Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To u mnie taka sama sytuacja właśnie Kala. Do jutra jeszcze poczekam i trzeba będzie zatestowac 🙄
Kurczę sama nie wiem niby powoli chcieliśmy się już starać, ale jednak mam teraz stresa. Jak tak obliczam to niby nie było dni plodnych, ale wiadomo jak to jest 🤭😜 -
Mi tak plami czasem coś poleci, a potem cisza i tak już tydzień się bujam. Ja już produkcje zamknęłam 😉 ale na płodne nie zwracałam uwagi w sumie ...no przy spirali to chyba bym miała albo mega pecha albo mega szczęście... zależy jak na to patrzeć
-
Jupik Henio dostał się do panstwowego zlobka. Troche mi ulzylo, ze mam jakas alternatywe. Do wrzesnia 3 mce wiec zrobie risercz i podejme decyzje.
Maly ma kropke na dolnej trojce, takze dopiero co wyszly czworki a tu juz trojki idą
Dziś spędzilismy większosc dnia na dworze. Henio pięknie bawil się z dziewczynką :p Robil babki z piasku, szalal na placuOgolnie chyba skok mija bo dzis byl bardzo grzeczny, slodki i uroczy ;p Do wszystkich usmiechy, wszystkim papa, do tego coraz wiecej mowi i powtarza slow.
-
Blueberry gratulacje!!!
Rany, czy tylko ja nadal nie mam cyklu? 😁
U nas chyba minęła mamoza. Lila była w tygodniu na spacerze z moim tatą coś koło 40 min, w niedzielę z tesciami... Jestem w szoku xD sądzę, że z godzinkę już by została z jednymi czy drugimi. Może przetestuję za jakiś czas 😁
-
Totoro pewnie za często Lila w nocy ucztuje 😉 mi okres wrócił praktycznie od razu jak tylko w nocy przestałam mleko ściągać, fakt, że laktacja tez zaczęła siadać, ale już miałam dosyć. Nie dość, ze do małej wstawać to jeszcze do laktatora. Aż sama się podziwiam tak z perspektywy czasu patrząc ...
-
A Kalinka zaczęła się bawić ... i to czym ... hmmm kuchenką 😮 raczej nie po mamusi. Jak byliśmy w ikea to nie chciała odejść od kuchni na wystawie. I w rezultacie wyjechaliśmy z kuchenką, garnkami i pluszowymi warzywami. Teraz córcia codziennie gotuje zupę i potem lata za nami z łyżką i karmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 19:34
-
Blueberry wrote:My już po lekarzu, mamy syrop i inhalacje. Byłam po leki w aptece wzięłam test, robią w domu na lekkim stresie i co 2 kreski !!!
-
Kala bo to taki etap teraz
Ucza sie tego co sie robi w domu.
Ja Heniowi kupilam taka malutka kuchenke z patelnia i jajkiem, garnikiem, talerzami i sztucami w pepco za 10zl ;p i tez sie tym bawi. Odkreca gaz ;p uklada patelnie, jajko, dotyka widelcem, przeklada do garnka albo na talerz, udaje ze je ;pKala, Jupik lubią tę wiadomość
-
Kala wrote:A Kalinka zaczęła się bawić ... i to czym ... hmmm kuchenką 😮 raczej nie po mamusi. Jak byliśmy w ikea to nie chciała odejść od kuchni na wystawie. I w rezultacie wyjechaliśmy z kuchenką, garnkami i pluszowymi warzywami. Teraz córcia codziennie gotuje zupę i potem lata za nami z łyżką i karmi
My dziś po pomiarach cukier 98 waga 8360gWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 20:04
-
edwarda20 wrote:Kala bo to taki etap teraz
Ucza sie tego co sie robi w domu.
Ja Heniowi kupilam taka malutka kuchenke z patelnia i jajkiem, garnikiem, talerzami i sztucami w pepco za 10zl ;p i tez sie tym bawi. Odkreca gaz ;p uklada patelnie, jajko, dotyka widelcem, przeklada do garnka albo na talerz, udaje ze je ;p
Mój za to lubi robić pranie i układać w szafkachedwarda20 lubi tę wiadomość