Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Poki co jestem w szoku! Pierwsze podejcie i juz sie udalo. Staramy sie poki co nie planowac nic. W srode robiw bete w pt powtorka a 25 stycznia mam wizyte u gin. Ale czuje ze bedzie dobrze
Dziekuje dziewczyny za gratulacjebede pisac
Andzia123, edwarda20, Totoro, Sylwiaa95, acygan, Katy lubią tę wiadomość
-
Agusia super gratulacje ja dokładnie zaszła w 2 ciąże jak pierwsza miał 9 miesięcy i też od pierwszego strzału przy KP poszło. Super nudnej ciąży
to pewnie początek września termin?
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:Dziewczynh czy przy zapaleni ucha lekarz po zakropnieniu kazał wam wkładać wate do tego ucha?
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Kuba obudził się przed północą, godzine posiedzial i go ululalam całe szczęście, z dwie pobudki lub trzy były na cyca, wstał o 6, godzinę się pobawil i jeszcze godzinę pospalismy
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Zosia obudziła się tuż przed północą i oglądała z nami fajerwerki przez okno
poszła spać przed 2 i wstała około 9.
Robiłam wczoraj test, negatywny. Z jednej strony się cieszę, bo blizna jeszcze czerwona niezagojona, ale z drugiej jakis taki smutek jak zobaczyłam jedną kreskę. Ale dla mojego dobra jeszcze się wstrzymujemy ze staraniami. -
Witam się z Wami w Nowym Roku.Agusia, gratulacje. Ale będziesz miała wesoło z dwoma brzdącami.W głębi serca troszkę żałuję, że Borysek będzie jedynakiem ale jednak ciąża po 40 sce to już nie dla mnie.Chociaż jakaś cząstka mnie chciałaby też być w ciąży.
Acygan, widocznie organizm nie jest jeszcze gotowy..Niebawem się uda.
U nas nocka spokojnie.Około 18 wzięłam psa i Borysa na spacer. Nieźle nas wyhukało ale mały oswoił się z hałasem. Mój pies to w ogóle ma zlew na petardy, nie zwracał na nie uwagi.A Głuchy nie jest bo słyszy z pokoju jak obieram banana (uwielbia je).Ja zasnęłam o 23, Borys przebudził się o 1 w nocy na cycka i wstaliśmy o 8 rano.Także wyspani w dobrych humorach zaczynamy 2019 rok. -
Aga78 wrote:Witam się z Wami w Nowym Roku.Agusia, gratulacje. Ale będziesz miała wesoło z dwoma brzdącami.W głębi serca troszkę żałuję, że Borysek będzie jedynakiem ale jednak ciąża po 40 sce to już nie dla mnie.Chociaż jakaś cząstka mnie chciałaby też być w ciąży.
Acygan, widocznie organizm nie jest jeszcze gotowy..Niebawem się uda.
U nas nocka spokojnie.Około 18 wzięłam psa i Borysa na spacer. Nieźle nas wyhukało ale mały oswoił się z hałasem. Mój pies to w ogóle ma zlew na petardy, nie zwracał na nie uwagi.A Głuchy nie jest bo słyszy z pokoju jak obieram w kuchni banana (uwielbia je).Ja zasnęłam o 23, Borys przebudził się o 1 w nocy na cycka i wstaliśmy o 8 rano.Także wyspani w dobrych humorach zaczynamy 2019 rok. -
I ja się witam w 2019 roku
Życzę Wam aby spełniały się w nim Wasze najskrytsze marzenia, żeby był spokojny, owocny i pełen wspaniałych chwil
sobie, żeby był przynajmniej taki jak 2018
Lila przespała wczoraj prawie 2,5h na spacerze, przez co drugą drzemkę zakończyła o 20xD oglądała z nami fajerwerki, a mamy świetny punkt widokowy na nasze i okoliczne miasta, więc było co oglądaćposzła spać o 1 i wstała dziś o 9, ku mojemu zaskoczeniu
-
Nam Mała nie dość, że dała posiedzieć do późna, to jeszcze rano pozwoliła odespać porządnie, aż w szoku jestem. Położyliśmy ją normalnie o 20, przed 24 nakarmiłam ją na śpiocha, bo chciałam wypić lampkę szampana o północy
my siedzieliśmy do 3 i graliśmy w planszówki, Młoda się obudziła dopiero o 6 (na fajerwerki nawet nie drgnęła, ale my mieszkamy na wsi więc też nie było ich jakoś dużo i głośno), zjadła i obudziła się o 9, później pobawiła się trochę w łóżku i znów zasnęła aż do 11.30. Także nie sądziłam, że aż tyle pośpimy. Przed chwilką dopiero znajomi się rozjechali, Młoda znów ma drzemkę, a ja siedzę i słucham Trójkowego Topu Wszechczasów
-
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku!
My po sylwestrze zmęczeni ale bardzo się ubawilismy! Jak wyjezdzalismy wczoraj to było mi tak przykro, że zostawiam Mała ale Amela była podobno z babcią bardzo grzeczna. My wróciliśmy po 4, spalismy u znajomych, wróciliśmy do domu po 13. Amelka uśmiechnęła się do nas i dalej świetnie się bawiła
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
My sylwester w domu starszak padł dopiero o 23:57 dokładnie na 3 minuty przed sylwestrem a usypialismy go 2 godziny masakra z nim. Kosiu poszedł spać o 21 też jakoś nie chciał iść spać moje chłopaki czują że coś się świeci zawsze.
Chociaż posypali bo do 7:40.
Ale nocka standardowa Igi dwie pobudki Kosiu z 5 jak nie więcej bo że zmęczenia nie ogarnialam która to z kolei pobudka. -
Dzieki dziewczyny za gratulacje. Mnie to wszystko troszke przeraza ciaza budowa domu kolejna cc ale dam rade!
U nas sylwester w domu wszyscy chorzy mnie kaszel meczy i ogolne oslabieniemaly ma katar znowu meka
do tego cos zaczyna kasłać nie wiem czy w czw nie pojade z nim do pediatry. Zobacze jutro jak bedzie. Nie chce jechac na sile bo tam tyle zawsze chorych zeby mu nie poprawic. Goraczki nie ma.
Termin z belly mam na 9.09 ale pewnie kilka dni wczesniej bedzie bo to planowa cc.