Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik no ja mam kolyske po Bartusiu i mam taki plan zeby maly w niej spal no Ale wlasnie nie wiemy jak Bartus sie bedzie zachowywal w stosunku do brata i czy Kacperek bedzie w tej kolysce bezpieczny... Jak Bartus za bardzo bedzie rece pchal do niego to Kacperek bedzie spal w Bartusia lozeczku a Bartlowi kupimy jakis tapczanik z czesciowa barierka. Tez mnie ten temat martwi no ale mam.nadzieje ze bedzie ok.
-
No może w wózku, ale walić wózek do salonu, jak np. będzie po spacerze, hmm.
Też rozważam zakup łóżeczka Kindze z częściową barierka, ale u nas ona i tak śpi w turystycznym, bo ma tendencje do walania się w nim w każdą możliwą stronę, i by się poobijała w drewnianym. Czekam aż przestanie się tak wygłupiać, i chwilowo czekam i czekam ;-P Więc łóżeczko Kacpi drewniane ma, ale potrzebuję coś mobilnego mniejszego.. Ja zaczynam się cykac, bo Kinga to mały narwaniec i na pewno będzie się pchać do małego. W najgorszym razie Kacpi będzie cały czas leżał w swoim łóżeczku w sypialni. -
Jupik wrote:Patrzę na te kosze Mojżesza jeszcze, nowego nie kupię, używany jakiś znalazłam za 130 zeta. Może to jakieś wyjście..
U mnie z wozkiem nie wypaliło bo Damian chcial go wozić i ciagle zagladac do dzidziusia wchodzil na ten wózek i balam sie ze go wywroci.
Z tym ze moj Damian byl starszy i mial pomocnika Adriana wiec szanse na wywrocenie wozka byly duże. -
Rene wrote:Kala i jak Kalinka sie czuje?
gorączki brak, katar tez dziwny bo prawie przeszedł po jednym dniu... marudzi, nawala się po policzkach i nawet mięcha gryźć nie chciała, musiałam jej zblendować, więc raczej te piątki cholerne niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 11:37
-
Ja używałam kosza Mojżesza przy Małej i bardzo sobie chwalę. Teraz też mam taki plan. Najpierw w nim spała pierwsze 4.5 miesiąca u nas w sypialni (normalne łóżeczko by się nie zmieściło obok łóżka), a codziennie rano zanosiłam sobie kosz na dół i tam sobie leżała, spała itp. Super rozwiązanie, bo kosz jest mega lekki, nie miałam problemu żeby zejść z nim po schodach, w ciągu dnia mogłam go przenosić gdzie tylko chciałam. I do tego wszystkiego jest ładny 😂
-
No więc dziewczyny informuje ze sa 2 kreski
I powiem Wam ze stres mnie ogarnal. Po 1 jak sobie dam radę, a po 2 ze piłam alkohol, tylko ze żadnych objawów nie mialam. Oprocz braku okresu...edwarda20, Kala, Agusia_pia, White Innocent, Totoro, acygan, Jupik, Rene, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
Wyluzuj i przestań czytać, bo niepotrzebnie się stresujesz. Z tego co mi lekarz mówił, ja akurat o fajki się pytałam, ale o alkoholu i lekach też przy okazji wspomniał, ze nawiększy wpływ mają dopiero jak wykształci się łożysko. Wcześniej jeżeli nawet jakieś komórki zostałby uszkodzone to są zastępowane nowymi albo zarodek się nie zagnieżdża tzw. naturalna selekcja. Na tym etapie najgorsze jest promieniowanie i kontakt z jakimiś toksycznymi lakierami, środkami ochrony roślin itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 17:44
-
Kala wrote:Wyluzuj i przestań czytać, bo niepotrzebnie się stresujesz. Z tego co mi lekarz mówił, ja akurat o fajki się pytałam, ale o alkoholu i lekach też przy okazji wspomniał, ze nawiększy wpływ mają dopiero jak wykształci się łożysko. Wcześniej jeżeli nawet jakieś komórki zostałby uszkodzone to są zastępowane nowymi albo zarodek się nie zagnieżdża tzw. naturalna selekcja. Na tym etapie najgorsze jest promieniowanie i kontakt z jakimiś toksycznymi lakierami, środkami ochrony roślin itp.
A teraz w ogole msm chec na spagetti carbonare z boczkiem :p