Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym roku to lato zapowiada się dość kiepsko jeśli chodzi o temp.W zeszłym roku i jak się urodzili to były takie upały,że nie wiedzieliśmy co ze sobą robić,my w nieklimatyzowanym małym mieszkaniu,Młody marudny od pogody..A w tym roku to może nawet krótkie spodenki się nie przydadzą,jak na czerwiec to jest zimno.
Co do kurczacych się ubrań,to nic mi nie mówcie.. ostatnio znów przytylam,muszę w końcu zrobić wyniki i iść do Endo.. od tygodnia jestem na diecie i coś się zaczyna dziać dobrego z moja waga😜ale do figury modelki to brakuje mi jeszcze z 20 kg😐w sumie będę zadowolona z 10 kg,ale to będzie mega trudne do uzyskania.
Dziewczyny,myślicie,że mogę już Młodemu kupić szczoteczke elektryczną dla dzieci?bo mega chce myć zęby tak jak ja,a w necie czytałam,że elektryczna jest od 3 r.ż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 08:07
-
Soniczne są o wiele lepsze. Według mnie drga podobnie. Ja gdybym miała kupic to tylko soniczną, myślę ze najpózniej za rok, lub jak odwiedzimy dentystę, to mu kupię.
A no i nie zaszkodzisz a tylko poprawisz ;p Jesli oczywiscie bedzie chcial nią myć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 09:11
-
Edwarda jak Henio?
Iggi ja Kalince od początku myje soniczną z normalną końcówką. Frankowi myłam elektryczną (wtedy jeszcze sonicznych nie było), do naszej kupiłam końcówkę dla dzieci. Zęby ma zdrowe, więc chyba nie zaszkodziło.... a naprawdę duuuzo lepiej doczyszczaIggi31 lubi tę wiadomość
-
Nie macie problemów z myciem zębów? U nas Kubuś bardzo chętnie myje, ale sam... Czyli wiadomo, że nie są dobrze umyte, ciężko jest go namówić bo to ten etap gdzie wszystko musi robić sam, a trudno na siłe myć zęby. Staram się brać go sposobem, że on myje mi, a ja jemu, ale różnie z tym bywa.
Również słyszałam, że soniczne są dużo lepsze od elektrycznych i naszą dorosłą też planuje wymienić. A macie doświadczenie z irygatorem? Oczywiście mówie o dorosłych
-
My jesteśmy po testach szczoteczki,jestem mega zadowolona,bo Młody myje zęby sam,ciężko bo ciężko,ale pozwoli mi też mu umyć,wiadomo,że sam ich nie wyczyści dobrze.Jest zafascynowany szczoteczką,tym bardziej,że mu powiedziałam,że to taka szczoteczka jak dla doroslych.
Tak a propos muszę za chwilę z nim pójść do dentysty,to będzie nasza pierwsza wizyta.
Jeśli chodzi o irygator,to nie używałam nigdy,więc nie pomogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 13:40
-
Kala pytalas jak Henio a ja dopiero zauwazylam. Wyniki moczu ok, wiec to nie zum uff. Wczoraj byly tez wyniki posiewu i tez ok. Ale w weekend nadal pokazywal na siusiaka au, i kilka razy bylo tak, że wolal siku, sadzalam go na nocnik a on nic i robil np po 4-5 próbach, wiec jakies parcie. Dostał furagine. I widze ze juz lepiej.
-
My dziś mamy progres w nocnikowaniu,zero zasikanych majtek😀czekamy na przesyłkę z majtkami treningowymi i działamy dalej.
Wczoraj byłam na zakupach w Rossmann i uświadomiłam sobie,że mój synek nie jest już dzidziusiem,bo nie mam mu czego kupić w dziale dziecięcym,ani słoików,mleka,ani smoczka a i za chwilę pieluchy nie będą potrzebne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 21:08
-
Edwarda a kupujecie jeszcze skarpetki z absem? Ja tak bo jeśli nosi skarpetki po domu (przed założeniem butów, czasem po spacerze nie zdejmie) to strasznie sie ślizga bo się wygłupia... Raz już mi porządnie wyrżnął w płytki głową co prawda to było pół roku temu, ale nie mogę się przekonać do zwykłych skarpetek.. Nigdzie nie mogę dostać w rozmiarze 25 oprócz h&m i tylko tam kupujemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 07:55