Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja prenatalne mam 25.09 dokładnie bedzie to 12 tc i wykona to moj ginekolog z certyfikatem. Za to badanie zapłacę 250 zł, jeszcze chce zrobic cytologie no to pewnie apłacę ciut więcej. Chodzę prywatnie, jakoś nie umiem się przekonać do naszych nfz'towskich konowałów. Wole zapłacić i mnieć święty spokój
-
Dzień dobry:)
My wczoraj kolejny raz robiliśmy podejście do wyboru imienia jakby była dziewczynka;) i kurczę nie możemy dojść do porozumienia ;p to co mi się podoba to nie podoba się mężowi i na odwrót;p -
Ellka wrote:Dzień dobry:)
My wczoraj kolejny raz robiliśmy podejście do wyboru imienia jakby była dziewczynka;) i kurczę nie możemy dojść do porozumienia ;p to co mi się podoba to nie podoba się mężowi i na odwrót;p
My na szczęście już pakiety imion wybrane na trójkę dzieci xD
-
My dla dziewczynki znaleźliśmy imię kompromisowe, ale na razie duży problem z imieniem dla chłopca. Więc wychodzi na to, że lepiej żeby była córa co by wykluczyć konflikty rodzinne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:22
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Emily, zdradzisz jakie?
Paatka, e może konfliktów by nie było;) Jakie wybraliście? -
Ładnie:)
Mi dla chłopca podoba się Igor, ale mąż mnie momentalnie zgasił że mu się kojarzy z pomocnikiem Frankensteina (czy jak to się tam pisze) z filmu oOedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Emily, zdradzisz jakie?
Paatka, e może konfliktów by nie było;) Jakie wybraliście?
1. Kalina i Paweł
2. Klaudia i Piotr
3. Kornelia/Konstancja i Przemysław
Mąż nie chce słyszeć ani o Kornelii ani tym bardziej o Konstancji, ale imię dla dziewczynki wybieram ja także tego xD
-
U mnie mąż ciągle gada że to on wybierze, bo on będzie dziecia zgłaszał, niedobry jeden;p
Mi dla dziewczynki marzy się Gabrysia, mężowi Patrycjakompromisu na razie brak;p
-
Ellka wrote:U mnie mąż ciągle gada że to on wybierze, bo on będzie dziecia zgłaszał, niedobry jeden;p
Mi dla dziewczynki marzy się Gabrysia, mężowi Patrycjakompromisu na razie brak;p
Słyszałam, ze mają wprowadzić możliwość rejestracji dziecka w szpitalu, także trzeba trzymać kciuki za ten pomysł)
GabrysiaEllka lubi tę wiadomość
-
Też o tym słyszałam:) zobaczymy czy faktycznie wprowadzą
-
Emily89 wrote:1. Kalina i Paweł
2. Klaudia i Piotr
3. Kornelia/Konstancja i Przemysław
Mąż nie chce słyszeć ani o Kornelii ani tym bardziej o Konstancji, ale imię dla dziewczynki wybieram ja także tego xD
K dla dziewczynki i P dla chłopca - fajnie
a Kornelia bardzo mi się podobaKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:U mnie mąż ciągle gada że to on wybierze, bo on będzie dziecia zgłaszał, niedobry jeden;p
to powiedz Mężu, że w ciągu sześciu miesięcy można raz zmienić imię dziecku i będziesz mogła to zrobić samaEllka lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka