Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj śliwki jadłam i jabłka i jak mi stanęły na żołądku... Tak wieczorem tulilam się do muszli i lekko oslablam... Mi mięso też nie wchodzi. Zjem bo zjem ale bez szaleństw. A jutro już na prenatalne!. Zgaga lekki meczy i zmęczenie znowu dopadlo
-
Magdzia85F wrote:Co do tych pasztetów z dzikiem, opakowanie jest w słoiku i ma 105 g.
http://www.balviten.com/produkt,57,1020-profi_pasztet_dworski_z_dzikiem_105g.html
Dobra, bo czuję się jakbym przestępstwo popełniła...ale szczerze wątpię, żeby ten pasztet mógł zaszkodzić
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Agusia_pia wrote:pomarańczka_33 ok jak się zbiorę to napiszę. podsumuję naszą sytuację stwierdzeniem
BYŁAM PEWNA ŻE LUDZIE KŁÓCĄ SIĘ GDY BRAKUJE IM PIENIĘDZY, TERAZ WIEM ŻE SPIĘCIA SĄ GDY KASY JEST DUŻO...
Kochane moje gdyby to tylko pieniadze były problemem kłótni , nie miała bym innych zmartwień. -
Co do dziczyzny to raczej dzik jest najbardziej niebezpieczny, przez włośnicę , ale rak czy siak jesli dzik pochodzi z legalnego odstrzału to nie ma możliwości sprzedania go bez badania weterynaryjnego. Tez słyszałam o niepasteryzowanym mleku i jego produktach, surowe jaja, mieso i owoce morza- te po obróbce mozna jesc. Co to toxo to prędzej zarazimy sie nie myjąc sklepowych warzyw czy owocow niz poddane obróbce termicznej mieso .
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Zygmaniakowa, też mam wizytę 28:)
Co do papierosów, na szczęście nie mam z tym problemu bo nigdy nie paliłamEllka lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wychodzę do domu! Hura! Plamienia na ten moment całkowicie ustały. Mam wielką nadzieję że w najbliższym czasie nie będę musiała tutaj wracać...
Paatka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Rene, Ilona92, Tusianka, Aliskaa, MaminaMina, Ellka, MaGo lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja dziś po 13 na usg prenatalne.
Na śniadanko wleciała bułka z powidłami - ogólnie powidła i śliwki mogłabym od 2 dni non stop jeść.
I zauważyłam, że podbrzusze mi sie uwypukla coraz bardziejpomarańczka_33, Ellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pomarańczka_33 wrote:jeszcze tylko 24,5 h i usg
Ja mam nadzieję, że jak pójdę tego 28 września do lekarza, to już mi powie czy tam jakiś siusiak jest na widoku, czy nie
Daj znać, czy Twój lekarz już może coś tam podejrzałpomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra Patusia cudowne maluszki:-)
Darika super że wychodzisz już do domciu:-)
Paatka trzymam kciuki za prenatalne:-)
zygmaniakowa na którą masz wizytę?Paatka, darika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paatka wrote:Ja dziś po 13 na usg prenatalne.
Ja w poniedziałek mam wizytę u swojej gin, wraca wreszcie z urlopu. Pewnie będzie trochę zdziwiona że w szpitalu byłam i to dwa razy... Ale już się nie mogę doczekać, ciekawa jestem co ona powie na te plamienia. A w przyszły piątek prenatalne. Czekam na nie z niecierpliwościąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 09:57
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Kachna62 wrote:Ja tez dzis prenatalne ale dopiero pod wieczor. Ale jestem pewna ze plec poznam dopiero po 20tc tak jak w poprzedniej ciazy
Paatka powidla sliwkowe to jest to! W 2 tygodnie zjadlam cale zapasy ktore mialam od babci -
Przed ciaza mięsko to byla podstawa mojego wyżywienia. Teraz jak juz to kotlet mojej mamy, ktora kupuje drogie mięso i sama mieli. Wszystko inne absolutnie nie, szynki jakies itp ble. Ja tak jak asiula nie mam zupełnie apetytu, od wszystkiego mnie odrzuca, nie mam na nic o ochoty. Póki co -3,5 kg ale u mnie jest z czego zrzucać.