Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik, tak tylko mnie kasa motywowala zeby ewentualnie ten projekt wziac. Tzn firma tez super ale kasa wiadomo.
Mialam napisac zebys posadzila misia albo lalke wlasnie i opowiedziala co i jak. Ja jak teraz pytam czy pojdzie kupe jak misio to albo od razu biegnie do nocnika albo sie na niego patrzy. Kinga widocznie potrzebuje wiecej czasu aby sie oswoic, takze na spokojnie
Totoro Lilka cudo
Moj tez coraz madrzejszyDzis stanal pod komoda, na ktorej leza jego zabawki, wyciagnal reke i "da! da! da! da! da!". I musialam wszystko sciagnac na dol, bo wszystko chcial ;p Nie i tak tez go ucze ale poki co nic
Z nowosci to probuje sie ubierac, jak mowie zeby zalozyl skarpetke, to przyklada do stopy, czapke przyklada do glowy, bluzke do siebie ;p
Totoro lubi tę wiadomość
-
Każde dziecko w innym tempie nabywa inne umiejętości:D
Edwarda moja dopiero teraz własnie próbuje coś mówićI to jeszcze tak niesmiało, jakby się wstdziła, że jej nie wyjdzie, aż mi się lezka w oku kręci jak to widzę
Ale za to jak już coś powie, to z przytupem, jak z tą teściową dziśxD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 21:52
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Zależy co masz na myśli mówiąc lekką. Znowu lekka to niekoniecznie na każde drogi. Gumowe koła znowu swoje ważą. Patrzyłaś na joie?
-
Lili09 wrote:Chodzi mi o klasyczna parasolke lub spacerowke z małymi kolami,nie musi byc terenowa.Na joie patrzylam,ale mój obecny wózek jest dość podobny i chyba nawet lżejszy niż joie.
Osobiście nie mam, ale McLareny są polecane jako parasolki, siostra miała i sobie chwaliła, rozpadł się dopiero po 4 dzieckuja nie kupiłam, bo chciałam coś bardziej terenowego jednak, z większymi kołami itd.(dużo jeździmy).
-
Edwarda super że decyzje za Tobą, teraz cała wiosna i lato przed wami
Spacerowka - my mamy easywalkera mini, jest cudny i naprawdę lekki i składa się do maleńkich rozmiarów:) właśnie typowa parasolka. Na trudny teren i potem zima nadal świetnie sprawdzi się stokke. Ja teraz rozglądam się za wozkiem do biegania i z opcja przyczepki rowerowej.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Lili09 wrote:Mam Mutsy Igo,niby super wozek,na kazdy teren, ale zupelnie niedopasowany do mojego dziecka,zsuwa się,widać że mu w nim niewygodnie..dlatego chce kupić coś jeszcze lzejszego i mniejszego niż Mutsy
O matko, pol ciąży chorowałam na mutsy, ale właśnie spacerówka mnie jakoś nie przekonywała.
-
Jupik właśnie wczoraj przyszly. Dzis mu dalam. Pokazałam, zaczelam rysowac, patrzyl wielkimi galami, dalam mu kredke do reki, to od razu zaczął klasc reke na papier - ruch jak do rysowania. Ale po chwili rzucil sie na papier, zaczal go gryzc, potem kazda kredke po kolei ale takie ilości ze szok :o Potem jeszcze ponowilam probe i bylo to samo wiec zabrałam :p Bylam prawie pewna ze tak bedzie ale szkoda troche. Widoczne to nie jego czas
-
Ja też dałam dzisiaj Borysowi kredki.Nawet udało mu się narysować kreski.Cieszył się jak mu autko narysowałam.
A dzisiaj mòwię do niego, że zjemy na obiad rybkę a on szybko podleciał do akwariumz rybami i zaczął pacać łapkami w szybę😉
Nawet nie wiedziałam, że już wie co to rybki bo raczej pies jest w centrum zainteresowania a rybki olewał dotychczas😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 22:44
-
Co do wózków to właśnie planuję zmieniać spacerówkę na Baby Jogger City Elite. Ma ktoś doświadczenie z tym wózkiem?
Mój mały wszystko NIE NIE NIE a nawet niemieckie (NAJN) nam doszło także sie śmiejemy że poliglote mamy. Ale zaprzecza z takim zapałem że aż głos unosi.
Jeśli chodzi o roczek to poprosiłam o pieniądze tłumacząc że właśnie zbieramy na nowy wózek. Zamówiłam zaproszenia ze zdjęciem mam nadzieję ze będą w poniedziałek. Szykujcie jakieś drobne podziękowania dla gości?
Fotelik już kupiliśmy. Zdecydowaliśmy się na Axkid Move. Cena fajna no i szwedzki TestPlusStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
A już najbardziej mnie wkurza jak mi ktoś pluszaka daje. Kurde, mam 5 toreb pluszaków, w użyciu są 2, 3 i ma je w łóżeczku tylko żeby się przytulić, bo się tym nie bawi. Jak widzę kolejnego pluszaka to mam ochotę powiedzieć, żeby ten ktoś kto go przyniósł zabrał go z powrotem. Albo dał biednym dzieciom (muszę w sumie zobaczyć czy Caritas nie przyjmuje pluszaków..).