Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w podczas kp jadlam tak jak w ciąży pozniej malec dostal mega uczulenia ale tak na maksa wysypka na calym ciele posluchalam pedoatry ostra dieta bez nabiału tortura wrecz. I dupa nic nie dawalo poszlam do dermatolog stukala sie w glowe ze tak rugorystyczna dieta powoedziala ze zmiany sa hormonalne bo kobiecie szaleja hormony o aby smarowac kapac w zalecanych specyfikach i jesc normalnie. Przeszlo po 2 tygodniach gdy hormony mi sie uspokoily.
Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaGo mnie zaopatrują rodzice. Kiedyś moi dziadkowie robili miód! Mniam jadłam prosto wyjmowane z pasieki.
Rene już bym chciała być po. Ale będzie dobrze. Bo mdłości są, choć już się pochwaliłam jagodowej, że koniec a tu znowu:-P
Ja jem se żółty w sumie tak uzupełniam wapń. Kilka plastrów na dzień i zalecana dawka.
A z tym kp to słyszałam, że trzeba jeść normalnie. I tyle.Rene lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:MaGo mnie zaopatrują rodzice. Kiedyś moi dziadkowie robili miód! Mniam jadłam prosto wyjmowane z pasieki.
Rene już bym chciała być po. Ale będzie dobrze. Bo mdłości są, choć już się pochwaliłam jagodowej, że koniec a tu znowu:-P
Ja jem se żółty w sumie tak uzupełniam wapń. Kilka plastrów na dzień i zalecana dawka.
A z tym kp to słyszałam, że trzeba jeść normalnie. I tyle. -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene chyba tak. Ale jak mam mdłości to o dziwo tak mnie to męczy, że w dzień drzemkę robię.
A jak u Ciebie dzieci???
a jak u Ciebie pomogło moczenie nóg? -
Dobry wieczór kochane.
Rene niech te chorobska pójdą precz :-*
Ja jutro jadę na badania krwi. Całą litanie dostałam od gina -
Ellka super że jesteś
Paatka fajne spodnie i ładnie zaokrąglony brzuszek:-)Paatka lubi tę wiadomość
-
Paatka, no ładnie ładnie
Rene no przywialo mnie to postaram się trochę posiedzieć z WamiPaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene o kurde, to współczuję!!! Jednak sezon jesienny przy takiej pogodzie to gwarantowane choroby.
Pomogło moczenie, plus natarcie amolem i czosnek. Ale dziś robię kolejną kurację, bo na czwartek nie chcę być przeziębiona.
Mleko z miodem wypiłam, idę po kolejny kubek, pycha!
Hej Elka!!! Jak tam? Lepiej dziś?
Patka fajne te spodnie!!! I jak brzusio już widaćPaatka lubi tę wiadomość
-
A to nie można sera żółtego??? Jem codziennie
Magdzie85F też za dziecka jadałam miód prosto z ula bo mój wujek miał pasiekę, wysysałam bezpośrednio z plastrówach co to były za czasy
Jutro moje prenaralne i zaczynam dygaćniepokoi mnie brak bólu brzucha od kilku dni
dzisiaj coś tam chwilkę ciągnęło ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 18:52
Marcel❤
-
Magdzia to mi też możesz zrobić chętnie się napiję
Ellka posiedź posiedź,my tu tęskniłyśmy za Tobą
Magdzia85F, Ellka lubią tę wiadomość
-
Ser żółty jak najbardziej można spokojnie
Rene lubi tę wiadomość
-
MaGo wrote:A to nie można sera żółtego??? Jem codziennie
Magdzie85F też za dziecka jadałam miód prosto z ula bo mój wujek miał pasiekę, wysysałam bezpośrednio z plastrówach co to były za czasy
Jutro moje prenaralne i zaczynam dygaćniepokoi mnie brak bólu brzucha od kilku dni
dzisiaj coś tam chwilkę ciągnęło ...
Na którą masz prenatalne? -
Magdzia, taka pora niestety. Ja się trochę lepiej czuję dzisiaj ale wczorajsze nerwy dały mi w kość. Dzisiaj pierdziele, olewam, co to ja mam zawsze się starać?
MaGo, kciuki :-* o której masz godzinie? Czekam na super wieści i zdjęcie
Rene, :-* miło bardzoA ja Twoje mdłości?
-
Uff przestraszylyscie mnie z tym serem. Ja kocham ser żółty
Mnie dzisiaj znowu pacjenta i biodro boląWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 18:59
-
nick nieaktualny
-
Spodnie z HM są super przymierzalam kilka par i wszystkie dobrze lezaly. Nogi fajnie wyglądaja ;p jeszcze nie kupilam ale pewnie za 2 tyg juz bede musiala.
Ser zolty mozna, oczywiscie wszystko w rozsadnych ilosciach bo jednak tluszcz.
Rene polecam sushi, np z Sushi Kushi w Łodzi. Zawsze tam zamawiamy i zawsze swieze i pyszne. Nigdy sie nie zawiedlismy. Moj mąz je te rybne i zawsze kulinarny orgazm ;p Ja tylko kurczakowe lub kaczkowe i tez zawsze przepyszne. Nie jest to tania przyjemnosc, ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic
Ja dzis przespalam wiekszosc dnia, ale mlodsci mam juz duzo mniejsze i mozna pozyc. Jak sie pojawiają to wieczorami.