Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze i ja sie kiedys zdecyduje ba ten zakupw sumue kawe pije codziennie🙂
Jaka najbardziej lubicie kawę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 18:48
-
Kala wrote:A ja mam wolny wieczór 😀😀😀 chłopaki na mecz pojechali, mała już śpi ...
No to tym bardziej wpadam na kawusie tylko ja pije troche słabsza z mlekiem🙂 -
sweetmalenka wrote:Ja mleko przywioze bo u mnie zawsze zapas!
Ja moge przywieść cos do kawy 🙂Kala lubi tę wiadomość
-
Kala dałam radę 💪😁 przyzwyczaiłam się do Lilkowych wypadów z dziadkiem 😁 jak tylko wiem, że dobrze się bawi i za mną nie płacze to na zdrowie
dziś z kolei spędziłysmy cały dzień z moją siostrą a mąż po wyjściu z pracy zabrał Lilę na ponad 2h na spacer - przyzwyczajamy ją powolutku do popołudni bez mamy...
ale się z siostrą nagadalam, ostatni raz tyle przegadalysmy jak byłam w ciąży
A wieczorem Lilek chyba odreagowal wycieczkę, o ludzie, dopiero niecałe pół godziny temu zasnęła.. Co się nagadala, nabrykala... I wszystko mi opowiedziała 😁 pytałam gdzie była - "tam." xD co widziała - "brum brum", jakie brum brum - "dzi" (jeep), kogo odwiedziła - "dziadzia", kogo jeszcze - "baba". A co babcia dała? - "am" xD Jeszcze tylko nauczy się mówić co zjadła i może kiedyś zostanie trochę z tesciami. 😂
A w ogóle dokładnie dziś, 2 lata temu, dowiedziałam się, że jestem w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 23:31
Kala, edwarda20, Rene lubią tę wiadomość
-
Kala wrote:Ja to lubiłam sobie siknąć na test, jak wariatka codziennie robiłam po 2 czy kreska nie blednie. Tylko już kupować musiałam w różnych miejscach, bo głupio mi było ... A w ogóle to od razu się wszystkim chwaliłyście ciążą czy czekałyście?
Waga:12 kg, wzrost-75 cm, sen:noc-9-10 h, dzień 2-3h
-
Kala wrote:Może małe porównanko zrobimy, bo dawno nie było: aktualna waga, wzrost i ile dobowo śpią teraz dzieci
Waga mniej wiecej 8900g - 9100g, cm cos kolo 75 spi okolo 2 godz w dzień w nocy od 20 do 7 rano zębów nadal brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 12:22
-
edwarda20 wrote:O Sweetmalenka myślalam ze moj najniższych z chlopcow
Jestem zaskoczona
Równo miesiac temu mial 78 cm i 10.3 kg. Miesiac temu miał mmr. Uff przezylismy
W nocy spi średnio 12 godzin, czasami 11. W dzien ok 2 godzin, czasami go poniesie do 3.
-
Kala wrote:Ja to lubiłam sobie siknąć na test, jak wariatka codziennie robiłam po 2 czy kreska nie blednie. Tylko już kupować musiałam w różnych miejscach, bo głupio mi było ... A w ogóle to od razu się wszystkim chwaliłyście ciążą czy czekałyście?
My rodzinie powiedzieliśmy w 10tyg znajomym cos kolo 12 tyg. Na forum najwcześniej bo zaraz po pozytywnym teścieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 12:30