Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A i Uwaga chyba ida nam zęby dzis zrobolam mu przegląd i sa takie delikatne biale kreseczki ale jeszcze nie przebite nie chce jeszcze sie cieszyc bo niewiem ile czasu zajmie zanim wyjda juz calkowicie. Nie pamiętam jak to bylo u starszych...
edwarda20, Kala lubią tę wiadomość
-
Rene gratulacje😀 w końcu się doczekałaś... a do tego stomatologa dziecięcego w końcu dotarliście? U nas bardzo różnie niektóre tak szybko jak u Edwardy a inne stały w miejscu nawet 2 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 07:12
Rene lubi tę wiadomość
-
Edwarda Kalina zawsze odrzuca butle przy atakach zębowych, tych z przodu, przy czwórkach normalnie piła, najgorzej było przy jedynkach i dwójkach, bo dieta nierozszerzona i trzeba było na głowie stawać żeby wypiła mleko. Ale Twój post uświadomił mi ze rosnące zęby też mogą boleć, więc może u nas jednak nie piątki tylko trójki rosnące ....dotychczas myślałam, ze jak już się przebija ząb to po bólu.
-
Dzięki 🙂tak dwie dolne jedynki 😃😃
No i kolejna noc niespokojna wybudzal się kilka razy pomarudzil i szedl spac dalej. Mam nadzieję ze pojfjdzie tak sprawnie jak u Henia 🙂
Mam pytanko czy stosowalyscie coś na zabkowanie jakies żele?
Co do stomatologa jeszcze nue bylismy ale chyba pojedziemy zeby sprawdzic czy wszystko jest ok -
Właśnie zastanawiam się nad ta camilią...
U nas wlasnie noce sa gorsze w dzien jest ok poki co -
My psikamy dentosept mini,żeli nigdy nie stosowalam,bo na logikę jak mają pomóc jak ziecko od razu polyka go ze ślina. U nas pojawiła się wczoraj czwórka,okupiona płaczem i bólem.Dałam nurofen.
Pożegnaliśmy się też ze smoczkiem,do tej pory brał tylko do spania.mieliśmy szczepienie i lekarz zwrócił uwagę że Mały na krzywy zgryz i kazał wyrzucić smoczek😀lekarz starej daty,któremu nie za bardzo ufam,ale przynajmniej był pretekst żeby zrobić pożegnanie ze smoczkiem.Dodam że na szCzescie jakość spania się nie zmienika😀 -
Hej, jak widzę wątek jeszcze istnieje, są tu znajome "twarze" więc przyszłam się przywitać.
Wróciłam na forum, bo jak wszystko dobrze pójdzie, to zasilę szeregi kwietniowych mam 2020.Tak - 2 dni temu test wskazał mi znowu 2 kreski, idealnie 2 lata temu dowiedziałam się, że będę mamą. A teraz czekam na rozwój wydarzeń i znowu czuje ten lekki stresik co kiedyś.
edwarda20, Rene, Totoro, Agusia_pia, acygan, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
Totoro a jak skok u Lili? Bo u nas tez już chyba zaczęło się „przebudzenie mocy😉” w nocy pobudka co godzinę, potem od 24 do 3 w ogóle nie spała, w dzień tylko godzinę i w ogóle mega power. Doczytałaś w końcu na czym polega, bo ja nic nie znalazłam na ten temat. Jeszcze dzisiaj cały dzień sama z wisielcem, bo mąż syna na obóz odwoził, koszykarski oczywiście 🏀już trzeci w te wakacje zresztą, padam na moje płaskie cycki 😂
-
Kala wrote:Lidokaina zawarta w składzie może powodować problemy z sercem, z oddychaniem, z przełykaniem i uszkadzać układ nerwowy
Jak się stosuje zgodnie z ulotką, małe ilości i nie co godzinę tylko np. raz dziennie, przed spaniem, przez krótki okres czasu to nie ma co wpadać w panikę
Paatka gratulacje. My się chyba minęłyśmy na wątku, ale mi ostatnio też test pokazał dwie kreski. TP mam na dwa dni szybciej niż z córkąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 18:46
-
Zamówiłam Kalince okulary słoneczne, bo strasznie razi ją słońce (po mamusi zresztą 😉). Poszłyśmy do paczkomatu odebrać, na miejscu rozpakowałam i od razu małej założyłam. Byłam pewna, ze zaraz ściągnie i będziemy gumki montować. A tu szok... Gwiazda zadowolona jakby od zawsze nosiła 😀 potem na podwórku tez w nich biegała i dopiero w domu dała sobie zdjąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 19:26
edwarda20, Rene lubią tę wiadomość
-
Paatka wrote:Hej, jak widzę wątek jeszcze istnieje, są tu znajome "twarze" więc przyszłam się przywitać.
Wróciłam na forum, bo jak wszystko dobrze pójdzie, to zasilę szeregi kwietniowych mam 2020.Tak - 2 dni temu test wskazał mi znowu 2 kreski, idealnie 2 lata temu dowiedziałam się, że będę mamą. A teraz czekam na rozwój wydarzeń i znowu czuje ten lekki stresik co kiedyś.
-
Kala wrote:Zamówiłam Kalince okulary słoneczne, bo strasznie razi ją słońce (po mamusi zresztą 😉). Poszłyśmy do paczkomatu odebrać, na miejscu rozpakowałam i od razu małej założyłam. Byłam pewna, ze zaraz ściągnie i będziemy gumki montować. A tu szok... Gwiazda zadowolona jakby od zawsze nosiła 😀 potem na podwórku tez w nich biegała i dopiero w domu dała sobie ściągnąć.
Jaki kolor oprawek maja te okulary?