Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala wrote:Hahaha a Doniczki córka to pewnie sama zabezpiecza już sobie kontakty... także tego .... jak nic opóźnienie
chodzi mi o zabezpieczenie gniazdek elektrycznych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:37
-
Kala moj tez teraz taki niedobry. Wszystko co ma zabronione jest najfajniejsze. I wie ze nie moze bo staje, pokazuje i robi nu nu ale i tak robi. I tak w kolko. Chyba taki wiek, testują nas. Ja jestem nieugieta. Dzisiaj poszłam z nim bez wozka po chleb. Nie chcial isc na nogach w drodze powrotnej wiec wzielam go na rece, tulil sie tulil i nagle mnie dziad uzarl w ramie
W ogole juz nie gryzł a teraz znowu mu sie zdarza...
-
Wybaczcie ze dopiero pisze ale byla jesCze na zakupach i leje okropnie u nas... Gin powiedzial ze faktycznie w jednym miejscu blizna jest cienka ale do szpitala nie musze juz isc. Jak zaczna sie jakies bole w podbrzuszu czy skurcze to wtedy szpital. Za 3 tyg kontrola u niego znowu. Maly wazy 1460 gr i ma sie ok. Troche mi ulzylo
Kala, Jupik, Rene, Totoro, Katy lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Wybaczcie ze dopiero pisze ale byla jesCze na zakupach i leje okropnie u nas... Gin powiedzial ze faktycznie w jednym miejscu blizna jest cienka ale do szpitala nie musze juz isc. Jak zaczna sie jakies bole w podbrzuszu czy skurcze to wtedy szpital. Za 3 tyg kontrola u niego znowu. Maly wazy 1460 gr i ma sie ok. Troche mi ulzylo
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Kala wrote:Edwarda pantsy 5 od jakiej wagi są? Bo te 4 to u nas już się takie bardziej stringi robią
-
Na październiku też przeżywamy wrzesień, tym bardziej, że podobno już sprawa jest dość jasna, nie da jej się uratować
ja nie wchodzę, żeby się nie stresować.
Moja Kinia dalej gada ciągle ale ciągle tylko po swojemu, mało jestem w stanie zrozumieć i stwierdzić, że ma to jakiś sensi jakoś mnie to nie martwi. Towarzysko jest wyżej niż niektórzy dorośli, haha
i dzień w dzień słyszę o tym radosnym dziecku
aplikacje mam w tyłku, chwilowo nawet nie czuję potrzeby czytania mądrych książek o rozwoju. Przyjdzie zima to zacznę, chwilowo jest ciepło, lepiej skorzystać w inny sposób.
-
Jupik wrote:Na październiku też przeżywamy wrzesień, tym bardziej, że podobno już sprawa jest dość jasna, nie da jej się uratować
ja nie wchodzę, żeby się nie stresować.
Moja Kinia dalej gada ciągle ale ciągle tylko po swojemu, mało jestem w stanie zrozumieć i stwierdzić, że ma to jakiś sensi jakoś mnie to nie martwi. Towarzysko jest wyżej niż niektórzy dorośli, haha
i dzień w dzień słyszę o tym radosnym dziecku
aplikacje mam w tyłku, chwilowo nawet nie czuję potrzeby czytania mądrych książek o rozwoju. Przyjdzie zima to zacznę, chwilowo jest ciepło, lepiej skorzystać w inny sposób.
Edwarda powiem Ci ze jak mam porównanie z innymi dziećmi to widzę jaki on drobny i malutki jest nawet młodsze od niego dzieci w przedziale od roku do jego wieku są większe
Co do 6 to sprawdź być może będą dobre.Z tymi rozmiarami to różnie jest mój starszy nosi na noc pieluchomajtki rozmiar 5 wagowe mieści się ale w pasie właśnie są przy małe -
I mamy wyniki i opis rtg mały ma zmiany zapalne w oskrzelach i płucach
Crp zrobią kolo poniedziałku -
Rene trzymajcie się tam jakoś, niech Patryk zdrowieje jak najszybciej. Biedny, współczuję choróbska
Co do umiejętności dzieci, to Lila też nie składa jeszcze wyrazów w zdania, bo gdzieś tu chyba padło, że potrafiDużo mówi, ale pojedynczych słów
i tak jak piszecie, każde dziecko w swoim tempie opanuje różne rzeczy. Moja gonila fizycznie na początku bardzo, praktycznie od początku dźwigala głowę, dość szybko zaczęła raczkowac, wstawać, wydawałoby się, że lada moment zacznie chodzić a zaczęła grubo po roczku
a wmiedzyczasie zaczęły chodzić dzieci, które później raczkowaly, wstawaly. Z kiedy inne dzieci już gaworzyly, tworzyły jakieś zlepki sylabowe to Lila praktycznie nic nie mówiła, za to teraz naśladuje milion zwierząt, pełno słów mówi, jeszcze więcej próbuje powtarzać.. Wszystko w swoim czasie
-
No dokładnie 😀 i to, ze piszemy o umiejętnościach naszych dzieci, nie oznacza, ze się chwalimy i startujemy w konkursie, na najbardziej rozwinięte dziecko na forum. A kiedy piszemy o brakach, to tez nie po to żeby ktoś z zewnątrz stawiał diagnozę 😀