Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam napisać, że Kalinka ostatnio bardzo niegrzeczna się zrobiła, ale mi skasowała córka wiadomość 🤨 więc pisze jeszcze raz. Mianowicie specjalnie robi wszystko czego nie może, czyli próbuje wkładać kamyki do buzi czy palce do kontaktu, dodatkowo robi to ze śmiechem, patrząc mi w oczy i krzycząc „nie”,ale tak jakoś złośliwie. A na moje setne nie wolno, cieszy się jeszcze bardziej... tylko teraz nie wiem, czy będę tylko określona jako nieudolna wychowawczo czy już bardziej w kierunku opieki społecznej pójdzie .... a no i dalej nie pokazuje palcem ani części ciała, ani zwierzątek ... no i nie chce ich naśladować. Czy to tylko opóźnienie czy już zaburzenie??? Kurcze nie mam aplikacji ... to nie wiem nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 16:44
-
Kala teraz kolej na Ciebie Ty jeszcze nie dostałaś porady może po przeczytaniu twojego posta będzie odzew:-D
Ja to eksperta taka nie jestem więc ci nie powiem czy to juz pod opiekę społeczną podchodzi czy nie:-D
Co ci mogę napisać to pewnie sprawdza na ile może sobie pozwolić i co się stanie jak spróbuję przekroczyć granicę która jej wyznaczać
Wiem wiem ze nie takiej mądrej rady potrzebowalas ;-PKala lubi tę wiadomość
-
Kala wrote:Miałam napisać, że Kalinka ostatnio bardzo niegrzeczna się zrobiła, ale mi skasowała córka wiadomość 🤨 więc pisze jeszcze raz. Mianowicie specjalnie robi wszystko czego nie może, czyli próbuje wkładać kamyki do buzi czy palce do kontaktu, dodatkowo robi to ze śmiechem, patrząc mi w oczy i krzycząc „nie”,ale tak jakoś złośliwie. A na moje setne nie wolno, cieszy się jeszcze bardziej... tylko teraz nie wiem, czy będę tylko określona jako nieudolna wychowawczo czy już bardziej w kierunku opieki społecznej pójdzie .... a no i dalej nie pokazuje palcem ani części ciała, ani zwierzątek ... no i nie chce ich naśladować. Czy to tylko opóźnienie czy już zaburzenie??? Kurcze nie mam aplikacji ... to nie wiem nic
-
Agusia Ty to chyba już szykujesz się do lekarza albo już jesteś kciuki i czekamy na info
-
Agusia_pia wrote:No czekam pod gabinetem. Jest lekkie opoznienie. Jeszcze jedna ciezarna i ja. Cisnienie mam ze 200...
Kala lubi tę wiadomość
-
Kala wrote:Właśnie polazła do kontaktu i jeszcze język mi pokazała 😮
Nasze dzieci pokazują swoje ja -
Kala wrote:No a teraz najlepsze... znowu polazła do kontaktu zaczęła grozić palcem i mówić takie blablabla... przedrzeźnia mnie normalnie
-
Dziewczyny nasza eksperta prężnie działa na forum
Pewnie jak wyjdziemy ze szpitala to już nie będę miała tyle czasu i pewnie mnie coś ważnego ominie -
Kala wrote:A gdzie jeszcze się udziela? Nie tylko u nas?
i ze chce jej się tak czytać te wątki -
Zresztą wchodząc na czyjś profil można sprawdzić gdzie kto się udziela i co pisze i tak właśnie sprawdziłam co tam pisała tylko nie było widać co jej dziewczyny odpisały jak nie zacytowala wypowiedzi. Żeby sprawdzić musiałabym wejść na wątek dziewczyn i przeczytać kilka ostatnich stron