Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Iggi my mamy sandały unisex, więc też mogę polecić dla Tomka 🙂 birkenstock model new york ... rok temu mieliśmy (wybrałam chyba spośród 10 innych modeli 🤦♀️), bardzo się sprawdziły na cały sezon i jakiś czas temu już zamówiłam na lato takie same
-
Iggi ja swoje klapki mam już 5 lat i pewnie jeszcze ten rok pociągną 😉 a chodzę non stop ... dla mnie 3 najwygodniejsze buty świata po uggach na 1 miejscu i crocksach na 2 🤷♀️ także dla Ciebie tez polecam jakby co 😉
Dla dziecka to właśnie ten model new york, zamówiłam tez wtedy inne dla porównania i ten najlepiej trzymał stopę. Kalinka w nich biegała, chodziła po lesie, na rowerze jeździła ...
Co do wody, to nigdy nie prałam, najwyżej spłukiwałam wodą i czyściłam gąbką... specjalnie nie nasiąkały i bardzo szybko wysychały na słońcu -
Muszę zapolowac na dobrą promocję,słyszałam dużo pozytywnych opinii o tych butach. Może i dla Tomka zamówię,zamiast Geoxow, a jako rezerwowe kupię Crocsy.
Jak dla mnie najwygodniejsze buty casualowe to Geoxy.Crocsy nie są już tak fajne,bo gumowe i jednak ta noga się trochę poci😝
Tomkowi też każde buty jakie kupuje to Geoxy lub Nike.Jedynie na lato mamy Crocsy i z Next kupuje zawsze kalosze,są prześliczne😀 -
Totoro,gratulacje i wytrwałości na pozostałe 19😉
Edwarda,bardzo ładne te buty Naturino,widać,że solidne i pewnie są miękkie.Cena trochę wysoka,ale jeszcze do przełknięcia🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2021, 19:45
Totoro lubi tę wiadomość
-
Haha dzięki 😁 to samo dziś powiedziałam - jeszcze 19... 🙈, potem to samo przypomniała mi White Innocent 🙈 POCIESZACIE. 😂 Ale jak juz jest pierwszy to jakoś tak uczucie ulgi się pojawia, że maszyna ruszyła.. 🙈😂 A opuchnięty ma cały dół, więc chyba ruszy z kopyta... 😅
Iggi31 lubi tę wiadomość
-
Co do butów ja kupuję zwykłe nie jakieś markowe tylko w sklepie np zetpol. Bartek tak niszczy buty na rowerze że w tamtym roku przez lato kupiłam chyba 4 pary sandałów z zakrytymi palcami.
Dziś okropny dzień. Liczę minuty do kąpieli. Bartek jest bardzo nie grzeczny. O wszystko krzyk bo on chce. Nie rozumie noc że nie można że krzywdę zrobi że kogoś nie ma tylko on chce i krzyk. Mam dość. Tak już jest drugi dzień. Wczoraj to samo. Efekt świąt niestety... 🤦🙄😡 -
Dobra, odniosę się wreszcie do poprzednich wiadomości 🙈
Czereśniowa - możliwe, że zęby przeplatały się z jakimiś skokami itd, ale na pewno też męczyły, bo pomagał Dentinox, wiele razy właśnie slinila się i płakała z gryzakiem w buzi itd
Kala - to Lila miała akcje przy ząbkowaniu, ale nie trwało to az tyle 😵
A przy okazji jak mam chwilę - BARDZO POLECAM - książkę "Nie musisz być grzeczny". Opowiadanka pozornie dla dzieci, ale w sumie są tu super zobrazowane niektóre kwestie poruszane w "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały". Ja tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że muszę mocno popracować nad chwaleniem m.in.Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:100 lat Kalinka!
U nas od kilku miesięcy scenki cały czas na czasie. Ale zauważyłam też że potrafi coraz dłużej sam się bawic, na ogół sutkami, klockami lub pluszakami. A no i gotowanie non stop
Bożesz ty moj, dopiero teraz zuwazywalam co napisalam. Oczywiscie nie sutkami tylko autkami ;p ;p ;pAgusia_pia, Czereśniowa, Iggi31 lubią tę wiadomość
-
Cześć Rene! Pamiętamy, pamiętamy 😀 Fajnie, że do nas zajrzałaś 😀 Mało nas tu już zostało niestety. Ale nadal się udzielamy jak widać 😁 Dużo się tu dzieje, jest juz kilka podwójnych mam a nawet i potrójna, chociaż ostatnio Jupik coś do nas nie zagląda. Napisz co tam u Ciebie 😀
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene witamy z powrotem na forum 😀 pisz co u Was
Totoro jak tam zęby Sary?
Edwarda słownik 😂😂😂
Czersniowa jak się czujesz? Zadecydowaliście już w kwestii imienia małego?
My dzisiaj i jutro świętujemy urodziny Kalinki 😀 jutro na luzie, bo tylko pizza i tort .... ale dzisiaj po pańsku z obiadem, zrazy będą wołowe, bo teściowa stwierdziła, ze na pewno nie umiem, to podjęłam wyzwanie i wczoraj pół dnia się z tym bawiłam 🤦♀️ już normalnie chciałam tym mięsem o ścianę rzucić, bo ciagle tylko kupa, siku, przytulić, nie rób, pobaw się ze mną.... masakra nigdy więcej !!! No ale zrobione ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 09:01
Totoro, Czereśniowa, Rene lubią tę wiadomość
-
Kala przebija się ta gadzina, mamy całe dwie dziurki w dziąśle, ale są 🙈 no ślimacze tempo, makabra 🤦♀️ obok idzie drugi, ale jeszcze daleko do przebicia.
Udanego świętowania! 😀 Ja przed urodzinami Lili byłam taka rozdarta, bo tu chciałam, żeby wszystko było super, zapięte na ostatni guzik, jeszcze ta awaria wody w trakcie, więc wszystko 100x wolniej, a tu szkoda mi było dziewczyn, bo wiadomo, działo się to ich kosztemGeneralnie cieszę się, że to już za nami 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 10:07
Kala lubi tę wiadomość