Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Maly prosiaczek myslalam o Was
Jupik halo! wrocilas z wczasów?
Musze sie pozalic. Chyba juz wam wspominalam ze mlodo wygladam. Ale nie wiem czy mowilam ze strasznie mnie irytuje jak ludzie mnie traktuja jak dziecko lub nie do konca powaznie. Czesto mnie to spotykalo i spotyka w bankach, urzedach, sklepach itp. Jako rekruterka czesto sie spotykalam, ze starsi kandydaci traktowali mnie z gory, albo np mowili "aaaaa booo pani taka mloda to pani nie wie/nie pamieta itd". Miazdzylam ich wtedy trudnymi pytaniami = udowadnialam im ze sie bardzo myla ;p Dzis poszlam z mezem do biedronki, stanelam w kolejce, maz poszedl z koszykiem po jeszcze jedna rzecz, stoje sobie zadowolona, a nagle przede mnie wpycha sie baba 50-60lat i bum swoje zakupy na tasme. Wiec pytam, czy jest z tym panem przede mna, na co ona ze nie. Wiec mowie ze ja tu stalam, to ta na mnie z morda ze stoje bez zakupow i wygladalam jak bym sie rozgladala. Przepchnelam sie przed nia i mowie jej, ze stalam normalnie i wystarczylo zapytac czy stoje czy nie, to zdzira wyzwala mnie od gowniary. Nosz kuzwa!!!! Zagotowalam sie. Oczywiscie jej powiedzialam co o tym mysle, to plula sie jeszcze bardziej. Dobrze ze maz wrocil to mnie uspokoil. Tak mnie wkurwia takie cos, durnota i glupota ludzka to jest jedna z niewielu rzeczy ktora doprowadza mnie do szalu, a jeszcze w polączeniu z brakiem kultury i tym jak mnie potraktowala i nazwala wrrrrrrrr, az sie poplakalam jak wyszlismy. Jeden stary zjeb, a caly dzien spierdzielony
Swoją drogą, za 2,5 mca skoncze 33 lata. Czy 33 latka moze wyglądac jak dziecko?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:02
-
Mały prosiaczek u mnie też nic nie działało na tą mniejsza pierś i jest zdecydowanie mniejsza niż przed ciążą i stanik niestety nie wyrównuje tej asymetrii, całe szczęście mam protezke to teraz jakoś wyglądam jak chce do ludzi wyjść07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Edwarda olej babę. Ja pamiętam jeszcze za czasów ciąży, jak ludzie mieli mnie gdzieś w kolejkach itd. Takie czasy, ludzie są coraz gorsi.
Ja mam znów inny problem, trochę się martwię, bo Zosia do tej pory robiła jedną kupkę dziennie lub na dwa dni, a id trzech dni są 4-5. Myślicie, że to od zębów? W ciągu ostatniego tygodnia wyszły obie górne jedynki.
Okres spóźnia mi się już 2 tyg. Kolejny problem -
Acygan myślę że może być od zębów.
Jeszcze co do przewijania to może to nie jest zbyt dobry sposób w sensie wychowawczym ale działa na Kubę, tak jak przy obcinaniu paznokci włączam mu na chwilę piosenki na YouTube i jakoś daje rade :p fajne animacje są zrobione do piosenek od Smoka Edzia jakby któraś chciała popatrzeć :p07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Ja pamiętam że po roczku starszak aby przewinac gdy już chodził to tylko z bajka w telefonie i wtedy też smok. Edzio był na topie. Teraz udaje się jeszcze bez ale obcinam paznokcie zawsze przy włączonym tv na bajkach.
-
Totoro jak bylam w ciazy (w kurtce nie bylo mi widac brzucha do 34 tc ;p) to tez jakas baba w sklepie mi powiedziala cos w stylu ze jestem za mloda, to jej odpowiedzialam ze w takim razie ona jest za stara ;p To az sie zapowietrzyla ;p Teraz staralam sie byc kulturalna ale bluzgi cisnely mi sie najgorsze ;p
Acygan a moze to drugi dzidzius?
Ja obcinam paznokcie z mezem, maz go zagaduje lub spiewa. Inaczej sie rzuca.Katy lubi tę wiadomość
-
U nas starszak każde zabkowanie mega rozwolnienie do 17 kup dziennie miał tak bidak odparzona pupę że nic prócz krochmalu nie pomagało. Teraz Kosiu a też częstsze kupy więc może idzie pierwszy ząbek?
-
Edwarda rozumiem jak to denerwuje, ja miałam ostatnio podobna sytuację w biedronce przed świętami, stoimy sobie w kolejce w 3 ja, mąż i Julian w foteliku na stelażu i facet za mną zaczął mieć do mnie pretensje, że mam wyjść z dzieckiem ze sklepu, bo wózkiem zasłaniam ta taśmę, i on nie może zakupów wyłożyć. Tak się zagotowalam Maz też mu mówi,ze nie, bo jesteśmy na zakupach cała rodzina i jak ma problem niech idzie do innej kasy. Wkurza takie coś jak nie wiem, człowiek ma dobry humor a taki ktoś w minute popsuje. Nie zamierzam się kłócić w biedronce, ale ciężko takiej osobie nic nie odpowiedzieć.
-
Makira rozumiem. Jakby mi ktos naskoczyl na moje dziecko to juz w ogole byloby niemilo.
Moj maz - ostoja spokoju, zawsze mi tlumaczy, nie kloc sie, nie gadaj, nie odpowiadaj takiemu debilowi, ignorowanie bardzej wkurza niz dyskutowanie. Wiem, ale latwo mu powiedziec ;p
-
Za nami masakryczna nocka, Kuba obudził się jakoś 2.30 i zasnął dopiero przed 6... Dwójka się przebiła na dole więc pewnie dlatego tak, Ale łącznie pospałam z 3h, rano mąż wziął go to dospalam jeszcze godzinę to jakoś żyje a tak to masakra jakaś... I dalej marudzi i masuje sobie dziąsła z tylu więc pewnie czwórki idą..07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Hej ! Nie jestem w stanie was nadrobic
pisze zeby sie podzielic nowina
dzis zrobilam test i mam dwie kreski!
jestem w drugiej ciazy
Szczesliwego Nowego Roku!Katy, Katy, Katy, darika, Andzia123, acygan, Totoro, edwarda20, J.S, Sylwiaa95, Malyprosiaczek, Magdzia85F, Kinga., AJrin, gondi, White Innocent, Aga78, kachna.62 lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia o rany!!!!!! Gratulacje!!!!! Ale nowina!!!
Edwarda nie dziwię się, też bym pewnie wyzwala. A mojego męża to bym nie chciała widzieć w takiej sytuacji, on tam nie przeberalby w słowach xD
U nas jedna z najlepszych nocek - Lila usnęła przed 22, jadła po 1 i po 6, a potem to już jak wstałam po 7. A obudziła się przed 9. Bajka