Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę czwórek ... u nas w trakcie, noce kiepskie, znowu wstaje 4-5. W dzień buczy. Wczoraj została z mężem na dwie godziny, to pierwszy raz dzwonił, ze nie daje sobie rady, bo ciagle wyła. Nie wiem, czy to spóźniona mamoza się włączyła? Bo coraz częściej tez chce ze mną spać w nocy, budzi się, sprawdza czy jestem i trzyma za palec.
-
Kurde, mały ma 38,3 temp
Jest taki osowiały trochę. Je i sika normalnie. Na razie kontroluje czy nie rosnie, nie dalam jeszcze nic. Jestem od razu zestresowana co to może byc. Strasznie boje sie tych wszystkich chorob zakaznych, a wczoraj maz go zabral na 2 godziny do parku, mowil ze bylo milion ludzi, dzieci, psów itp. Ale tak szybko by mogl cos zalapac? Wczoraj bylo wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 12:35
-
Edwarda u takich dzieci bardzo szybko infekcja wychodzi. Kalinka kiedyś miała kontakt z wujkiem i kuzynami (oj zapomnieli uprzedzić, ze są chorzy ...) po południu a wieczorem już 39 stopni i gile do pasa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 12:33
-
Kala u nas świadome mama już od dawna jest, ale spodobało jej się, że jest w piosence i pokazuje
Edwarda, może trzydniowka, skoro nie ma innych objawów? Zdrówka dla Henia
Lila jest nauczona, że jak coś sobie zrobi to dmuchamy i całuję i zawsze jak się gdzieś tam puknie, przewróci itd to pokazuje, żeby podmuchac
-
U nas jak pisałam w czw 1 drzemka, poszedł spać ok 20 i spsk do 6 30... W Pt miał 2 drzemki ale poszedł spać ok 20 30 I spał do 7.20. W sob jedna drzemka, poszedł spać przed 8 i pobudka o 6 30. Wczoraj miał chrzest i tylko 1 drzemkę i o 12 wstał, polozyl się o 19.30 I mimo ciężkiego dnia pobudka o 6.30... więc nie wiem ...
-
Kala, no po tych 9h już dość ciężkie były, ale nie było tragedii 😁 wczoraj zrobiła przerwę 7h. Chyba zaczyna faktycznie ograniczać cyca. No i ładnie jadła wczoraj stałe posiłki
Edwarda i jak Henio po nocy? Na trzydniowkę to wygląda 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 07:26
-
Sweetmalenka to super, że jest poprawa 😀 ja aktualnie marzę, żeby to była chociaż 6... u nas niestety znowu się spieprzyło przez zęby i dzisiaj pobudka po 4 byłam taka nieprzytomna, ze dałam tylko mleko i poszłam dalej spać. Coś tam stękała, ale chyba zasnęła i po 5 obudziła się z mega klockiem 😏