Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene :-*
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, ano leci, dzień po dniu
Tobie też zaraz się zacznierośnie Ci brzusio już?
-
Ellka wrote:Rene, ano leci, dzień po dniu
Tobie też zaraz się zacznierośnie Ci brzusio już?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 19:34
-
Rene, pewnie masz rację
u mnie już rośnie
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Już 10 tydzień, w środę wizyta u mojej gin i skierowanie na prenatalne. Łobuzy dają mi popalić nawet w nocy. Przez mdłości śpię po 3-4 godziny.
współczuję mdłości... -
nick nieaktualny
-
Rene Tobie też urośnie niedługo
-
Magdzia85F wrote:Mnie łapie przeziębienie...:'(. Można moczyć nogi w gorącej wodzie z solą?
Zjadłam kanapkę z czosnkiem i cebulą.
Buuu -
Hejka ja dzis mialam imprezna na 13 osob wiec pol dnia w kuchni wczoraj zrobilam ciasta dziś reszte.
No i zajadalam sie pieczonymi burakami z serem feta i pietruszka polane sosem z oliwy czosnku miodu i cytryny mniam.
Papryka pieczona też mi podeszłamusze częściej robić.
Super podejscie i tak trzymac też wychodzę z założenia co ma być to będzie trzeba sie cieszyć chwilą.
Powiedzielismy dzis rodzinie korzystajac z okazji parapetowki naszej wiec opijali zdrówko. A juz we wtorek prenatalne.
Buziaki i dobranoc może synek będzie łaskawy i przespi 3 noc w zyciu cała
Ostatnio budzi sie po 5 razy w nocy więc przyda mi sie dobra nocka. -
Tęskniąca wrote:rany, jak ja bardzo tego pragnę: iść na zakupy, wiedzieć, że wszystko jest dobrze. Wiem, że nikt mi nie da takiej gwarancji aż do 40 tyg., ale ja tak potrzebuje wsparcia i przekonania że będzie dobrze. Tymczasem prenatalne dopiero we wtorek...wizualizuje sobie poprawny obraz USG i stosuje wszystkie znane mi techniki pozytywnego myslenia, ale to wszystko mało......
-
nick nieaktualny
-
Oj to na dniach faktycznie 2 trymestr
Gratki dziewczyny u nas jeszcze kilka dni i też 2.