Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko powiedzieć 🤔 Kalina odpada, bo jej jednak nie przypadł do gustu 😂 na szczęście ... kolejny plus 😉 i normalnie odkurzałam bez asysty 🙂 a mąż chciał już go kupić ponad 2 lata temu, jak wymienialiśmy odkurzacz, tylko go wyśmiałam, ze za taką kasę chce odkurzacz kupować 🤦♀️ i to był mój błąd !!! Wybrał chyba najgorszy z możliwych w rezultacie i o ile z poprzedniego byłam zadowolona, to tego nienawidziłam .... a teraz przez forum zresztą 😉 się wkręciłam w te odkurzacze, poczytałam i tak mu tylko wspomniałam, że może taki ... i jest 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 10:18
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
Mi też się marzy taki pionowy odkurzacz jak się przeprowadzimy ale to za jakiś czas. Wszystko rozbija się o kasę niestety...
Ja właśnie zaszalalam i piekę karpatkętak a propos mojego odchudzania
Ale piekę też chleb z mąki kokosowej. Ciekawe jak wyjdzie. Wcześniej zrobiłam z masła orzechowego i wyszedł smacznyKala lubi tę wiadomość
-
Kala dzięki. Ten z mąki kokosowej taki średni mi wyszedł chyba zakalec nawet... No ale trudno. Jajek szkoda 😂 a ten co z maksa orzechowego robiłam mmm pycha jak normalny chleb a zero maki aby masło jajka i proszek do pieczenia.
Oj tak na tyle trzeba kasy że aż mnie przeraża za ile my się wprowadzimy
Ja to już do męża mówię robimy podłogi malujemy ściany i baterie do łazienek i można mieszkać. Dzieciakom meble już fajne nawet nie drogie a takie fajne więc będzie a ja mogę spać i na starym materacu aby już u siebie i na większym metrażu bo ta ciasnota mnie wykańcza! 😭 -
Oj tak żebyś wiedziała. My na pewno będziemy długo mieszkać bez drzwi bo to koszt rzędu ok 6 tys więc nie stać nas będzie od razu wstawiać drzwi druga sprawa to meble w salonie. Bierzemy stare swoje z tego domu co jest. Jak będą pieniądze to się wymieni z czasem na nowe ale na start wszystko praktycznie stare zabieramy.
-
Budowa domu to dużo większe przedsięwzięcie, ale my tez wprowadziliśmy się do mieszkania jak tylko była kuchnia, dolna łazienka i łóżko Kubusia, które we troje skręciliśmy
po tym nie chciał już wracać do starego. Powoli wszystko kończyliśmy bo ekipę wyrzuciliśmy. Z mężem wstawialiśmy drzwi 😅 montowaliśmy listwy, a paru żyrandoli jeszcze nie powiesiliśmy
-
Wybaczcie ja tylko na chwile, ale Kala, ja tez kupilam dysona pomimo ze mam roombe i inny odkurzacz. Tez robilam fotki jak nazbieralam nim syf, najlepszy odkurzacz ever, czuje ze to milosc na zawsze 😍😍
A kota mamy devona, stalam sie absolutna kociara ❤️Kala lubi tę wiadomość
-
Ja mam dyson v11 absolute extra i jest naprawde ekstra! Tez mam totke jak zebral syf, ale ja tak dawno nic nie wstawialam, ze nie pamietam jak to sie robi 😶 Jaka to byla strona?
To prawda lekki nie jest, jak dla mnie przydalby sie jeszcze przycisk ktory z automatu dziala, a nie ze trzeba go ciagle trzymac, plus jeszcze moze jakies podswietlenie by sie przydalo na podloge, ale poza tymi mankamentami wszystko jest idealnie. Nie wyobrazalam sobie dac tyle kasy za odkurzacz, ale zaluje, ze nie kupilam go wczesniej. Moj tez swiezynka, ma jakos 1,5 miesiacaDla mnie roomba to gniot w porownaniu do tego.
Kala, nie moge bo juz mam psa 🤣 A kot to doslownie jak pies, jest z nami wszedzie, jak cien, 0 agresji, cierpliwosci ma full, jeszcze nigdy nic nie podrapala ani nie zniszczyla. Spi cala noc, jak nas nie ma to tez przesypia pol dnia, ogolnie koci ideal 🙈
Ogolnie jeszcze przeszlam na diete i cwicze z Kolakowska, Agusia, jak tam u ciebie? Bo pamietam ze mialas diete i cwiczylas. Ja mam do zrzutu jakies 7 kg zeby czuc sie spoko. Generalnie wzielam sie za siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 21:53
Kala lubi tę wiadomość