Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalinka tez pomyka w domu w kapciach. My kupujemy takie https://bosastopka.pl/Kapcie-Obex-Felo-p1160. Mamy już drugą parę i szczerze polecam. Skórzane, przewiewne, stopa w ogóle się nie poci i dodatkowo mają antypoślizgi. Na początku kupiłam słynne attipassy i to była mega porażka, bo szybko grzyba się dorobiliśmy.
-
Nie już nie kupujemy. Fakt ślizga się i dość często zalicza glebę, ale mamy w całym mieszkaniu panele, nie mamy płytek wiec sie nie martwie.
Dziewczyny czy Wasze maluchy są senne ostatnio, idą wczesniej spac, dluzej spią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 11:55
-
Edwarda u nas Młody dziś poszedł już spać o 11.Zazwyczaj chodził 12.12-30.Śpi średnio 2-2,5 godz.Wstaje rano o 6-6.30,a kładzie się spać o 21-21.30.Generalnie Młody lubi spać i może ostatnio jest jeszcze bardziej senny,ta pogoda też jest dziwna i może przez to.
Widzę,że mój ma rytm mniej więcej jak Kalinka😜
My mamy kapcie Viggammi,są szmaciane,ale mają skórzaną wkładkę,używamy od roku i tylko dokupujemy większy rozmiar.I jesteśmy bardzo zadowoleni. -
A u nas 3 dni pod rząd siurania w majty. Przedwczoraj 6 albo 7 razy, wczoraj jakoś 4 chyba, dziś od nowa i wróciliśmy do pieluch. Myślałam, że to Lili fanaberia, ale wczoraj wieczorem powiedziała, że swędzi ją pipka, obadałam - zaczerwieniona jak nie wiem. No i tak dodałam dwa do dwóch i zadzwoniłam dziś do lekarza, bo coś czuję, że nam się stan zapalny jakiś przyplątał. Dostała defurag, będziemy smarować i mamy badania moczu zrobić po długim weekendzie.
-
Ojej to nie ciekawie ... mam nadzieję, ze szybko przejdzie
Hmmm... może Lila jakąś randkę z Heniem zaliczyła??? Obydwoje takie dolegliwości .... podejrzane.🧐 Totoro Edwarda czy my o czymś nie wiemy??? 🤣
My już po kąpieli i kolacji, zaraz myjemy ząbki i idziemy spać. Dzisiaj moja kolej 🙂
Z Franka okiem na szczęście wszystko ok (oczywiście już naczytałam się internetów odnośnie jednostronnego pogorszenia wzroku), ma lekką wadę wzroku w tym jednym oku na razie -0,75 i zdecydowaliśmy, ze będzie szkło kontaktowe zakładał na treningi czy do szkoły. W domu na codzień nie musi. -
Kala to samo sobie pomyślałam o Heniu i Lili😜ale naprawdę kiepsko z tymi sprawami układu moczowego.Mysmy odpukac nigdy nie mieli.
Kala super wiadomość,że z synem ok.Ten stres do wizyty to najgorszy stres jaki może przeżyć rodzic.
My jesteśmy w trakcie kąpieli,potem kolacja,zeby i spanie.Dzis krótko spał,może zaśnie prędzej. -
Kala nie mamy nic na sumieniu. 😁 Mam nadzieję, że jej szybko przejdzie, grunt, że nic nie boli i sika normalnie.
A, Kala co do wzroku to może zaczął intensywnie rosnąć? Wtedy często wzrok się sypiegrunt, że nieduża wada i wszystko ok poza tym.
Tylko ja tu nie myślę tymi kategoriami? 😛 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 19:42
-
Totoro no niestety koszykarz ze wzrostem dalej rekordów nie bije 😉 ja mam wadę wzroku, mąż tez niedużą, więc pewnie genetyka ... wieczne gapienie się w telefon też nie pomaga.... mnie najbardziej zaniepokoiło, ze to tylko jedno oko siadło.
Iggi a bo się człowiek naczyta tego googla, postawi diagnozę i potem wariuje i czeka jak na szpilkach na wizytę 🙄
Moja panienka już śpi i zaraz mogę opuścić lokal ... jeszcze kolację młodemu ogarnąć i starego przycisnąć, żeby się na ZUS logował i o postojowe składał. W końcu uwalili mu pensję o 25 % to się NALEŻY😉 -
Iggi31 wrote:Nie uwierzycie,moje dziecko zjadło na kolację 2 kromki chleba z masłem i całą kiełbasę śląską🙃
O ja no nieźle 🙂 jak stary chłop
Co do jedzenia, to melduje, że w związku z moją skurczoną sukienką z szafy od poniedziałku jestem mega grzeczna, bardzo się pilnuje, nie wpier... słodyczy i 5 kanapek przed snem!!!! -
Kala mój Młody też już śpi.. jestem w mega szoku,że tak szybko🙃no ale w dzień spał tylko 1,5 godz.Mam wieczór dla siebie,czekam na męża😀
W związku z moja dieta nie zrobimy romantycznej kolacji😜
Ja stosuje dietę z oknem zywieniowym tzn.jem tylko w godzinach 12-20 i oczywiście odstawiłam złe węglowodany😜
Jestem w szoku,że tyle zjadł,jeszcze tydzień temu nie tknal mięsa,nie mówiąc o kiełbasie.Notabene kiełbasa jest na jutrzejszego grilla,raczej nie jadamy kiełbas.Zauważył i chciał,aż krzyczał,zgrzalam i jadł aż mu się uszy trzesly😜Kala słusznie powiedziałaś,jak chłop 😀i to w dodatku małorolny.. -
Kala u nas też i ja i mąż z wadą, ciekawe czy dziewczyny unikną 🙄
Lila padła po 20, bo wstała przed 8 dziśtaki tryb mi pasuje 😍 i bardzo grzeczna dziś była, nawet sporo udało mi się przy niej zrobić. Jak na robienie przy niej, oczywiście 😁
U nas się obiady bardzo pochrzanily, skubnie, tego, tego spróbuje i nara, dojada potem innymi pierdolami 🙄
-
Lila ??? o 20???? Nie wierzę ...😉
Totoro to Ty wskakuj w swój walentynkowy strój miśka 🤣 czy innego zwierza i zajmij się mężem, bo już niedługo dwie królewny do ogarnięcia, to z czasem może być średnio. Miłego wieczoru życzę 😘
Iggi hahahaha ja z Pomorza to mi się akurat ta kiełbacha ze stoczniowcem skojarzyła ... i do tego takie mega grube pajdy chleba
Zaintrygowało mnie to okno żywieniowe ... to może być coś dla mnie. Dla mnie 5 posiłków to koszmar, nie najadłam się nimi i ciagle chodzę głodna, a jak głodna np. nie jestem to muszę jeść ... bo pora jedzeniowa. Byłam jakiś czas na diecie pudełkowej, fakt efekt jakiś tam był, ale się męczyłam. Ja wolę jeść np. dwa razy dziennie, ale tak żeby się najeść. Pisz szybko ile, co i jak często jesz. No i nienawidzę śniadań!!!