Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Rene,rozkminię co i jak:p a co wyjdzie to się okaże;P
-
Ellka wrote:Coś mnie zaczyna rozkładać
Głowa pobolewa, raz rozpala a potem zimne ciarki, temp 37,5 ;/
A chciałam jutro na badania krwi jechać i sama nie wiem... -
Kachna62 wrote:Ja dzis kupilam sobie jegginsy ciazowe z h&m
Jutro zaczynam 2 trymestr, zaczyna mnie pobolewac brzuch ale pewno od noszenia mojej pierworodnej
-
Rene, tylko w czwartek mam gina i muszę mieć wyniki, a nie chcę czekać na ostatnią chwilę. No nic, wezmę dzisiaj prenalen na noc i może rano będzie lepiej...
-
Ellka wrote:Rene, tylko w czwartek mam gina i muszę mieć wyniki, a nie chcę czekać na ostatnią chwilę. No nic, wezmę dzisiaj prenalen na noc i może rano będzie lepiej...
-
Brałam apapa na głowę;p
Mam sok malinowy robiony, ale jutro glukozę mam zbadać i nie wiem czy nie zaburzy jakoś wyników... -
Też tak mam ze jak za duzo nosze moje 11 kilo to później czuje brzuch, staram sie jak najmniej ale jak był chory i marudny to był dramat.
-
Ellka wrote:Brałam apapa na głowę;p
Mam sok malinowy robiony, ale jutro glukozę mam zbadać i nie wiem czy nie zaburzy jakoś wyników... -
DObranocki:*
Też będę za chwilę lecieć -
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
Ja się na razie nie odzywam bo od czwartku jesteśmy z mężem we Włoszechw końcu nasza podróż poślubna
Fakt, że wracamy dopiero w czwartek ale przez pogodę w Polsce mogłabym tu zostać dłużejIlona92, Magdzia85F, Ellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patusia90 wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
Ja się na razie nie odzywam bo od czwartku jesteśmy z mężem we Włoszechw końcu nasza podróż poślubna
Fakt, że wracamy dopiero w czwartek ale przez pogodę w Polsce mogłabym tu zostać dłużej -
patusia90 wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
Fakt, że wracamy dopiero w czwartek ale przez pogodę w Polsce mogłabym tu zostać dłużej
Zazdroszczę wakacjiwenecje wspominam jako najlepsze wakacje z moim N
Udanych wizyt ! Samych dobrych wiadomości i moze rozwiazania dylematów zakupowych dla bobo. Udanego dnia Wam zycze!MaGo lubi tę wiadomość