Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene ja czuje sie dobrze. Brzuch rosnie. Dzidzius kopie. U nas z jedzeniem od jakiegos mc jest masakra. Ne polowe tego co kiedys. Kaszy prawie wcale nie chce. Mleko tez zostawia czesto. Zupy Nie. Obiadu Nie. Parowki jadl by ciagle
-
Kala ja mogę polecić kryminały
Camilla Lackberg ma świetne, tak fajnie pisane, że momentami nie czuje się, że to kryminał
oprócz tego Tess Gerritsen uwielbiam, też takie kobiece kryminały, świetne intrygi. Mankel, szwedzki tak jak Lackberg, ale ma niezłe tomidla i już nie pisane tak lekko jak Lackberg, fajna odskocznia po niej😁 Simon Beckett też ma fajne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 14:37
-
Dzięki
Becketta akurat nie znam, chętnie zajrzę. Gerritssen coś kojarzę, ale nie jestem pewna czy czytałam. Jak podobała Ci się Lackberg, to polecam Puzyńską Katarzynę seria o Lipowie właśnie w klimacie Lackberg, ale nasza krajowa
Mankell klasyka oczywiście cały zaliczony:) Aktualnie czytam islandzkie kryminały, facet pisze podobnie do Mankella, ale już mam ostatnią, dlatego pytałam 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 14:48
-
To my już daaaawno z lupiny się przenieśliśmy. Mieliśmy cybex Cloud.
U nas z jedzeniem w kratkę. Teraz wybieramy piaskownice na Działkę. Może któraś ma coś godnego polecenia? Myślałam nad drewniana zamykana ale podobno robactwo włazi i nie wiem. Aaaa i któraś z Was ma może robota bebo dla malucha? Czaję się na niego od świąt i nie wiem ;p
-
Kala wrote:Sweetmalenka jak tam mój ulubieniec Gabryś? 😀
-
Już po drzemce ...właśnie wisi i trzyma się nogi 😉 jest jak było noce jak zwykle .... jak są 2 pobudki to uważam za przespaną 😂 u nas normalna zmiana pampersa od dawna nie wchodzi w grę .... tylko pantsy (odliczałam do magicznych 8 kilo😀) i pod kran. Edwarda ma ten sam system. Spróbuj, naprawdę duże ułatwienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 15:10
-
Kala wrote:Już po drzemce ...właśnie wisi i trzyma się nogi 😉 jest jak było noce jak zwykle .... jak są 2 pobudki to uważam za przespaną 😂 u nas normalna zmiana pampersa od dawna nie wchodzi w grę .... tylko pantsy (odliczałam do magicznych 8 kilo😀) i pod kran. Edwarda ma ten sam system. Spróbuj, naprawdę duże ułatwienie.
-
A właśnie miałam pisać o Puzyńskiej, że polecam. Niedawno skończyłam serię i czekam na kolejną część, bo umrę z ciekawości inaczej!
Jo Nesbo czytałaś? Seria z Harrym Hole. Pierwsza część koszmar, zaczynałam chyba 10 razy i przerywałam, ale nie umiem nie skończyć książki i bardzo dobrze, bo później się rozkręca. Tzn w kolejnych książkachtrochę tych części jest i są w miarę długie, więc zajęcie na trochę będzie
-
O, Nesbo też coś czytałam. Kala a ten islandzki jak się nazywa? Toż Islandia to moja kraina marzeń xD
Ja nie wiem kiedy wrócę do czytania, bo robię Lili książeczkę sensoryczną a od kilku dni chodzi spać po 23, i padam zaraz po niej:/ w ciągu dnia robię obiad w trakcie jej drzemki i dziś np. zdążyłam go ogarnąć, zjesc, wyprasować 1 bluzkę i nara
-
Arlandur Indridason bohater Erlendur Sveinsson
mają klimat, aż zimno jak się czyta. Mi tez się Islandia marzy 😀 Totoro ja stwierdziłam, ze będę czytać zamiast w głupie m jak miłość się wgapiać. No i po 18 jak Kalinka idzie spać, a młody na treningu to jest mój czas i wtedy czytam. A i jeszcze nauczyłam się czytać z telefonu (mam opcje książkę) i czasem tak przy okazji sobie poczytam
Totoro lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Kala tak, jako 1 posilek i ostatni