Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia wrote:Mam to Bartus ma roczek!
jeju jak sobie przypomne dzien porodu ahh
o 12:05 sie urodzil
duzy klusek
Ps.mój też o 12:05 sie urodzilAgusia_pia lubi tę wiadomość
-
Agusia_pia mam nadzieje ze zrobisz jakiś wpis do pamiętnika w wolnej chwili
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Hmmmm to bardzo niedobrze! Uwielbiam kawe z mlekiem. Taka kawa to dla mnie jak deser... Nie wiem czym ja zastapic bo staram sie nie jesc slodyczy. Masz jakies rady? Ale szybko dostepne i nie za miliony monet?
-
Wszystkiego dobrego dla Bartka😀
Bożżee, co mój synu dzisiaj zrobił;wygłupiał się stojąc przy sofie i walił sobie głową w miękkie siedzisko, nagle odwròcił się w stronę stołu i sobie przywalił z całej pety w czoło o drewniany kant.Matko Boska, myślałam, że zawału dostanę, zobaczyłam tylko wgłębienie w czole..obydwoje z mężem byliśmy koło niego jak to się stało.Nie wiem co mu strzeliło do głowy 😩😞😟Ma teraz śliwę na pół czoła i guza.A stòł to jego ulubione miejsce bo sobie chodzi wokół niego zawsze, kula na nim piłeczki itp., no ale żeby głową w niego walić...🤯Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3627dfc6b440.jpg
edwarda20, Agusia_pia, Katy lubią tę wiadomość
-
My już po imprezie:-)
Mieliśmy robić na podwórku ale za zimno więc zrobiliśmy w domu.
Agusia pokaż tego swojego roczniakaedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Totoro wrote:Wszystkiego najlepszego dla Bartusia!
Lila wczoraj zrobiła 2 razy po 2 kroczki do mniemam nadzieję, że z dnia na dzień dalej będzie próbować
Totoro lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Aga78 maluchy beda mialy teraz milion takich glupich pomysłów. Minie wiele lat zanim zaczna ogarniac.
-
Osiwieję do tego czasu:(Ja nie wiem jak to kiedyś było..ja zostawałam sama w domu jak już miałam 5 lat..teraz to prokurator za to grozi😑