Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam jeszcze, dostawa miała być w ciągu 7 dni, wiec powinien w poniedziałek dojść. Mam nadzieje, że opinie się sprawdzą (niby dorównuje parametrami właśnie dyson v11 absolute), a na niego już nie byłam w stanie wydać tyle kasy. Jesteśmy po kupnie mieszkania i remoncie do tego cena robota jeżdżącego była duża. W sumie może lepiej było kupić dysona za tą cenę, a tańszy robot sprzątający, ale wtedy w ogóle nie myślałam o takim odkurzaczu, dopiero po remoncie popsuł się zwykły i trzeba było coś innego jeszcze kupić. No ale jestem dobrej myśli, jakoś lubię produkty spod marki xiaomi, zobaczymy ile zbierze z kanapy
odkurzacie nimi materace? Tam tez jest mnóstwo kurzu i roztoczy. Dywanów i zwierząt nie mam to bedzie miał troche łatwiej
-
Ja mam Dysona V8 absolute+,mimo,że nie jest to ten najnowszy model,to tak jak pisałam wcześniej,jestem w nim zakochana..szybka zmiana końcówek i można odkurzac dosłownie wszystko.Uzywam go najczęściej wiadomo do podłóg i dywanu i kanap,krzeseł,a nawet zbieram okruchy że stołu.
Materaca nigdy nie odkurzalam,nawet mi to do głowy nie przyszło..Kala lubi tę wiadomość
-
Czeresniowa, jasne, ja odkurzam i jest tam full 🙈 Ja mam na kanapie w salonie koce, bo zwierzaki, aby nie zniszczyly ale jak sciagne koc i zaczynam odkurzanie, to tam tez jest niezle. Generalnie z byle glupiego dywaniku potrafi tyle wyciagnac, ze jest szok, gdzie inne odkurzacze sie poddawaly. Nawet dywanik lazienkowy skrywa niezle skarby 🤣
Czereśniowa, Kala lubią tę wiadomość
-
JS zapodaj.net wrzucaj zdjęcia 😀
Ja byłam wczoraj w niezłym szoku jak zobaczyłam ile wyciągnął z tego jednego teoretycznie czystego dywanu ... a z całego mieszkania, to już w ogóle 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 09:02
-
Ja jeszcze się przez chwilę pozachwycam się odkurzaczem ... normalnie bez problemu odkurza koce na łóżku i ich nie wciąga 😮 dywany i kanapy to w ogóle kosmos ... poprzedni albo wciągnął albo odkurzał na tak małej mocy, ze jedyne co to z wierzchu kocie włosy zebrał. I o ile podłogi to spoko, bo wszystko widać i nawet miotła sobie poradzi, to jeżeli chodzi o dywan czy kanapę,
to starałam się nie myśleć co tam się dzieje ...O kocach to bym nawet nie pomyślała, ze można odkurzyć normalnie ....A to z dzisiaj...błyskawiczna poprawka po robocie + łóżko w sypialni 🤦♀️ masakra jakaś ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 10:03
Iggi31 lubi tę wiadomość
-
Też chce juz przetestować swój 😛 oby tez tak było, zaciekawiała mnie tym, że nie wciąga kocy, ciekawe, chyba to zależy od budowy szczotki zobaczymy jak w moim 🤔 ale marketing robicie dobry.
Wydawało mi się, że w v11 już miało być bez konieczności trzymania, niby mój ma już mieć możliwość blokady aby nie trzeba bylo trzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 10:27
-
W moim Dysonie trzeba trzymać przycisk,ale mi to jakoś bardzo nie przeszkadza..
Kala zachwycaj się zachwycaj,przynajmniej reszta lasek stwierdzi,że moje porównanie robota i Dysona to nie ściema.Chyba jako jedyna nie jestem w 100% zadowolona z robota,aż mi głupio było to pisać😬
Jedyny minus Dysona,że na turbo mocy nie odkurze całego domu i że pojemnik na brud jest trochę mały.
Kala,zdecydowanie powinni nam płacić za lokowanie produktu😜to nie jest już forum dla mam,tylko dla PPD😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 12:34
-
To ja tak na szybko, też zapisałam modele na przyszłość 👍😁
My już wróciliśmy do domu i teraz pranie, pranie, bo w ruch poszły farby, było pieczenie rogalikow z babcią i wszystko co możliwe, żeby się wybrudzic, ale dzieci szczęśliwe, teściowa to taka prawdziwa babcia, które na wszystko pozwala i rozpieszcza 🙉
Teraz trzeba się przestawić i szykujemy się do roczku JulianaKala lubi tę wiadomość
-
Lipa trochę z tym trzymaniem, kto to wymyślił?! Może zanim uzbieram kasę to to zmienia :p
Łódź totalnie zasypana, sniegu po kostki. Wyszalelismy się. Śniegowce za 80 zł mega, ciepłe i suche a brodził po łydki. Myślę że co roku będziemy się zaopatrywać w takie tanie a dobre butyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 12:47
-
Ja mam v11, oswieccie mnie gdzie ten przycisk, ze sie zatrzymuje i nie trzeba trzymac? 😂
Mi tez to az tak nie przeszkadza, nie zwracam na to uwagi.
https://zapodaj.net/98bbadf14c17f.png.html
To syf z samej kanapy, pierwszy dzien, gdzie uwazalam ze mam bardzo czysto, o ja naiwna 🤣🤦🏽♀️
A tu kiciu
https://zapodaj.net/26bf0cc29f5ee.jpg.html
Nie wiem jak wstawic, zeby tu sie wyswietlilo
Edwarda, zazdroszczs, u nas slabo... Jedziemy w nastepny week do Zielenca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 13:21
-
Edwarda o tak śniegu mnóstwo
szkoda, że cieżko lepić bałwana :p sam zjeżdża z górek?
Te buty mają troche elastyczną podeszwę (zginają się), czy są bardzo sztywne?
J.S. Zrozumiałam, że żaden v11 tego nie ma. Mój jest inny, to nie dyson i jeszcze go nie mam, ale ma funkcje blokady przycisku😂 jak też zbierze tyle brudu z kanapy to będę zachwyconaa ten brud jest z jakiego okresu?
-
Totoro tyle że moje już nie spaly wcale. Pojechaliśmy z mężem na zakupy i wzięliśmy ich i w drodze powrotnej usnęły więc siedziałam godzinę na podwórku w aucie zapalonym żeby spały i takim cudem dotrwamy do wieczora. Kacpra zagonilam na drugą drzemkę bo by nie wytrzymał do 19.
A co do ciuchów w Lidlu kupiłam dla młodszego śniegowce na wyprzedaży za 23 zł a dla Bartka kombinezon bo nawet chciał za 30 zł także wypróbuję może dziś albo jutro bo u nas sypie śniegiem okropnie.
Kala no ten Twój odkurzacz to wciąga widzę wszystkooooo
Świetny jest patrzyłam też na ceny. Też świetne ehh po za zasięgiem i to dluuugo.