Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula27 wrote:Hejo, hejo... Wszystko pięknie po badaniach. Nasz człowiek ma 5,6cm. Przeziernosc 1,7. Zdecydowałam, że nie robie Pappy bo na teraz ryzyko skorygowane to 1:15125. I... raczej będzie dziewuszka !!
Lekarz powiedzial na ile procent dziewczynka?
Ja to sie obawiam wlasnie, ze powiem na 80% dziewczę, a tu jakis dzyndzon sie pojawi
-
Zjadlam wlasnie obiad, ktory nawet sama ugotowalam
lepszy dzien dzisiaj mam
a teraz wcinam zelki,maz mi kupil jak wracal z pracy takie kwasne fajne
i juz mnie brzuch boli z przejedzenia, wiem ze moze zle sie to skonczyc,ale powstrzymac sie nie moge
-
Dziękuje! Lekarka powiedziała "Byłabym bardzo zedziwiona, gdyby był chłopak" - nie bawiła się w procenty.A ufam jej, bo jest jedną z najlepszych specjalistów w Warszawie z tego badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 21:17
Tusianka, darika, monroe, Sylwiaa95, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Błagam przestańcie z żelkami i czekoladą
Ja mam od swojego lekarza całkowity zakaz spożywania słodkości. Zdziwiło mnie to, bo nikt w rodzinie nie ma cukrzycy, ja infekcje intymne miałam nie częściej niż reszta świata, nie mam nadwagi, wiec nie wiem jaki powód może być tego zakazu. Nie ukrywam, że trochę mi ciężko z tym, bo teraz jest sezon na moje ulubione owoce i jadam je tonami w szczegolności winogron.
-
Asiula27 wrote:Dziękuje! Lekarka powiedziała "Byłabym bardzo zedziwiona, gdyby był chłopak" - nie bawiła się w procenty.A ufam jej, bo jest jedną z najlepszych specjalistów w Warszawie z tego badania. Podsyłam Wam video mojego dzidziusia dla chętnych: https://drive.google.com/open?id=0B7AuHNb2CgRlRng0VURaSi1uUHc
Mega filmy! A ten 5-ty gdzie się rusza! Super!malgosia82 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyAsiula27 wrote:Dziękuje! Lekarka powiedziała "Byłabym bardzo zedziwiona, gdyby był chłopak" - nie bawiła się w procenty.A ufam jej, bo jest jedną z najlepszych specjalistów w Warszawie z tego badania. Podsyłam Wam video mojego dzidziusia dla chętnych: https://drive.google.com/open?id=0B7AuHNb2CgRlRng0VURaSi1uUHc
ja też chce dziewczynkę
-
nick nieaktualnyJa tez baaaaaardzo chcialam druga corke wiec jak lekarz powiedzial ze chyba bedzie syn to mialam mieszane uczucia ale jak bedzie syn to bedzie syn, tez przeciez pokocham
pomaranczka_33 ja zjaaaadlam cala miske jarzynowej, maz nawet nie sprobowala dzis sobie upieklam drozdzowke
Tęskniąca lekarz nie podal Ci powodu dla ktorego masz zakaz? ja cala poprzednia ciaze mialam infekcje i nie slyszalam o zakazie na słodkie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 17:54
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... A czy wy też tak macie, że szybko się wzruszacie? Zawsze byłam dość wrażliwa osoba ale nigdy nie płakałam na filmach a teraz zdarza mi się nawet jak czytam książkę... Ryczę jak nie wiem29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja jestem bardziej placzliwa, ale nie na filmach, uzalam sie raczej nad soba, ze ciagle leze, nic nie robie, ze sobie nie poradze. Ogolnie zawsze bylam bardzo wrazliwa.
Racuchy dobra rzeczmoze jutro zrobie
dzis wcinam kalafior caly dzien
przed chwila znowu najadlam sie do syta.
Jutro wizyta u endokrynologa,odbiore tez wyniki, ciekawa jestem jak wyszly. Tak mi sie nie chce tam jechac. Najchętniej w ogole z domu bym sie nie ruszala