Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiczek no to mama pokazała...
ale czasem zazdroszczę takim ludziom co się niczym nie przejmują i mają wszystko w dupie, ile łatwiejsze życie 🙄
Ale fajnie dziewczyny, pamiętam jak my w zeszłym roku się przeprowadzalismyBoże, to była nasza najlepsza decyzja
kocham mój dom. Jeszcze masa roboty dookoła, poddasze mamy niewykonczone... Ale co tam, i tak standard życia i komfort psychiczny wzrosły nam chyba 1000% xD No i SAMI. Nasz dom, nasze podwórko.. Ahh😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 18:44
-
Agusia_pia mąż znowu jakieś przytyki Ci robi?
Lej na to. Z brzuszkiem też można super wyglądać. A jak mąż tego nie widzi to jego problem. Masz już bliżej niż dalej i wszystkie nadprogramowe kg pewnie polecą jak zaczniesz karmić i ogarniać dwójkę maluchów
-
Wniosek o 500+ zlozony?
Wczoraj udalo mi sie sprzedac pralke kolezance. I zamowilam juz nowa, mniejsza, Beko i uwaga - czarną ;p Lubie pralki Beko, uzywalam trzech i zawsze bylo super, wiec chcialam Beko, a ze mieli tylko czarna... ;pKala, Totoro lubią tę wiadomość
-
Kala wrote:A no właśnie trzeba złożyć 🙂 ja jeszcze o 300+
500 + złożony teraz u mnie nic nie zmieni wiec poczekam do września -
edwarda20 wrote:Wniosek o 500+ zlozony?
Wczoraj udalo mi sie sprzedac pralke kolezance. I zamowilam juz nowa, mniejsza, Beko i uwaga - czarną ;p Lubie pralki Beko, uzywalam trzech i zawsze bylo super, wiec chcialam Beko, a ze mieli tylko czarna... ;pedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Edwarda, mialam czarna i wlasnie beko, super, chwalilam ja sobie tylko szybko sie brudzila
Zmienilam na pralko-suszarke ale beko sobie chwalilam, czarna to nasz hit, wszystkim sie podobala
A ja sobie chwale mieszkanie w kamienicy, mamy bardzo duzy ogrodek od razu jak sie schodzi na dol, cisza, spokoj, tylko dwoch sasiadow mamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 16:51
edwarda20, Rene lubią tę wiadomość
-
Kala wrote:No właśnie ja dostaje na Kalinkę, a teraz będzie jeszcze na Franka. Składam teraz tylko na Franka czy na Kalinkę tez?
-
Kala co my tu będziemy się zastanawiać może nasz ekspert niech nam powie jak to jest :"-
-D
Ponoć na zasilkach tez się znaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 17:10
Kala lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:A jak ktos ma przyznane na pierwsze juz teraz to musi tez składac?
-
Kala wrote:No właśnie ja dostaje na Kalinkę, a teraz będzie jeszcze na Franka. Składam teraz tylko na Franka czy na Kalinkę tez?
Kala składasz na oboje.
Wniosek składany jest na okres 1 lipiec 2019 - 31 maj 2021
Jeśli na dane dziecko masz już przyznane świadczenie wychowawcze w okresie lipiec-wrzesień 2019r na podstawie poprzednio złożonego wniosku, świadczenie w oparciu o ten wniosek zostanie przyznane z pominięciem tych miesięcy.
Właśnie złożyłam mój wniosek na starsze dziecko przez stronę banku i taka informacja mi się wyświetliła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 17:21