Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela jak słyszy muzykę to wymachuje dwoma rączkami
.
A no i jeszcze ogólnie Młoda była źle ułożona do porodu, w sensie głowy nie przekrecila (twarzą do góry) i mi ją ręcznie przekrecali. Możecie sobie wyobrazić jakie to było nieprzyjemne...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
A ja zrobiłam dziś coś niemozliwego dla mnie
zostawiłam dziecko na 3 godz z moja mama i pojechałam na zakupy, wydalam kilka stowek, odpoczelam psychicznie
i wiecie co? Byłam nadzwyczajnie spokojna o Zosie
A ona nawet w tym czasie zasnęła u babci na ręku bez cyca, co myślałam, że jest niemozliwoscia
Jedynie nie zrobiłam badań na tarczyce, bo kolejka była i nie wypaliłoale mam pretekst żeby wyjść jeszcze raz
Totoro, gondi lubią tę wiadomość
-
Edwarda swoją drogą jak Ty Jupik namierzylas tam na październikowych mamusiach?
jak detektyw!
A ja jestem w szoku, bo Maz wziął Juliana i położyli się spać i zasneli oboje, też bez cyca się udało, jaki komfort leżę i nic nie robię, nie pamiętam kiedy tak miałamgondi lubi tę wiadomość
-
Totoro no wlasnie
Czyli to taniec
Makira, jak weszlam na glowna stronę to wyswietlilo mi sie, ze Jupik skomentowala cos na pazdziernikowkach 2019. A że wrodzona ciekawosc... ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 16:02
Jupik lubi tę wiadomość
-
Moj tez zasnal w nietypowy sposob: wyszlam zobaczyc remont w trakcie i pogadac z szefem ekipy, Henio zostal z tata. Wracam, maly spi, maż mowi ze wzial go na rece zeby potanczyc przy mega skocznej muzyce, po chwili patrzy a ten przysypia na ramieniu
Odlozyl go do lozeczka i godzine spal
Katy lubi tę wiadomość
-
My dziś byliśmy u mojej przyjaciółki w nowym mieszkaniu, Kuba sobie pohasal
przeszedł dziś ok 0,5m sam
a co do zasypiania to mi się śniło że zasnął sam, Ale mąż położył się obok niego i go przytulil i obudzil xd
Totoro, Katy lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Moja Lila zasypia niezmiennie przy cycku albo na spacerze xD za to dziś pierwszy raz wyciągnęła ręce do mojego taty, żeby ją wziął
i to ode mnie
zmieniałam jej pieluchę, tata ją zagadywal, żeby się nie kręciła bardzo, wzięłam ją na ręce po wszystkim, a ta rączki do taty i nara xD pierwszy raz ode mnie uciekła do kogoś
-
acygan wrote:Jakiś wyjątkowy dzień dziś mają nasze maluchy
acygan, Totoro, Aga78 lubią tę wiadomość
-
Andzia123 brawa dla Kubusia!!!
A z tym pokazywaniem to fajna sprawa, nie?chociaż momentami staje się uciążliwe:P moja chciała być kolejny dzień tylko na rączkach i cały czas wszystko pokazywała. Doszlo do tego teraz jeszcze pokazywanie tego co ma w rączce po prostu non stop xD dziś był u nas mój tata to chyba nieźle go wyeksploatowala xD prawie cały czas ją nosił, nie dała się odkładać i cały czas pokazywała mi zabawkę, którą miała w rączce, robiła "eeeyyyee!" bardzo rozemocjonowana i pokazywała, a ja musiałam cały czas, do znudzenia mówić jaką ma piękną sówkę xD potem doszło jeszcze oczywiście wyciąganie łapki, żeby mi dać sówkę i ucieczka jak próbowałam ją wziąć xD nie wiem ile się tak bawiła, ale w końcu zaprzestalismy zabawy, żebym mogła cokolwiek ogarnąć jak miałam "nianię"
Andzia123 lubi tę wiadomość
-
Mój jest indywidualistą, pelza do przodu, ale w taki dziwny sposób. Najlepiej wychodzi mu na panelach, rozhuśta sobie miednice na prawo i lewo, że mu nogi jak takie wahadło latają i odpycha się i jakoś idzie do przodu haha takie śmieszne to jest, "poszedł" tak za mną do łazienki ostatnio.
Widzę też, że zaczyna rozumieć co mówię, np. jak pokazalam mu chrupke i zapytałam czy chce to pokręcił głowa, że nie. Dziś jedliśmy wszyscy kaszke na śniadanie, zjadłam pierwsza i mówię zobacz zjadłam wszystko chyba należy mi się za to brawo i on zaczal mi klaskać haha nauczył się, bo ja mu też zawsze bije brawo jak wszystko zjeTotoro lubi tę wiadomość
-
No Kuba torpeda jest, od samego początku był bardzo silny i tak czulam podświadomie, że szybko pójdzie, Ale jest to zdecydowanie kosztem mówienia, już sobie drepta a mówić mówi tylko o ou uu baba i straszy nas agrggrgghrgg :p teraz to dopiero wszędzie będzie go pełno :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 22:02