Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też dni takie w miarę się zrobiły spokojniejsze. Mniej awantur więc tak jak u Totoro sielanka
Co do zabawek to ja się nie mogę doczekać tych świąt i tych nowych zestawów klocków LEGO hehea nowe książeczki już mam dodane do koszyka na allegro i czekam na przypływ środków hehe i zamawiam
A te gry co piszecie musze popatrzeć może coś pod choinkę jeszcze zamówię im
Teraz już widzę że różnice w zabawkach się zatarły i chłopaki bawią się tym samym. Wiadomo Bartek już bardziej kombinuję ale Kacper szybko się przy nim uczy. Także mam bliźniaki
My już po śniadaniu. Bartek zjadł banana... Hehe. Nie chciał ani owsianki ani kanapki potem coś nadrobi. Wczoraj ładnie na obiad warzywa z patelni i kiełbaska aż prosil o dokładkętakże nie jest źle.
A jak nie mógł zrobić kupki to mówił że jabłko trzeba zjeść 😁
Miłego dnia mamuśki. Spokojnegou nas wieje i znowu zimno pewnie w domu prześledzimy cały dzień. 😳
Kala, Totoro, Czereśniowa lubią tę wiadomość
-
Miłego 😘
U nas już od kilku dni wieje i też siedzimy w domu ... Kalinka zresztą stanowczo odmawia wychodzenia i jak mam ją pół godziny namawiać, drugie pół ubierać, bo to się jeszcze w trakcie okazuje, ze jednak inna czapka, spodnie czy coś, potem zmienia zdanie i tak czas leci ... a ze wiatru nienawidzę to odpuszczam -
Kala u nas tak samo. Bartek nie chce wychodzić na podwórko bo mu się nudzi. Chwilę pojeździ na rowerku ale zimno i nie chce wychodzić. Wczoraj był godzinę szok !
Już trzeci raz Bartek mi się posilał w majtki. Raz jak siedział w aucie już wróciliśmy z zakupów to nie doniósł do domu. Potem wczoraj na dworze też do ostatniego momentu trzymał i nie zdążyłam do domu z nim. A trzeci raz dziś jak smoka edzia oglądał też biegnie i mówi że już leci. I wszystko w majtki 🙄 -
My też dziś w domu. Nie mogę wyciągnąć Lili Wczoraj tylko godzinkę byłyśmy, bo łeb chciaki urwać tak wiało i uciekła di domu. Yh. Nie lubię nie iść na spacer. A Sara ma długą drzemkę tylko na spacerze i tym sposobem zrobiła już 3 turbodrzemki przy cycku i ani raz nie dała się odłożyć 🙈 Za to dziś po raz pierwszy zaczęła się śmiać w głos 😍
edwarda20, Kala, Czereśniowa lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Kala u nas tak samo. Bartek nie chce wychodzić na podwórko bo mu się nudzi. Chwilę pojeździ na rowerku ale zimno i nie chce wychodzić. Wczoraj był godzinę szok !
Już trzeci raz Bartek mi się posilał w majtki. Raz jak siedział w aucie już wróciliśmy z zakupów to nie doniósł do domu. Potem wczoraj na dworze też do ostatniego momentu trzymał i nie zdążyłam do domu z nim. A trzeci raz dziś jak smoka edzia oglądał też biegnie i mówi że już leci. I wszystko w majtki 🙄
-
Śliczna dziewczynka 😘 tak z bliska, to jakieś podobieństwo jednak jest pomiędzy siostrami 🤔
A co do zdjęć, to fakt ... bardzo ciężko w tym wieku zrobić jakieś sensowne... albo z boku albo poruszone albo jakieś nie takie. Najfajniej wychodzą dzieciaczki takie jak Sara na brzuszku leżące 😀Totoro lubi tę wiadomość
-
Totoro dziewczyny śliczne, podobieństwo na tym ostatnim zdjęciu jest
ale Sara faktycznie dobrze odżywiona
ale to taki wiek, pamietam, że Kuba tez był pulpecik i jakoś w 2-3 miesiącu wytarły mu sie wszystkie włosy to wyglądał śmiesznie
Jejku ostatnio Kuba jest mega spokojny, ale wszystko go nudzi.. na dwór też nie chce chodzić.
Jak spędzacie święta? Normalnie z rodziną? Czy izolującej się? Ja jestem w ciazy, wiec martwię się o maleństwo, Kubę i siebie bo czuje się osłabiona,, ale jakoś tak dziwnie..Totoro lubi tę wiadomość
-
Lila pięknie się bawi ostatnio, no i oczywiście książki cały czas nr 1. No ale w większości muszę jej towarzyszyć. Sara jest bardzo spokojna i non stop się śmieje, ale dziś coś nie tak, nie wiem czy to skok 🤔 teraz mąż przejął Lilę a Sara śpi na mnie. Muszę się odmóżdżyć, bo wysiadam 🥴
My w święta będziemy u jednych i drugich rodziców jak tylko wszyscy będą zdrowiNigdzie dalej nie wybywamy