Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MaGo, dasz radę:* Będzie dobrze:*
MaGo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Magdzia, taka pora niestety. Ja się trochę lepiej czuję dzisiaj ale wczorajsze nerwy dały mi w kość. Dzisiaj pierdziele, olewam, co to ja mam zawsze się starać?
MaGo, kciuki :-* o której masz godzinie? Czekam na super wieści i zdjęcie
Rene, :-* miło bardzoA ja Twoje mdłości?
A powiem Ci że różnie z nimi bywa jakiś czas miałam spokój ostatnio powróciły.A już się cieszyłam,teraz postanowiłam nie chwalić dnia przed zachodem słońca. -
Magdzia85F wrote:MaGo można. Napisałam, że jem, żeby wapń uzupełnić, bo nabiału prawie nie jem. No może kubek mleka codziennie do płatków.
Rene zrobiłam więcej, zapraszam:-)czasem na siłę zjem jogurt
Marcel❤
-
A dzisiaj sobie dla odmiany trzaskałam drzwiami i chyba coś dociera;p
Właśnie sobie miętę pijęŚlubny zwolnił lapka, więc zamierzam siedzieć do oporu:D a co se będę jak se mogę
:P
Co prawda miałam narzutę dziergać, ale nie ucieknie;)MaGo, Rene lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Edwarda nogi dobrze wyglądają?? O to ważne, mnie w uda idzie.
Elka jasne! My kobiety chyba zawsze chcemy wszystko robić naj a z docenianiem od drugiej strony różnie.
U mnie cała nadwaga to dola czesc ciala, czyli szerokie biodra, dupsko i uda ;p A te spodnie naprawde fajnie wyglądaly. Podobałam sie sobie ;pMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Edwarda, podobno kobiet z szerokimi biodrami łatwiej rodzą
Rene lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:U mnie cała nadwaga to dola czesc ciala, czyli szerokie biodra, dupsko i uda ;p A te spodnie naprawde fajnie wyglądaly. Podobałam sie sobie ;p
edwarda20 lubi tę wiadomość
Marcel❤
-
Magdzia85F wrote:MaGo można. Napisałam, że jem, żeby wapń uzupełnić, bo nabiału prawie nie jem. No może kubek mleka codziennie do płatków.
Rene zrobiłam więcej, zapraszam:-)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaGo wrote:Ooooo ja identycznie!! Figura gruszki: biodra, uda i tyłek zmora!!! Odkąt pamiętam musiałam kupować szersze jeansy i w pasie zawsze byly za duże
U mnie to samo. Typ gruszki. Górę jak miałam 36 to dół 38/40. Teraz poszło mi w biust to się trochę wyrównało:-D
Elka liczę na to! Puch i poszło!edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Edwarda, podobno kobiet z szerokimi biodrami łatwiej rodzą
Cos w tym chyba jest, bo i moja mama i moja siostra - wszyskie jestesmy maleńkie (mierzymy dobrze ponizej 160cm ;p), wszystkie mamy takie same figury gruchy. I mama i siostra obie ciąze urodzone naturalnie, bez komplikacji i bez ani jednego rozstępu. A i dzieci powyzej 3,5 kg. Oby tak bylo u mnie ;pEllka, Rene lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Spodnie z HM są super przymierzalam kilka par i wszystkie dobrze lezaly. Nogi fajnie wyglądaja ;p jeszcze nie kupilam ale pewnie za 2 tyg juz bede musiala.
Ser zolty mozna, oczywiscie wszystko w rozsadnych ilosciach bo jednak tluszcz.
Rene polecam sushi, np z Sushi Kushi w Łodzi. Zawsze tam zamawiamy i zawsze swieze i pyszne. Nigdy sie nie zawiedlismy. Moj mąz je te rybne i zawsze kulinarny orgazm ;p Ja tylko kurczakowe lub kaczkowe i tez zawsze przepyszne. Nie jest to tania przyjemnosc, ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic
Ja dzis przespalam wiekszosc dnia, ale mlodsci mam juz duzo mniejsze i mozna pozyc. Jak sie pojawiają to wieczorami. -
Ja też jestem "nieproporcjonalna" ;p szerokie biodra, duży tyłek i masywne uda. Do tego niestety krótkie nogi;p
Biust co prawda mi w ciąży urósł i został, ale kiedyś wielkością nie powalał;p
Edwarda, to jak coś daj znać, czy to prawda jeśli byłabyś pierwsza;) -
ja już wiem że mogę mieć problemy bo mam lekko zwężoną miednicę byłam w szoku jak położna mnie zmierzyła cyrklem położniczym,ogólnie noszę rozmiar 40 więc nie taki mały a jednak,przy porodzie synka to odczułam:-(
-
Rene, będzie dobrze:* Masz jeszcze czas, spokojnie:*
Co do małpki, to jutro/pojutrze postaram się zrobić próbną w jednym kolorze, pokażę jak wyszła i zdecydujesz, ok?Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene, będzie dobrze:* Masz jeszcze czas, spokojnie:*
Co do małpki, to jutro/pojutrze postaram się zrobić próbną w jednym kolorze, pokażę jak wyszła i zdecydujesz, ok? -
edwarda20 wrote:Cos w tym chyba jest, bo i moja mama i moja siostra - wszyskie jestesmy maleńkie (mierzymy dobrze ponizej 160cm ;p), wszystkie mamy takie same figury gruchy. I mama i siostra obie ciąze urodzone naturalnie, bez komplikacji i bez ani jednego rozstępu. A i dzieci powyzej 3,5 kg. Oby tak bylo u mnie ;p
u mnie podobnie, pupencje mamy rodzinnie a'la J.Lopezchoć moja mama i siostra mojej mamy - identyczne budowy ciała- jedna rodziła 8 i 12 godz. a druga pół godz. ale za to ani pół rozstępu u obydwóch.
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze badania jutrzejsze, ja mam jeszcze jeden dzień stresu więcej - oby do wtorku....
-
Rene,rozkminię co i jak:p a co wyjdzie to się okaże;P
-
Coś mnie zaczyna rozkładać
Głowa pobolewa, raz rozpala a potem zimne ciarki, temp 37,5 ;/
A chciałam jutro na badania krwi jechać i sama nie wiem... -
nick nieaktualny