ja faktycznie miałam jakieś spotkanie(cięzarne z cukrzycą z kimś-może diabetolog). Gdzie wszystko wytłumaczono i wtedy dostałyśmy glukometry
-
sweetmalenka wrote:10 i 3 dni. Jednak z USG-11tc.
na obrazie w pewnym momencie bylo widać dokładnie nogę -udo, lydke i stopę
aż bylam w szoku
ja mam usg za tydzien w piatek, nie moge się doczekac widoku maluszka
-
Dziewczyny... A ja jadę do szpitala na izbę przyjęć... Zauważyłam dzisiaj u siebie beżowy śluz. Utrzymuje się od około 16. Martwię się choć mam nadzieję że to nic takiego... Wolę to sprawdzić.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
patusia90 wrote:Ja mam nadzieję, że jak pójdę do diabetologa to będą coś tańsze.
Ja zdjęcie wstawiłam ze strony http://pl.tinypic.com/ wybiera się rozmiar "message" a potem kopiuje link z IMG. Też na początku miałam problem -
darika wrote:Dziewczyny... A ja jadę do szpitala na izbę przyjęć... Zauważyłam dzisiaj u siebie beżowy śluz. Utrzymuje się od około 16. Martwię się choć mam nadzieję że to nic takiego... Wolę to sprawdzić.
-
A ja dziś mialam uniosła chwile jako matka moj synek swiadomie stawia pierwsze kroczki
Jeny jak ten czas leci dopiero co bylam z nim w ciąży
pomarańczka_33, blue00, MaminaMina, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość