Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala Twoje dzieciaki jak blizniaki Bardzo do siebie podobni.
Totoro Twoje księżniczki przesłodkie. Malutka wymiata. Żeby w wieku 1,5 roku mówić zdaniami?! Wow!
U nas jak zawsze total bieganina. Henio był ostatnio 2 tygodnie chory. Wykonczył mnie. Daje tak popalić, że doprowadza mnie do szału. Nie słucha, np wczoraj na spacerze chyba z 50 razy powiedziałam, żeby jechać obok mnie bo jezdzą auta. A ten swoje. Chciał gofry na kolację, powiedziałam w koncu, że jak nie zacznie jechać obok mnie to nie bedzie gofrów, przepraszał, 2 minuty jechal obok mnie i znowu to samo. Oczywiście gofrów nie było. Oprocz tego, od jakis 2 tygodni ciągle przedrzeźnia (wrrr), tłumacze ze tak sie nie robi, przedrzezniam jego zeby pokazać jakie to wkurzające to sie drze, potrafi uderzyć. Ciągnie mnie za włosy, za bluzke, mówie cos do niego a ten sie smieje, złosliwy jest strasznie, robi wszystko zeby mnie doprowadzic do szalu... Internety mówią ze to typowy bunt czterolatka i trzeba to przetrwac, ale wrrrrrrr.
-
Edwarda szok jaki on śliczny 😍 napatrzeć się nie mogłam na zdjęcia
U nas wczoraj na spacerze podobna akcja… też tłumaczyliśmy, ze ma jechać przy płocie, a nie przy ulicy. To nie i ryk bo ona nie chce po różowej jechać, tylko po szarej części - tak był chodnik ułożony po którym szliśmy.
A tak w ogóle to Kalinka wzięła się za szukanie … dziadka 😂 dla babci jednej i drugiej, bo ona już nie chce takiego na chmurkach tylko prawdziwego 😅 no i szuka … internet przetrzepała (potem wam wrzucę zdjęcia kandydatów), a dzisiaj w drodze do przedszkola mówi: „ Mamo dobrze się rozglądamy, bo może tutaj jakiegoś ładnego pana spotkamy dla babci” 😂 myślałam, ze zejdę tam ze śmiechu
edwarda20, Totoro, Czereśniowa lubią tę wiadomość
-
Edwarda mam do Ciebie pytanie jako do zawodowca w temacie: jak uważasz lepszym wyborem dla Franka będzie Technikum Budowlane czy Budowy Okrętów?
Co do naszego osiedlowego liceum z Top 5, to mam nadzieję, że po rozmowie z córką znajomej sobie wybił je z głowy (innych nie bierze pod uwagę) albo się po prostu nie dostanie 🤦♀️ wiem wredna jestem 😉 -
Kalinka jest rewelacyjna hahha Może dla mnie też poszuka jakiegoś ładnego pana?
Kala zdecydowanie budowa okrętów. Będzie miał wszystko to samo co w standardowej budowlance + rozbudowany program, bardziej ambitny. Na pewno trudniejszy, ale chyba o to chodzi, na pewno będzie miał dużo więcej ścisłych przedmiotów. Tak naprawdę jak zrobi mature moze iść wszędzie, nie musi iśc przeciez na Budowe Okrętów na politechnike, a tym bardziej nie musi w tym pracować. Na pewno przygotowanie będzie miał bardzo dobre do rozpoczęcia wielu kierunków. Na studiach będzie mial o wiele łatwiej.Kala lubi tę wiadomość
-
Edwarda dzięki 😘 też się ku temu skłaniamy, zwłaszcza, ze mąż pracuje w branży. Poza tym jakby nie było mieszkamy nad morzem 😉 i tutaj do wyboru ma później albo właśnie Politechnikę albo Akadamię Morską albo Marynarki wojennej albo w ogóle nic, a zawód będzie miał
-
Kala wrote:
Tyle, że on po budowie okrętów będzie też przygotowany do studiów tego typu. Zdobędzie zawód (po którym już może iść do pracy), a będzie miał kilka lat żeby pomyśleć co chce robić w życiu, może popróbować, na studia może iść właściwie na wszystkie ścisłe po takiej średniej szkole. Także ja bym go wysłała na tę budowę okrętów. A drugi kierunek to mechatronika z programowaniem w razie czego.Kala lubi tę wiadomość
-
Edwarda ładnego Pana mówisz … hmm … nie wiem, czy jesteś gotowa zdać się na gust Kalinki 😂 w takim razie przedstawiamy kandydatów, których wytypowała dla naszych babć
Kurde zapodaj nie działa 🤨 później spróbuję raz jeszcze
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Edwarda powiem Ci, że to aż śmieszne jak taki mały bobek tak nadaje 😂 Wczoraj obudziła się z drzemki i nagle zaczęła mówić jeszcze bardziej złożonymi zdaniami, normalnie jakby jej się jakieś trybiki przestawiły na spaniu 😯 W ogóle cosjej się snilo chyba, bo wstała, podbiegła do okna w sypialni i "Wiewiórka! Tam tam! Na drzewie!" 😂 nie mogłyśmy wyjść z sypialni, bo musiałyśmy z Lilą patrzeć na wiewiórkę na drzewie, której tam oczywiście nie było 😅 potem padło też zdanie "Kotek szedł koło Sarusi" 😀
Henio jaki słodziak, kto by pomyślał, że taki z niego rozrabiaka😀 Lila tez ma trochę cięższy czas, ale ona ogólnie jest dziecko anioł, więc absolutnie nie narzekam.
Kala Kalinka mnie rozwala 😂 ona musi zostać aktorką. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2022, 17:10
Kala, Czereśniowa lubią tę wiadomość