Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sweetmalenka moj sie tak rzuca przy przebieraniu pieluchy od okolo 7 mca zycia. Pod prysznicem zaczelam go myc tuz przed ukonczniem 9 mca bo juz nerwowo nie wytrzymywalam, kazda kupa to był dla mnie taaakiii stres ze szok. Pod prysznicem bajka
moze kupkac ile chce
-
edwarda20 wrote:Po co?
-
Rene wrote:Bo za mało mleka wypija tak mówił lekarz który go prowadził, dietetyczka powiedziała że te dwie butelki zupełności wystarczą Zamiast ładować mu kolejna flaszkę mleka mogę dać mu kubek jogurtu naturalnego
-
edwarda20 wrote:Sweetmalenka moj sie tak rzuca przy przebieraniu pieluchy od okolo 7 mca zycia. Pod prysznicem zaczelam go myc tuz przed ukonczniem 9 mca bo juz nerwowo nie wytrzymywalam, kazda kupa to był dla mnie taaakiii stres ze szok. Pod prysznicem bajka
moze kupkac ile chce
-
edwarda20 wrote:No dokładnie. Po roku to nawet mleka nie musi pic, byle mial nabiał w diecie.
Ale tyle sprzeczności to już dawno nie słyszałam na temat diety. Przykładem może być np to w jakiej formie mam podawać pokarm pierwsza z ich to gładkie papki bo nie ma zębów druga to że pokarm z drobinkami żeby ćwiczył mięśnie podczas gryzienia dziąsłami i zeby nie rozlenieic go papkami -
Kala wrote:Edwarda ja to chyba już jak 6 miesięcy miała zaczęłam pod kranem myć. Zwłaszcza, ze po rozszerzeniu diety to te kupy już takie lajtowe jak po mleku nie były ...
Oj tak nie raz musiałam go całego kąpać bo brudny miał nie tylko tyle ale i plecy po pachy i brzuch 😁 -
Kala wrote:U nad burzy brak. Zaraz mam wychodne.... wywiadówka hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 18:21
Kala lubi tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Wypróbowalam dziś prysznic i tak się bał. Aż trzasl i krzyczał.
Kala, u nas zabawki też zainteresowanie żadne. Ale tamten robot tańczy i w sklepie Gabrysiowi się podobał ale nie wiem na jak długo
Mój też tak miał na początku, ale zaczęłam go zabawiać prysznicem - polewałam, cofałam prysznic, robiłam przy tym głupie miny i różne odgłosy i od teraz uwielbia prysznic -
Kala wrote:Ja to mojej królewnie zakupiłam płyn do higieny intymnej ostatnio 😀