Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala wrote:Rene to gdzie Ty mieszkasz??? 180 zł za prywatne? Szok ...😮 Nie to żebym była fanką prywatnych przedszkoli, raczej jestem za publiczną edukacją, ale cena mnie poraziła. To nasze było kiedyś państwowe, w sumie od 1980 roku działa, więc sprawdzone z tradycjami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 18:17
-
Jupik wrote:Kala, no jak to jest niepubliczne to faktycznie nie ma problemu, a jak znasz dyrektorkę, to już w ogóle masz luks
Mi właśnie w państwowym mówili, że musi być ukończone 3 bo nawet system nie przyjmie, ale skoro baba sugerowała spotkanie z dyrektorką, to i pewnie to da się obejść. No zobaczymy.
Niby jeszcze rok, ale pewnie szybko minie. -
Kala wrote:Byliśmy dzisiaj z małą w ikea. Tylko ramki chciałam kupić .... a wyszłam z całą torbą zabawek 😀
a kupiłaś te ramki ?
-
Kala wrote:No u nas 500 zł to jest jeszcze tanio...bez wyżywienia oczywiście
-
Henio ma total skok. Jest taki niedobry ze wrrrrrr. Testuje moja cierpliwość ktorej nie mam... Mimo tego ciagle sie przytula, robi cacy i daje buziaczki. Do tego zaczął robic mi 'nunu', grozi tym paluszkiem przesmiesznie. W domu nie mamy tv (bo nie ogladamy od wielu lat), u rodziców tv gra cały czas, mały interesuje sie tylko pogoda :p zastyga i ogląda mape polski :p a potem jeczy ze chce jeszcze :p Dziwak maly
-
Kala wrote:Nie wiem jak w innych, ale tam gdzie syn chodził to mieli takiego chłopca uczulonego na prawie wszystko i on przychodził z własnym jedzeniem. Nie płacili.
Aha, no to spoko. Mi w sumie też pasowałaby opcja własnej żywności, fajne, że jest taka możliwość -
edwarda20 wrote:Henio ma total skok. Jest taki niedobry ze wrrrrrr. Testuje moja cierpliwość ktorej nie mam... Mimo tego ciagle sie przytula, robi cacy i daje buziaczki. Do tego zaczął robic mi 'nunu', grozi tym paluszkiem przesmiesznie. W domu nie mamy tv (bo nie ogladamy od wielu lat), u rodziców tv gra cały czas, mały interesuje sie tylko pogoda :p zastyga i ogląda mape polski :p a potem jeczy ze chce jeszcze :p Dziwak maly
-
Rene wrote:A jak z wakacjami przedszkole normalnie zapewnia opiekę dzieciom? U nas tak wolne jest tylko w ostatni tydzień wakacji wtedy sprzątają no chyba ze ma być jakiś remont no to potrzebują więcej czasu.
Rene lubi tę wiadomość
-
Kala wrote:Ramki też
już wiszą nawet... tylko bez zdjęć 🙂 o sobie tez nie zapomniałam bo 2 bluzki przywiozłam do domu
-
Hej
my wczoraj mieliśmy szczepienie i pierwszy raz pojawiła się w nocy gorączka, oczywiście panikowalam... dziś przez dzień taka ciepla była, ale nie dobiło do 38
Teraz już spi Jagodziana i nie ma temperatury, mam nadzieję że już będzie spokój.
Ja pracuje w przedszkolu niepublicznym i mamy oddział 2.5 - 3 latkow i jest ich 30!! Jedna pani i pomoc na stałe, a jak trzeba to jest i druga pomoc taka do wszystkich. Nie powiem jest ciężko, ja mam akurat 18 pieciolatkow i jestem sama, ale to już spoko.
Niby jest zasada że dzieci bez pampersow, ale wiecie jako to jest, dyrekcja przyjmuje, a nauczycielki kręcą nosem- mówię tu o tym jak jest np 30 dzieci, a nie 15 bo to inna bajka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 20:06