Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala wrote:Rene super ze Patryk ruszył z wagą.
Coś zmieniałaś w końcu w diecie?
Tylko w szpitalu to trochę ciężko dziś na obiad miał kaszę jęczmienia z sosem szpinakowym i pierś z kurczaka zupa krupnik z kaszy i on za bardzo nie chciał tego jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 15:51
-
Gosiczek wrote:My jesteśmy po wizycie w szpitalu mały miał kleszcza wbitego w górną powiekę, dokładnie w tym miejscu gdzie rzęsy. Cztery piguły go trzymały a piąta wyrywała. Ale nie udalo sie wyrwać całego. Jestem przerażona, niby zapewniały ze to nic takiego, że z czasem się usunie razem ze skórą. Lekarz kazał smarować entilem i przemywac octaniseptem albo wodą utlenioną. Ale nie jestem przekonana
Totoro kurcze nie za dobrze z tym ze nie chce jeść a jak z piciem tez nie chce? -
A jeszcze co do zwierzaków, to ja tego kota teraz nie będę miała, on się nawet jeszcze nie urodził 😉 dopiero rezerwacje zrobiłam i pewnie odbierzemy go tak pod koniec 2020 roku. Teraz absolutnie nie wyobrażam sobie takiego maluszka w domu. Kalinka musi podrosnąć. A kot będzie taki https://www.dzikabestia.pl/
-
Kala wrote:A jeszcze co do zwierzaków, to ja tego kota teraz nie będę miała, on się nawet jeszcze nie urodził 😉 dopiero rezerwacje zrobiłam i pewnie odbierzemy go tak pod koniec 2020 roku. Teraz absolutnie nie wyobrażam sobie takiego maluszka w domu. Kalinka musi podrosnąć. A kot będzie taki https://www.dzikabestia.pl/
Kala lubi tę wiadomość
-
Kala Ty masz zablokowane konto na bellybestfriend chciałam wysłać Ci zaproszenie i się nie dało
-
Totoro ja nawet nie wiedziałam, ze są takie przeliczniki. U nas tylko centyle sprawdzają. Tez się dzisiaj ważyłyśmy z córcią 😉 ja mówię zawsze : „chodź sprawdzimy jaka jesteś gruba”, a mała wyciąga wagę i staje na niej 😀 no więc moje kg pominę milczeniem, a Kalinka 10.6 kg 🙂
-
Kala wrote:Jakie konto? Ja nic nie wiem. Coś mam przestawić w ustawieniach?
-
Kala wrote:Totoro ja nawet nie wiedziałam, ze są takie przeliczniki. U nas tylko centyle sprawdzają. Tez się dzisiaj ważyłyśmy z córcią 😉 ja mówię zawsze : „chodź sprawdzimy jaka jesteś gruba”, a mała wyciąga wagę i staje na niej 😀 no więc moje kg pominę milczeniem, a Kalinka 10.6 kg 🙂
A ile masz wzrostu -
Kala wrote:To tak można? To co mam zrobić żeby odblokować? Mi z techniką wyjątkowo nie po drodze ☹️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 20:38
-
Jakaś plaga tych kleszczy jest... My też mieszkamy na wsi pod lasem i przez tyle lat ani ja ani mąż nie mieliśmy żadnego, a teraz w ciągu miesiąca mąż miał dwa wbite, ja znalazłam dwa wędrujące po mnie (jeszcze nie zdążyły się wbić) i jednego miał kot, który nie wychodzi na dwór tylko siedzi sobie na balkonie. Masakra 😑