Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
-
Edwarda, a pneumokokami którymi szczepiłaś ? To też jakaś kolejna dawka przypominająca czy co? Ja miałam iść na szczepienie jutro, ale raz, że mój mąż nie wyrwie się z roboty, a dwa, że jak napisałaś, że pielęgniarka przeziębiona to chyba zrezygnuję.. No i teraz nie wiem, bo ja szczepiłam Prevenarem 13 i jak jeszcze coś mam doszczepiać to i tak musimy jechać po receptę.. A jakoś nie kojarzę, żeby mi kazali, choć biorąc pod uwagę tą niemotę pediatrę to nic dziwnego
Żwirek polecam Corn Cat - u mnie duże mniej się roznosi niż Cat Best.
Edit. Tej wersji smart pellet nie próbowałam (tylko zwykły Cat Best), może też spróbuję, żeby porównać z Corn Cat.
Kinia zaczęła popylać w moich klapkachzakłada je na stopy i łazi, nawet nieźle jej to idzie, ale też właśnie zaczęłam się zastanawiać czy jej jakiś nie kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 23:14
-
Dziewczyny Lila ma zapalenie oskrzeli. Wczoraj cały dzień nic nie jadła, prawie nic nie piła, przed 20 pojechaliśmy prywatnie do pediatry, bo byliśmy przerażeni, przez bitą godzinę płakała, że chce na cycy a równocześnie nie chciała nawet spróbować. Dostała antybiotyk i parę innych leków, które podawalismy jej pół nocy... Dostała znowu gorączki 38,7, masakra, nie wiem jak się nazywam. Spałam z przerwami od przed 3 do przed 6. Teraz jeszcze dosypia na mnie na fotelu bujanym na szczęście, bo boli mnie już chyba każdy mięsień od całonocnego noszenia. Czekam aż wstanie, bo musimy jej szybko antybiotyk podać, bo w nocy cały wyplula. Dodatkowo rozłożyło już męża i bierze mnie.
-
Ojejku Totoro maskara 🙁 trzymajcie się jakoś ... dobrze, ze nie czekaliście z wizytą. Antybiotyk szybko zadziała, to będzie lepiej. Żeby tylko malutka go nie wypluwała
Edwarda wysoka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 06:40
Totoro lubi tę wiadomość
-
U nas pobudka po 5... kupa 😒 uwielbiam... od 2 co godzinę pobudki. Już przestałam liczyć, ze kiedykolwiek będzie normalnie ze spaniem. Z tego wk... obiad wstawiłam o 6 rano, żeby jeszcze on mnie nie wk...., ze jest do zrobienia. Gotowania nie cierpię, ze bardziej już nie można!!!
-
Dziewczyny z czasem po jednym kaszlnęciu będziecie wiedziały, kiedy do lekarza pędzić. Dziecko może kaszleć jak gruźlik i nic mu nie jest, a taki sobie malutki kaszelek to już objaw czegoś poważniejszego. A najgorsze jest nagle zapalenie krtani (przerabiałam), dziecko idzie spać zupełnie zdrowe i nagle w nocy zaczyna się dusić. Szybciutko trzeba wtedy dziecko wystawić na dwór i karetka albo szpital. Taka rada (może znacie temat ale na wszelki wypadek napisałam) mam nadzieje, ze się nie przyda.
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Bo ja jeszcze myslalam o tym
https://bobbys.pl/kategoria/kombinezon/kombinezon-black-cat -
J. S. dzięki
Teściowa mnie straszy od rana, że musimy jak najszybciej ten antybiotyk podać, bo może się już zapalenie płuc rozwijać ;( i ja już siedzę jak na szpilkach i czekam aż Lila wstanie, bo póki co obudziła się na cycka i odsypia nockęnie chcę jej budzić, bo tak fajnie śpi, nawet oddycha lepiej.. Za to umówiłam nas do naszej przychodni do pediatry, żeby ją jeszcze osluchała dla pewności, bo potem przyjdzie popołudnie, wieczór i znowu będę srala w gacie że strachu
-
Totoro z oskrzelami niektórzy pediatrzy próbują bez antybiotyku, także spokojnie, będziesz widziała czy jest gorzej, jak Ci się uda w czasie jej snu skontrolować tylko (najlepiej ustami na czole) czy temperatura nie rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 08:44